Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλημέρα κούκλα!!Καλημερα αγορακια!
Καλημερα Ελενα κουκλαρα μου!!Σαν αγορακια σας βλεπω εγω εστω και σιτεμενα καποια!
1 δηλώνουν συμμετοχή οσοι εχουν η θα κανουν ραντεβού μαζι μου και εχουν η θα εχουν προφίλ εδω εως την κλήρωση με πμ
2 καθε συμμετοχή παιρνει εναν αριθμο με αυξουσα σειρα ο πρωτος το 1 ο δεύτερος το 2 κοκ εως το 45
3 ο τυχερος θα βγει με τον πρωτο αριθμο της πρωτης κλήρωσης του τζοκερ οταν εχουν σημπληρωθει και τα 45 νουμερα
4 σε καθε περιπτωση θα ληξει ολο αυτο εως 10/6
5 το δωρο ειναι ενα διπλο σε σουιτα σε χρονο κατόπιν συνεννόησης με τον τυχερο
Θα προσπαθεισω να γεινουν ολα ετσι ωστε να εχει μια αξεχαστη εμπειρια
Εχω το δικαιωμα να μην αναφερω ακομα το ονομα της κοπελας να ειστε σιγουροι οτι θα ειναι μια πολυ καλη επιλογη
Παραδειγμα:
Στέλνουμε ενα ΠΜ ειμαι ο Γιώργος που σηναντηθεικαμε στο Μπιλ 69........ το τηλ μου θα ηθελα να με βαλεις στην κλήρωση
Τοσο απλα
καλημερα μικρο λιλι εννοείς :-Καλημερα αντρες!
Ουτε εγω ειχα κοιταξει ποτε σημερα ομως..
Καλη επιτυχία ευχομαι σε κατι μικρο![]()
βέβαια και για εναν μονο
Υπόσχομαι να το επαναλαβω με διαφορετικους ορους και διαδικασια
Φιλιά σε όλους σας!

τι λιλι....αν εννοεις..... :coolcondom:καλημερα μικρο λιλι εννοείς :-![]()
![]()

[/move]τι λιλι....αν εννοεις..... :coolcondom:![]()
απο τα lidl...Τελικά στο bou βρίσκεις καλύτερες ""προσφορές"" "διαγωνισμούς" και "κληρώσεις" ακόμα και από τα super-market!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα να περάσεις με τον νικητη Ελπίζω την επομενη φορα να είμαι εγώ τυχερός.Φιλακια πολλά κουκλάρα μου.!!!Ο νικητής ειναι ο George 1500!
:-*Καλα να περάσεις με τον νικητη Ελπίζω την επομενη φορα να είμαι εγώ τυχερός.Φιλακια πολλά κουκλάρα μου.!!!