Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (7 μέλη και 52 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.312
Πόντοι
14.415
Καμια πληροφορια αν ειδε κανενας πρωινη ή βραδυνη αυτη την βδομαδα την Βικτωρια στο ξυλινο στην Μινωταυρου ή στο Φριξου 15.??? ή αν εχει καποιος το τηλεφωνο απο Μινωταυρου 14, γιατι πανω στις καυλες δεν σκεφτηκα να παρω νουμερακι να μην την ψαχνω...

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.180
Πόντοι
361
Η βικτωρια φίλε έφυγε ... οποίος πρόλαβε ήταν πάλι !

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.136
Πόντοι
33.365
Redditor είναι Θεά! Πέρασα σήμερα κατά τις 5 ξημερώματα ( χωρίς να δίνω δικαιώματα), δεν υπάρχει το τι έζησα.
Ελληνίδα, μούναρος με συμπεριφορά γκρίζας! Ανεβάζω και κριτική!
και μου θυμιζει και λιγο τσαρινα ο σωματοτυπος της. μιαμ μιαμ. απο βυζι τι λεει αυτη? φαινεται τουμπανο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.312
Πόντοι
14.415
Πηγα χτες Αναστασια Βιλες, στις ανανενομενες φωτογραφιες της φενοταν αδυνατησμενη, και αυτο ηταν που με ωθησε να παω να την ξαναπληρωσω, 60€ για το γλυκο της μουνακι στο στομα μου. Με το που την ειδα στο σκοτεινο σαλονακι της Κοροβαγκου 5, κατι δεν μου αρεσε, μεσα στο δωματιο, διαπιστωσα οτι εβαλε τσιμπουκοχειλα.!!! Ειχε ενα τοσο ομορφο προσωπακι και πηγε και το χαλασε, απορω με ποιο σκεπτικο.!! Τελειως ντεκαυλε, εγκλημα.!!! Αδυνατησμενη ελαχιστα, τα βυζακια της μικρεναν και αλλο, στο κρεβατι αν και δεν ημουν τοσο αισιοδοξος κοιτοντας τα τσιμπουκοχειλα της, μπωρω να πω οτι ισως το 60αρι την μιζαρισε και τα εδωσε ολα για ολα, ηταν ενα γαμισι απο τα καλυτερα που εχω ριξει τελευταια, και με προκαταρτικα πολλων ταχυτητων...

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.546
Πόντοι
216
Αζαζελ εχουμε επιστροφή στα παλια λιμερια;

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
524
Πόντοι
311
Παίδες καλησπερα! Σε απογευματινή βόλτα πριν κανα μήνα είχα πετύχει στο μπλε σπίτι στη Φρίξου μια μελαχρινή και δεν θυμάμαι ονομα αν μπορει καποιοσ να βοηθήσει.
Πολλα τατουάζ, ψηλή, ίσιο μαλλί αλογοουρά, τσιμπουκοχειλα, Βυζαρες. Τσουπωτή, φατσα με μάγουλακια. Καβλαρος για μενα σαν τις ψωνισμένες τυπισες που βρίσκεις σε ελληνικά ξενυχτάδικα. Ελληνικά καλά
Θέλω να το δαγκωσω αλλα πέρασα ξανά απ το μέρος δυο φορεσ και δεν την πέτυχα. Ευχαριστώ

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.634
Πόντοι
1.666
Παιδιά είναι δεύτερη φορα που το site δεν ανεβάζει κριτική μου!  Κάντε κάτι εκεί πέρα γιατί γαμηθηκα να την γράψω!
Πέρασμα με Έλενα προ ημερών στο Πριβέ.  70 Ε με συμφωνία για 30 λεπτά.  Η Έλενα θεαρα, σχεδόν τα πάντα όλα. Φτυσιδια στο πούτσο, γλωσσόφιλα, σχεδόν τα πάντα όλα. Κωλο δεν δίνει. Γενικά τρελλή συμμετοχή Ίσως γιατί έσκασα 70.  Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.874
Πόντοι
4.986
Παιδιά είναι δεύτερη φορα που το site δεν ανεβάζει κριτική μου!  Κάντε κάτι εκεί πέρα γιατί γαμηθηκα να την γράψω!
Πέρασμα με Έλενα προ ημερών στο Πριβέ.  70 Ε με συμφωνία για 30 λεπτά.  Η Έλενα θεαρα, σχεδόν τα πάντα όλα. Φτυσιδια στο πούτσο, γλωσσόφιλα, σχεδόν τα πάντα όλα. Κωλο δεν δίνει. Γενικά τρελλή συμμετοχή Ίσως γιατί έσκασα 70.  Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Στειλτους email γιατί ξεχνάνε μερικές φορές

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.136
Πόντοι
33.365

Ειναι αυτη που δουλευει σημερα βραδυ στο γκολτεν λιπς? Λεω να την επισκεφτω.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
2.478
Πόντοι
506
αυτη με το κοντο καρε κοκκινο μαλλι;

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.634
Πόντοι
1.666
Έχει πάει κανείς με Άννα Σερβίδα στο Venus.  Καμιά πληροφορία;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.136
Πόντοι
33.365

Παιζει να κανεις copy paste την κριτικη σου εδω? Θα σου ελεγα να μου στειλεις πμ για το πως περασες μαζι της πιο λεπτομερη περιγραφη πως ειναι σαν εμφανιση αλλα θεωρο καλυτερα να γραφτει στο νημα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.874
Πόντοι
4.986
Πηγα χτες Αναστασια Βιλες, στις ανανενομενες φωτογραφιες της φενοταν αδυνατησμενη, και αυτο ηταν που με ωθησε να παω να την ξαναπληρωσω, 60€ για το γλυκο της μουνακι στο στομα μου. Με το που την ειδα στο σκοτεινο σαλονακι της Κοροβαγκου 5, κατι δεν μου αρεσε, μεσα στο δωματιο, διαπιστωσα οτι εβαλε τσιμπουκοχειλα.!!! Ειχε ενα τοσο ομορφο προσωπακι και πηγε και το χαλασε, απορω με ποιο σκεπτικο.!! Τελειως ντεκαυλε, εγκλημα.!!! Αδυνατησμενη ελαχιστα, τα βυζακια της μικρεναν και αλλο, στο κρεβατι αν και δεν ημουν τοσο αισιοδοξος κοιτοντας τα τσιμπουκοχειλα της, μπωρω να πω οτι ισως το 60αρι την μιζαρισε και τα εδωσε ολα για ολα, ηταν ενα γαμισι απο τα καλυτερα που εχω ριξει τελευταια, και με προκαταρτικα πολλων ταχυτητων...
Φιλιά δίνει? Γιατί με τις νέες pics  που έβαλε προκαλεί για επίσκεψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom