barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.588
- Πόντοι
- 5.506
Μα κι αυτή η κυρία, γιατί τα βρίζει τα παιδιά.
Είναι ολίγον τι αθυρόστομη, έχει μπλέξει με εμας τις κακές παρέαι. :S :S :S
Μα κι αυτή η κυρία, γιατί τα βρίζει τα παιδιά.
επειδή εγω προσωπικα δεν την εχω δει ουτε σε ταινια ουτε στο λαιβτο club των υποτακτικων μιλαει χαχαχαχα
τις κανει ιδιαιτερα ο κυριος με το παπιγιόν κ το στρινγκΜα κι αυτή η κυρία, γιατί τα βρίζει τα παιδιά.
τις κανει ιδιαιτερα ο κυριος με το παπιγιόν κ το στρινγκ![]()
![]()
![]()
κ να σκεφτεις ανοικω στην κατηγορια φτερουΚαι φαντάσου οτι μικρός ήμαν λίγο σκανταλιάρης και αθυρόστομος απ οτι λένε, τώρα που μεγάλωσα βελτιώθηκα λιγουλάκι....
Αλλά "βαρύς και ασήκωτος" δεν ήμανε ποτές. 00
![]()
κ να σκεφτεις ανοικω στην κατηγορια φτερου![]()
τετοια μανα να εχεις! παιζει τωρα !
καλο το σεναριοτετοια μανα να εχεις! παιζει τωρα !
Σ ΑΥΤΟ το νημα δεν θα βρεις υποτακτικους.. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ανθρωπους θα βρεις, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που κατι θελουν να πουν, αλλα δεν ξερουν πως. Ισως λογω αδυναμιας χειρισμου της Ελληνικης..το club των υποτακτικων μιλαει χαχαχαχα
Ποσο μ αρεσει ο τροπος που μετραααας!!!!!Σ ΑΥΤΟ το νημα δεν θα βρεις υποτακτικους.. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ανθρωπους θα βρεις, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που κατι θελουν να πουν, αλλα δεν ξερουν πως. Ισως λογω αδυναμιας χειρισμου της Ελληνικης..
ΥΓ. Ευτυχως οι ανωτερω δυσκολευομενοι στην εκφραση, των συναισθηματων κ σκεψεων τους, δεν ειναι παραπανω απο μια μουτζα περιπτωσεις.. Και απολυτα ελεγξιμοι...
επειδη μαλλον μ εχεις βαλει στη μουτζα μεσα και ειναι και γρουσουζια η γαμημενη,να σου εξηγησω οτι δεν εχω τιποτα μαζι σου και δε μου προκαλεις κανενα ειδος αντιπαθειας.Σ ΑΥΤΟ το νημα δεν θα βρεις υποτακτικους.. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ανθρωπους θα βρεις, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που κατι θελουν να πουν, αλλα δεν ξερουν πως. Ισως λογω αδυναμιας χειρισμου της Ελληνικης..
ΥΓ. Ευτυχως οι ανωτερω δυσκολευομενοι στην εκφραση, των συναισθηματων κ σκεψεων τους, δεν ειναι παραπανω απο μια μουτζα περιπτωσεις.. Και απολυτα ελεγξιμοι...
Σε καμμια περιπτωση.. Και μιλαω σοβαρα!!επειδη μαλλον μ εχεις βαλει στη μουτζα μεσα και ειναι και γρουσουζια η γαμημενη,να σου εξηγησω οτι δεν εχω τιποτα μαζι σου και δε μου προκαλεις κανενα ειδος αντιπαθειας.
Εσυ εισαι ειδικη κατηγορια.. Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.Έλενα,
Εγώ ειμαι φυσιολογικός?
Καλημέρα!!!! Ρε συ Έλενα, τι λέει ο τύπος εδώ;;
![]()
![]()