Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
:-* :-* :-* :-*Καληνύχτα γιαβρί μου.....
καλα γκαβλα μου καμια καλη φωτο θα βαλης.... η εισαι του καχετικου:-* :-* :-* :-*
μηπως πρεπει να βαλω ανιχνευτη ψευδους ;)38 , νινι![]()

Βουγιουκλάκη ε?μηπως πρεπει να βαλω ανιχνευτη ψευδους ;)![]()
5 χρονια στο φορουμ 38 εισαι
![]()
![]()
παραλογίζεσαι λίγο :- μάλλον σε Νίτσα Μαρούδα ;)Βουγιουκλάκη ε?

Έχεις στοιχεία για την ηλικία της κυρίας?παραλογίζεσαι λίγο :- μάλλον σε Νίτσα Μαρούδα ;)![]()
![]()
ποτέ αυτό :- διατηρούμε και κατάστημα θελεις να μας το κανει γυαλια καρφιαΈχεις στοιχεία για την ηλικία της κυρίας?
Να τα καταθέσεις
εκτος αν μου το ασφαλισεις εσυ ;)

να της πεις να ερθει χωρις τακουνια κ ότι αν είναι ψηλη θα την εχεις να περπαταει στα γοναταΠάντως και στο προφιλ´ της είναι μια ´ άλλη ´
Χρωμα μαλλιών μαύρο
Στήθος φυσικό
Ύψος 1,66 ( μας έχει πει 1,64 )
Εμένα αυτοί οι δύο πόντοι με ´φρενάρουν ´ εδώ και καιρό για μια απλή συνοδεία, σε δημόσιο χώρο ( σε εφορία θα τη συναντήσω ) χωρίς ερωτικές περιπτύξεις.
Δεν ξέρω τι να κάνω

Με τακούνια τη θέλω, εντυπωσιακή, θα υποδυθεί τη γραμματέα μου στο μητρώο.να της πεις να ερθει χωρις τακουνια κ ότι αν είναι ψηλη θα την εχεις να περπαταει στα γονατα![]()
![]()
χρωστας πολλα????Με τακούνια τη θέλω, εντυπωσιακή, θα υποδυθεί τη γραμματέα μου στο μητρώο.

Ναι μικρη πηγαινα σε καθε <<συνεδρια>> στο καχητικοκαλα γκαβλα μου καμια καλη φωτο θα βαλης.... η εισαι του καχετικου![]()
![]()
![]()
![]()

Τι 5 χρονια βρε πυροβολημενε ..μηπως πρεπει να βαλω ανιχνευτη ψευδους ;)![]()
5 χρονια στο φορουμ 38 εισαι
![]()
![]()
παραλογίζεσαι λίγο :- μάλλον σε Νίτσα Μαρούδα ;)![]()
![]()
Πάντως και στο προφιλ´ της είναι μια ´ άλλη ´
Χρωμα μαλλιών μαύρο Αλλαξε Αλλαξε
Στήθος φυσικό Εμεινε
Ύψος 1,66 ( μας έχει πει 1,64 ) ΨΗΛΩΣΑ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝΝ <<ΧΥΜΩΝ>>
Εμένα αυτοί οι δύο πόντοι με ´φρενάρουν ´ εδώ και καιρό για μια απλή συνοδεία, σε δημόσιο χώρο ( σε εφορία θα τη συναντήσω ) χωρίς ερωτικές περιπτύξεις.![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω τι να κάνω.. ΔΙΑΚΟΠΕΣ .. χΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ![]()
![]()
Βουγιουκλάκη ε?![]()
![]()
μικρα μου ατακτα αγορια

καλα μην μας δειρειςΤι 5 χρονια βρε πυροβολημενε ..Δυο ειμαι στο σαι . Δυο και στην Αθηνα ... 36 μπηκα 38 θα βγω...Ισως
Καλημερουδια :-* :-*

καλα μην μας δειρεις![]()
![]()
![]()
Δεν βαραω εγω ... I come in peace

Με ολα αυτα που ειπες με σαγιοναρα θα ερθω ...Με τακούνια τη θέλω, εντυπωσιακή, θα υποδυθεί τη γραμματέα μου στο μητρώο.
οχι τιποτα αλλος κανει λαικ και ο χαζος του φορουμ ;) με αυτα που λες![]()
![]()
![]()
![]()

Κάκος Ελενα, τα παλιόπαιδα χρειάζονται ένα χέρι ξύλο!![]()
![]()
![]()
![]()