Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Μην το πας πλαγιως.. Κωλο δεν ε εχει σήμερα. Τον εχω απασχολημενοετσι να της λετε κουμπαρε να παιρνει αερα οτης
![]()
![]()

Μην το πας πλαγιως.. Κωλο δεν ε εχει σήμερα. Τον εχω απασχολημενοετσι να της λετε κουμπαρε να παιρνει αερα οτης
![]()
![]()
η εγω η εσυ >Απλα συμπληρωσα βρε πυροβολημενο..![]()
Και σε ευχαριστω :-*
το σαββατοκυριακο που θα κρυβεσαι πισω απο το πανο ;)Μην το πας πλαγιως.. Κωλο δεν ε εχει σήμερα. Τον εχω απασχολημενο![]()
![]()
τετκια λεεις την κι εκανε μας εμπαρκον!Μην το πας πλαγιως.. Κωλο δεν ε εχει σήμερα. Τον εχω απασχολημενο![]()
![]()
λαλο σου μας εχει στην πεινα τον τελευταιο καιρο :-τετκια λεεις την κι εκανε μας εμπαρκον!
Ε μα και συ κουμπαρε...πες κι εναν γκαλο λογγγο. Που την ειδδες την ομορφκιαν σ αυτην την γκαμηλα με τις τακκουνες, ποναι σαν τη Μευ.λαλο σου μας εχει στην πεινα τον τελευταιο καιρο :-![]()
![]()
την Τερέζα εννοείςΕ μα και συ κουμπαρε...πες κι εναν γκαλο λογγγο. Που την ειδδες την ομορφκιαν σ αυτην την γκαμηλα με τις τακκουνες, ποναι σαν τη Μευ.
Ε ναι εν τη μοιαζζει;την Τερέζα εννοείς![]()
Καλησπέρα Έλενα και τα βυζάκια απασχολημένα ειναι;Μην το πας πλαγιως.. Κωλο δεν ε εχει σήμερα. Τον εχω απασχολημενο![]()
![]()
Καλησπέρα Έλενα και τα βυζάκια απασχολημένα ειναι;![]()
![]()
η τον παρθενο στον παραδρομοΣτα πολύ πάνω της η Κυρία αυτο τον καιρό.
Μάλλον θα χει τον Ερμή ανάδρομο.
Ε όχι και βυζάκια ρε τύπε. :S :S :S :S
Το είπα ποίο εκλεπτυσμένα![]()
εδω ρε βγαλατε την καιλη ευρωβουλευτη11 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξεροστάλιασμα για ένα βυζί, λίγο κώλο.
Ας μην την μελετάμε τέτοιες ώρες και φτερνίζεται και φύγει καμιά βλεφαρίδα.