DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.110
- Πόντοι
- 48.067
ΦΟΛΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΙΠΙΝΟΥ 188![]()
![]()
Ειδα καλες κριτκες και ειπα να παω ...δεν ξερω τι εγινε παιδια στην δικια μου περιπτωση...μπαινω στο δωματιο με κοιταγε καλα καλα.. καποτα σε πεσμενο πεος...κατεθυειαν παω να ακουμπησω λιγο την τρυπα της και τραβιετε
προκαταρκιτκα μηδεν ....γυρναει στα 4 και ετσι οπως ειχε στηθει δεν μπορουσα καν να μπω ..... δεν μπορω να καταάβω τι πηγε λαθος γιατι απο κριτικες διαβαζα τα καλυτερα ..ουτε ασχημος ειμαι ωραιο σωμα εχω 25 χρονων ειμαι και παω παντα καθαρος ...
ΜΑΚΡΙΑ
Για άλλη μια φορά παρατηρείται το φαινόμενο να παρουσιάζονται εκ διαμέτρου αντίθετες μαρτυρίες προφανώς έχουμε το εξής φαινόμενο που συμβαίνει συχνά κάποιες κοπέλες να ξεκινάνε καλά και μετά από ελάχιστες μέρες να πέφτουν δραματικά σε απόδοση μάλλον και αυτή η Βικτώρια είναι μια φούσκα που ξεφουσκωσε και δεν το έχει κάνω αναφορά στην κοπέλα καθώς πριν λίγες μέρες την είδα και είχα μπει σε σκέψεις να δοκιμάσω αλλά δεν το βλέπω να το κανω.
Γράψτε κριτικές κύριοι
βρε γλυκο μου αγορι μπηκες με το κλωναρι για να αποδειξεις οτι εχεις δικιο σε αυτα που λες ? ασε τις κοπελες να δουλεψουν μην τις καις αδικα...
η βικτωρια μια χαρα ειναι μεσα στο δωματιο καμμια σχεση με τα οσα γραφει ο κλωνος...
δηλαδη οταν θα ανεβει η κριτικη για βερονικα θα μπεις να την καψεις και αυτη ?
Μηπως εχεις καμμια εμπαθεια με τις πορνοκορασιδες ?