panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 7.892
- Πόντοι
- 8.816
λες να χει καμια μπανανα εκει πανω γιατι μου τελειωσανΚαλημέρα. Σας κυνήγησαν οι ψηφοφόροι κι ανεβήκατε για να γλιτώσετε από τις ορέξεις τους;![]()
![]()
![]()
λες να χει καμια μπανανα εκει πανω γιατι μου τελειωσανΚαλημέρα. Σας κυνήγησαν οι ψηφοφόροι κι ανεβήκατε για να γλιτώσετε από τις ορέξεις τους;![]()
![]()
![]()
ο Ταρζαν λείπει από την φώτο ,αν θες τον κάνω εγώΝαι απο ενα δεντρο επανω![]()
Καλημερα σε ολους.Προσεχετε που την ριχνετε
![]()
χαχαχαΚαλημέρα. Σας κυνήγησαν οι ψηφοφόροι κι ανεβήκατε για να γλιτώσετε από τις ορέξεις τους;![]()
![]()
![]()
Παρε την κλιματζιδα σου και βαρα με..ο Ταρζαν λείπει από την φώτο ,αν θες τον κάνω εγώ![]()
Ετσι!! Για να συγκεντρωμενοι οι πολιτες, οχι στο να γαμανε, αλλα να τους γαμουνΔε νομίζω, δεν πρέπει να διαταραχθεί το ομαλό της εκλογικής διαδικασίας και η νηφαλιότητα των ψηφοφόρων ;)
Καλοοο..Αποκλειστική φωτογραφία από το εκλογικό μου κέντρο![]()
![]()
![]()
θα δωσουν επιδομα πορνειας αρα θα γαμησουμε ετσι δηλωσαν παντως σαλλονικα τι λεει ο μπουταρης θα βγει η θα παει στα αμπελια του χμμμΕτσι!! Για να συγκεντρωμενοι οι πολιτες, οχι στο να γαμανε, αλλα να τους γαμουν.. Ιf you know what i mean..
Στην Ελλάδα πολιτική και σεξ πάνε πακέτο :SΕτσι!! Για να συγκεντρωμενοι οι πολιτες, οχι στο να γαμανε, αλλα να τους γαμουν.. Ιf you know what i mean..
Δεν πηγα ακομα.. Απογευματακι θα παω για coffeeΡε τι κορμί χτίζει το μαρούλι και τα μπρόκολα,
Που είσαι καλέ κυρία? στα ψηλά αλώνια αλωνίζεις?
Συνηθισαμε σ αυτο δυστυχως.. Μεχρι κ που μας αρεσει πια..Στην Ελλάδα πολιτική και σεξ πάνε πακέτο :S
Τελικα η εγω ημουν κουρασμενη κ δεν καταλαβα τιποτα.. Η τα βατραχια γυρω ολουθε τα εφαγαν ολαγεμισε το τζακουζι με αουταν (αντικουνουπικο) και μπες μεσα ! ειναι η μονη λυση !![]()
![]()
Καλημερα !![]()
Καλημερα Τασο μουΒυζαρεs Ρωγαρεs !!! Θελω να τιs ξαναγλυψω
δες και αυτό..Συνηθισαμε σ αυτο δυστυχως.. Μεχρι κ που μας αρεσει πια..
Εχουμε κολλήσει ολοι το <<συνδρομο της Στοκχολμης>>
Να το δουμε κ σε πραξη ομως αυτο ε?δες και αυτό..
Τι λες μωρση και να μας φύγει.κανενας πόντος από το καλσόν??Να το δουμε κ σε πραξη ομως αυτο ε?
Καλημερα:-*
Τι λες μωρση και να μας φύγει.κανενας πόντος από το καλσόν??
:-*Ψηφίζω Ελενάρα δαγκωτό