vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.985
- Πόντοι
- 6.765
Αν είσαι προγραμματιστής, σου μιλάει;Εντάξει,και μόνο να ξέρει η άλλη ότι είναι δικηγόρος,κάθεται να του μιλήσει.Αν ήταν πχ υδραυλικός ή μπετατζής,δεν θα καθόταν.
Αν είσαι προγραμματιστής, σου μιλάει;Εντάξει,και μόνο να ξέρει η άλλη ότι είναι δικηγόρος,κάθεται να του μιλήσει.Αν ήταν πχ υδραυλικός ή μπετατζής,δεν θα καθόταν.
Αν είσαι προγραμματιστής, σου μιλάει;
Σε διαβεβαιωνω οτι η ελληνιδα ακουει και με μεγαλη προσοχη μαλιστα αν εχεις να πεις κατι ενδιαφερον
Εγω πιο πολλα γαμησια εχω ριξει με το λεγειν μου παρα με την φατσα μου
Προσωπικα εχω μεινει καταπληκτος ποσο γουσταρουν να ακουνε νομικα οι γυναικεςΤους μιλάς για τις δίκες σου και πέφτουν ξερές;
Δεν εχω πελατισσες που δεν εχουν να με πληρωσουν αδελφεΠελατισες που δεν ειχαν να σε πληρωσουν τυπε ? :S :S
Προσωπικα εχω μεινει καταπληκτος ποσο γουσταρουν να ακουνε νομικα οι γυναικες
Εγω νομιζα οτι ειναι πληκτικο θεμα συζητησης κι ομως αρεσει

Κι αυτο σωστοστις γυναικες αρεσει να ακουν τα παντα αρκει να μιλαει με παθος ο αλλος να τις σαγηνευει
παραλιμνιε σκεφτομαι να ανεβω γερμανια να τα γαμησουμε ολα ενα σκ
παμπ μπυρες και γερμανιδες![]()
Εισαι κι εσυ απο αυτους που καλεσε ο Κουλης να επιστρεψουν?Ελα τυπε. Το 2017 και 2018 ειχε ερθει κι αλλο μελλος του site και ισως ερθει και φετος. Σκαει απροβλετος και απλα περνει τηλ. βρισκομαστε βολταρουμε τα πινουμε. Αλλα βιασου γιατι παιζει συντομα να επιστρεψω Ελλαδα για μονιμα.
Εισαι κι εσυ απο αυτους που καλεσε ο Κουλης να επιστρεψουν?
Εισαι κι εσυ απο αυτους που καλεσε ο Κουλης να επιστρεψουν?
ΣωσταΜε ΝΔ κυβερνηση εφυγα με ΝΔ κυβερνηση θα επιστρεψω.
Μου δινεται η δυνατοτητα να γινω μετοχος σε καποια επιχειρηση, κοινως να ιδιωτευσω. Το που θα βρω το κεφαλαιο ειναι ενα θεμα. Θα παρω τα ρισκα μου. Γερμανια ειμαι, παιζουν λεφτα εδω.
Φυσικα αυτο δεν αλλαζει τις πολιτικες μου πεποιθησεις.
στις γυναικες αρεσει να ακουν τα παντα αρκει να μιλαει με παθος ο αλλος να τις σαγηνευει
Να πας με μια εκδιδομενη εννοω ρε τύπε
Γιατι να γυρισεις σπιτι και να τον παιξεις?
Τοσα ωραια κοριτσια μπορεις να παρεις με λιγα χρηματα
:S :SΕντάξει,και μόνο να ξέρει η άλλη ότι είναι δικηγόρος,κάθεται να του μιλήσει.Αν ήταν πχ υδραυλικός ή μπετατζής,δεν θα καθόταν.
Αν ήταν έτσι, θα τους μιλάγαμε για μπάλα και για πουτάνες πχ που αλίμονο αν δε δείχνουμε πάθος και αφοσίωση οι μπουρδελιαρηδες ειδικά σε τέτοια θέματα συζήτησης, και θα κρέμονταν από τα χείλη μας. Την πραγματικότητα όμως την ξέρεις. Δεν είναι ούτε ότι έχουν ενδιαφέρον τα νομικά θέματα, ούτε το πάθος που βγάζεις συζητώντας γι αυτά. Απλά ξεροχυνουν που είσαι δικηγόρος. ;)Κι αυτο σωστο
Οι γυναικες τρελαινονται με τους αντρες που δειχνουν παθος και αφοσιωση σε αυτο που κουβεντιαζουν
Ρε τύπεΑν ήταν έτσι, θα τους μιλάγαμε για μπάλα και για πουτάνες πχ που αλίμονο αν δε δείχνουμε πάθος και αφοσίωση οι μπουρδελιαρηδες ειδικά σε τέτοια θέματα συζήτησης, και θα κρέμονταν από τα χείλη μας.
Ώπα, εσύ είπες ότι παίζει τεράστιο ρόλο το να βγάζει ο άντρας πάθος και αφοσίωση σε αυτό που κουβεντιάζει.Ρε τύπε
Για μπαλα και πουτανες θα μιλησεις σε μια γυναικα?
Τοτε δεν εχει να κανει αν εισαι δικηγορος ή βοθρατζης
Τοτε εισαι απλως βλακας
Ώπα, εσύ είπες ότι παίζει τεράστιο ρόλο το να βγάζει ο άντρας πάθος και αφοσίωση σε αυτό που κουβεντιάζει.