jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 10
- Like
- 8.681
τελος του χρονου μπορει πρεπει να φτιαξω τα χαρτια πρωτα.Πότε φεύγεις για ΗΠΑ;
τελος του χρονου μπορει πρεπει να φτιαξω τα χαρτια πρωτα.Πότε φεύγεις για ΗΠΑ;
τι λες τρομαρα σου,δεν σου εχω πει μην παιρνεις τα ληγμένα φαρμακα.Υπενθύμιση: το 2011 ξηλώσαμε μια φυσιολογική (προς το επαρκές) κυβέρνηση, για να φέρουμε 2 ηλίθιους αρχομανείς εμμονικούς καραγκιόζηδες που σας έταζαν λεφτοδεντρα, για να επιστρέψουμε, κατά τα μέχρι τώρα φαινόμενα, σε μια φυσιολογική κυβέρνηση που ανοίγει τα συρτάρια του ΓΑΠ για να συνεχίσει το κράτος από εκεί που το άφησε ο despicable Jeffrey.
Υπενθύμιση: το 2011 ξηλώσαμε μια φυσιολογική (προς το επαρκές) κυβέρνηση, για να φέρουμε 2 ηλίθιους αρχομανείς εμμονικούς καραγκιόζηδες που σας έταζαν λεφτοδεντρα, για να επιστρέψουμε, κατά τα μέχρι τώρα φαινόμενα, σε μια φυσιολογική κυβέρνηση που ανοίγει τα συρτάρια του ΓΑΠ για να συνεχίσει το κράτος από εκεί που το άφησε ο despicable Jeffrey.
Αν, λεω αν θελουμε να ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ειλικρινεις, δεν εχει και μεγαλο αδικο.τι λες τρομαρα σου,δεν σου εχω πει μην παιρνεις τα ληγμένα φαρμακα.
το 2011 ξηλώσανε μια κυβερνηση η οποια δεν πηγαινε πουθενα τελικο προορισμο ειχε τα βραχια αφου εν μερει μονοι τους παραδωσανε την εξουσια.
αν ο κουλης ανοιγει τα συρτάρια του γαπ για να εφαρμοσει το πρόγραμμα του τοτε ετοιμασου του χρονου για εκλογες παλι.
Ο Κούλης οπως εχω ξαναπει ηταν τελικα ο πιο προετοιμασμενος πρωθυπουργος των τελευταιων 40 χρονωναν ο κουλης ανοιγει τα συρτάρια του γαπ για να εφαρμοσει το πρόγραμμα του τοτε ετοιμασου του χρονου για εκλογες παλι.
και να γινόντουσαν εκλογες τον νοεμβρη κατ ευθειαν τι θα αλλαζε?Αν, λεω αν θελουμε να ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ειλικρινεις, δεν εχει και μεγαλο αδικο.
Το μονο σωστο σε αυτο που λες ειναι οτι πραγματι παρεδωσε μονος του την εξουσια και εφυγε
Εγω θυμαμαι μαλιστα οτι το ΠΑΣΟΚ ακομη και τον μαυρο Νοεμβριο του 2011 ειχε ακομη 25-30%
Και σε ενα τετοιο ποσοστο υπολογιζαν τα στελεχη του
Δυστυχως η κυβερνηση Παπαδημου εφερε τα πανω κατω και γιγαντωσε και τον Συριζα και τους ΑΝΕΛ και την Χρυση Αυγη
Επρεπε ειτε να μην γινουν καθολου εκλογες ειτε να γινουν Νοεμβριο του 2011 κατ' ευθειαν
Θα εβγαινε ενα ΝΔ 35-ΠΑΣΟΚ 28, η ΔΗΜΑΡ τότε ειχε διψηφιοκαι να γινόντουσαν εκλογες τον νοεμβρη κατ ευθειαν τι θα αλλαζε?
και ο συριζα το 2015 ειχε πρόγραμμα αλλα οι συνθηκες τοτε δεν του επετρεψαν να το εφαρμοσει.Ο Κούλης οπως εχω ξαναπει ηταν τελικα ο πιο προετοιμασμενος πρωθυπουργος των τελευταιων 40 χρονων
Τελικα οπως φαινεται, ολη αυτην την τριετια απο τοτε που εγινε αρχηγος της ΝΔ, σχεδιαζε προγραμματα και νομοσχεδια
Δεν εχω ξαναδει τετοια ετοιμοτητα
Παλιοτερα θα λεγανε "ασε κανενα τριμηνο να δουμε που παταμε"
Τωρα εχουμε Ιουλιο και δεν τολμαει κανενας να διανοηθει για διακοπες.
εγω πιστευω θα εβγαινε η νδ τον νοεμβρη του 2011 σε συγκυβερνηση με το ΠΑΣΟΚ όπως και εγινε αργοτερα.Θα εβγαινε ενα ΝΔ 35-ΠΑΣΟΚ 28, η ΔΗΜΑΡ τότε ειχε διψηφιο
Και θα ειχαμε αποφυγει την γιγαντωση των κομματων Συριζα, ΑΝΕΛ και ΧΑ
Μην ξεχνας οτι οι ΑΝΕΛ δημιουργηθηκαν ακριβως μεσα στην κυβερνηση Παπαδημου με τις διαγραφες που εγιναν αρχες του 2012
Αντ' αυτου ειχαμε εκλογες το Μαιο του 2012 όπου διαλυθηκε το πολιτικο συστημα και ολοκληρωθηκε η καταστροφη με τους Συριζανελ τρια χρονια μετα
και ο συριζα το 2015 ειχε πρόγραμμα αλλα οι συνθηκες τοτε δεν του επετρεψαν να το εφαρμοσει.
το ιδιο θα παθει και τωρα ο κουλης,βλεπω ειδικα στα οικονομικα θεματα οι ευρωπαιοι και οι θεσμοι να αντιδρουν σχεδόν στο 80% του προγράμματος του κουλη.
αυτό σημαινει ότι το πρόγραμμα θα μεινει στο ραφι ανεφαρμοστο.
ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΚΙΝΑΙΔΕ ΠΕΟΕΠΑΙΤΗ..
Ναι, αναμένουμε,Ο Κούλης οπως εχω ξαναπει ηταν τελικα ο πιο προετοιμασμενος πρωθυπουργος των τελευταιων 40 χρονων
Τελικα οπως φαινεται, ολη αυτην την τριετια απο τοτε που εγινε αρχηγος της ΝΔ, σχεδιαζε προγραμματα και νομοσχεδια
Δεν εχω ξαναδει τετοια ετοιμοτητα
Παλιοτερα θα λεγανε "ασε κανενα τριμηνο να δουμε που παταμε"
Τωρα εχουμε Ιουλιο και δεν τολμαει κανενας να διανοηθει για διακοπες.
εξοδο από τα μνημονια και εφαρμογή κοινωνικης πολιτικης.Τι προγραμμα ειπαμε οτι ειχε ο συριζα;;;![]()
εξοδο από τα μνημονια και εφαρμογή κοινωνικης πολιτικης.
Πολυ καλα εκανε και καταργησε την Νομικη της ΠατραςΝαι, αναμένουμε,
Και αμα κλείσει όλες τις νομικές για πέντε χρόνια θα τον ξαναψηφίσουμε
Δικηγόρε πως σου φαίνεται ότι αφού έβαλε ο Μαρινάκης υφυπουργό αθλητισμό τον συγχωριανό του και ΚΟΛΛΗΤΟ του τώρα γγΑ θα είναι άνθρωπος των διοικήσεων Σαρρή και Γκιρτζίκη; Πως τη βλέπεις την παράγκα; Έτοιμη; Έτοιμη; ΜΑΛΑΚΑ.Θα εβγαινε ενα ΝΔ 35-ΠΑΣΟΚ 28, η ΔΗΜΑΡ τότε ειχε διψηφιο
Και θα ειχαμε αποφυγει την γιγαντωση των κομματων Συριζα, ΑΝΕΛ και ΧΑ
Μην ξεχνας οτι οι ΑΝΕΛ δημιουργηθηκαν ακριβως μεσα στην κυβερνηση Παπαδημου με τις διαγραφες που εγιναν αρχες του 2012
Αντ' αυτου ειχαμε εκλογες το Μαιο του 2012 όπου διαλυθηκε το πολιτικο συστημα και ολοκληρωθηκε η καταστροφη με τους Συριζανελ τρια χρονια μετα
Δικηγόρε πως σου φαίνεται ότι αφού έβαλε ο Μαρινάκης υφυπουργό αθλητισμό τον συγχωριανό του και ΚΟΛΛΗΤΟ του τώρα γγΑ θα είναι άνθρωπος των διοικήσεων Σαρρή και Γκιρτζίκη; Πως τη βλέπεις την παράγκα; Έτοιμη; Έτοιμη; ΜΑΛΑΚΑ.