Κανείς δε φαντάστηκε ότι το έλενα μπορεί να μην είναι πραγματικό.
Θα πηδηχτώ απ το παράθυρο.
Ευχές να είναι και ας είναι στο άκυρο...
Κανείς δε φαντάστηκε ότι το έλενα μπορεί να μην είναι πραγματικό.
δεν παρακολουθεις ;)Κανείς δε φαντάστηκε ότι το έλενα μπορεί να μην είναι πραγματικό.
Ε ναι, δεν είναι βρισιέςΕυχές να είναι και ας είναι στο άκυρο...
Πρόσφατα με 'κέρδισε η Κυρία' εγώ φταίω?δεν παρακολουθεις ;)το εχει ανακοινώσει απο το καλοκαιρι το ονομα σμαραγδα
![]()
![]()
πανταΕ ναι, δεν είναι βρισιέςΠρόσφατα με 'κέρδισε η Κυρία' εγώ φταίω?
Ναι,παντα![]()
νεους προσοχη
![]()
![]()
![]()
![]()
το νου σου μην μας βγεις γιώτα ευτυχία...Ναι,
Δεν ορκίστηκα , ουτε όπλο πήρα ακόμα.
τον υποβαθμιζεις τωρα :- εγω του εχω φιρματο ονοματο νου σου μην μας βγεις γιώτα ευτυχία...![]()
![]()
![]()
Τι νούμερο γιώτα είναι αυτό;το νου σου μην μας βγεις γιώτα ευτυχία...![]()
![]()
![]()
ολο περιεργες ερωτησεις κανεις εσυΤι νούμερο γιώτα είναι αυτό;![]()
![]()
![]()
Αν και παππούλης γηράσκω αεί διδασκόμενος :Sολο περιεργες ερωτησεις κανεις εσυαμαν πια
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστά πολλυ ζέστη ας πιούμε μια amstel και η νηματοθετρια θα επιστρέψειΤόσες ευχές άκουσε, χωρίς λόγο, σήμερα το τσαμένο που τελικά το πιστεψε ότι γιορτάζει και βγήκε να γιορτάσει.
Τόσες ευχές άκουσε, χωρίς λόγο, σήμερα το τσαμένο που τελικά το πιστεψε ότι γιορτάζει και βγήκε να γιορτάσει.
Βρε πιες καμμια βεργινα ...σωστά πολλυ ζέστη ας πιούμε μια amstel και η νηματοθετρια θα επιστρέψει
Ποτε ... Φοραω παντα δερματινα (πρωτης κοπης) απο μεσαΑπό μεσα κάτι ξέχασες να φορέσεις ή όχι!!!!!
ΠαλιΚανείς δε φαντάστηκε ότι το έλενα μπορεί να μην είναι πραγματικό.
Το κρεατινο παντα ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. Να τα λεμε κι αυταΤην αλήθεια! Ποιο νόστιμο ήταν αυτό.(γλιφιτζουρι-ζαχαρενια απομίμηση) η το
γνήσιο,το κρεατινο??