openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.909
- Πόντοι
- 1.666
Η Μπέτυ που ήταν στο Τροφωνιου με.τις τορπιλες... δουλεύει Αχαρνών 85???
ολες ειναι γυφτορουμανες-γυφτΑλβανες-γυφτοβουλγαρες που δουλεψαν Ισπανια και εμαθαν Ισπανικα.χρειαζομαστε καποιον εμπειρο να παω το διασταυρωσει ετσι απο περιεργια!
ναι αλλα εχουμε περιεργια να μαθουμε! και οι αλβανεζες προ ετων δηλωναν ολες τσεχες το θυμαστε αυτο ?
ολες ειναι γυφτορουμανες-γυφτΑλβανες-γυφτοβουλγαρες που δουλεψαν Ισπανια και εμαθαν Ισπανικα.
τοσο απλο.
και πλασαρονται σαν Λατινες :thubsdown: :S :S :S
και εμενα κατι τετοιο μου φαινετε!
βασικά κ εγώ αυτό πιστεύω από κάπου αλλού είναι, από Βενεζουέλα δεν είναι με τίποτα, σε γενικές γραμμές έχουν μια τάση οι εκδιδομενες κυρίες να λένε ψεύτικη χώρα καταγωγής.και εμενα κατι τετοιο μου φαινετε!
Πήγαινε Διδύμου 22. Εκεί δουλεύει η Στέλλα, διπλοβάρδια. Νόστιμη Ρωσίδα, η οποία δίνει γλωσσόφιλα, παίρνει πίπα χωρίς καπότα, γλύφει αρχίδια και την χύνεις στο στόμα.καμία που να κάνει γλωσσόφιλά?
Και μετά από όλα αυτά πας εσύ και με τα γλωσσοφιλα γλύφεις τη πουτσιλα και τα ψωλοχυματα του προηγούμενου!!!Πήγαινε Διδύμου 22. Εκεί δουλεύει η Στέλλα, διπλοβάρδια. Νόστιμη Ρωσίδα, η οποία δίνει γλωσσόφιλα, παίρνει πίπα χωρίς καπότα, γλύφει αρχίδια και την χύνεις στο στόμα.
Καλησπέρα τύποι ενημέρωση για απογευματινή βάρδια στη φυλής με αρκετά σπίτια κλειστά
...............
Φυλής 54 όροφος,59 όροφος,61,67,71 όροφος και ισόγειο,84 όροφος 86 όροφος, Φωκαίας 17 όροφος,25 ισόγειο κλειστά
δε το αποκλείω οι δρόμοι ήταν άδειοι πάντως πολύ λίγος κόσμος έμπαινε στα σπίτια όσοι μπαινανε ψαχνανε να πηδήξουνχαχαχα πεφτει συρμα ραδιο αρβυλα για σκουπα.
το ιδιο ειχε γινει σε καποια αλλα πριν μερικες μερες !![]()
πολύ σπάνια πάω Διδύμου κι έτσι δε ξέρω σε ποια αναφέρεσαιη στελλα στο διδυμου 22 θα επιστρεψει κανα διμηνο παλι μαλλον ! και ειναι καλο κλαρινετο !
δε το αποκλείω οι δρόμοι ήταν άδειοι πάντως πολύ λίγος κόσμος έμπαινε στα σπίτια όσοι μπαινανε ψαχνανε να πηδήξουν
Ολο και λιγοτεροι παρασυρονται απο ενθουσιωδεις κριτικες για πιτσιρικες. 20 ευρω ειναι πολλα λεφτα για μια στιγμη.δε το αποκλείω οι δρόμοι ήταν άδειοι πάντως πολύ λίγος κόσμος έμπαινε στα σπίτια όσοι μπαινανε ψαχνανε να πηδήξουν