Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Την φουσκωσαν λιγο μπας και πιάσει κανα φραγκο.
καλα ρε πουστη μου πριν λιγο καιρο λεγαμε οτι ειναι σαν τον μαμ-ρα και οτι τη βγαζει δεν τη βγαζει κλπ κλπ
καλα ρε πουστη μου πριν λιγο καιρο λεγαμε οτι ειναι σαν τον μαμ-ρα και οτι τη βγαζει δεν τη βγαζει κλπ κλπ
τωρα τι παιχτηκε?
πως εγινε χοντρη και κινεζα σε 2 εβδομαδες?
εγω πιστευω οτι πρεπει να ειναι πειραματοζωο σε φαρμακοβιομηχανιεςΜάλλον έκοψε την κόκα-κόλα και το'ριξε στο φαί![]()
Τυπε τα γεράματα φταίνε..Ως γνωστόν όταν κόψεις την κόκα κόλα παχαίνεις , δείτε την Άξια Ανδρεαδάκη πως ήταν και πως εγινε
Παρτε το αποφαση,η γυναικα που ολοι λιγο-πολυ φαντασιωθηκαν και λαχταρησαν δεν υπαρχει πια. Στην θεση της εβαλαν αυτό,ενα υβριδιο,προιον εργαστηριου που την εφτιαξαν από τα περισσεύματα διαφορων ανταλλακτικων...
ουτε για 10 ευρω...
P.S Η μαμα ειναι ποιο fuckable και πραγματικο μοντελο μικρη στην Αγγλια ...![]()
Εγω τον εδινα και στη τζουλια με κανενα 80αρι με κολο στο μενου ειναι πολυ καλυτερη απο καποιες κυριουλες που παιρνουν τα ιδια και τις εχουν καποιοι θεες εδω στο σαιτΣωστό,πιο εύκολα τον δίνεις τώρα στη μάνα της παρά στην ίδια
Εγω τον εδινα και στη τζουλια με κανενα 80αρι με κολο στο μενου ειναι πολυ καλυτερη απο καποιες κυριουλες που παιρνουν τα ιδια και τις εχουν καποιοι θεες εδω στο σαιτ
συγκρινεται ο κολος της τζουλιας με τους σιτεμενους κολους που εχουν οι θειτσες που ζητανε 60+20 και που συνεχεια διαβαζουμε "διαφημισεις" για δαυτες;Δώστα της παίχτη![]()