You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 17.171
- Πόντοι
- 6.856
Η αποχή παίζει, αλλά ο εχθρός είναι εντός. Διαβάζω για μαλάκες που πληρώνουν 150€ για 20χρονες μέτριες Αλβανίδες call girls, με νορμάλ πρόγραμμα. Μπαρμπάδες, αγάμητα ναυάγια, οι οποίοι σκάνε 250άρες για βίζιτες και τις μπάζουν στα εξοχικά τους, χωρίς να σκέφτονται το σκοτεινό background που τις περιβάλλει. Τύποι που πληρώνουν και αποθεώνουν σαπάκια όπως, Τζούλια Θωρηκτό, Φωτεινή Γκμοχ, Ελένη Ξεδοντιάρα και Μαρία Φυλακόβια. Επίσης, βρέθηκε κάποιος, ο οποίος έγραψε κριτική για πουτάνα ηλικίας 70+.Αισθητά λίγες οι κριτικές για μπουρδέλα, όπως φαίνεται η αποχή παίζει γερά.
ΥΓ: Δεν απέχουμε μόνο, κάνουμε και την αυτοκριτική μας.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.340
- Πόντοι
- 26.006
Μήτσο αν έμεινες από 10άρικο να πας να γαμήσεις σε μπουρδελάκι και μιλάς για αποχή, έλα να σου δανείσω ρε μαλάκα.Η αποχή παίζει, αλλά ο εχθρός είναι εντός. Διαβάζω για μαλάκες που πληρώνουν 150€ για 20χρονες μέτριες Αλβανίδες call girls, με νορμάλ πρόγραμμα. Μπαρμπάδες, αγάμητα ναυάγια, οι οποίοι σκάνε 250άρες για βίζιτες και τις μπάζουν στα εξοχικά τους, χωρίς να σκέφτονται το σκοτεινό background που τις περιβάλλει. Τύποι που πληρώνουν και αποθεώνουν σαπάκια όπως, Τζούλια Θωρηκτό, Φωτεινή Γκμοχ, Ελένη Ξεδοντιάρα και Μαρία Φυλακόβια. Επίσης, βρέθηκε κάποιος, ο οποίος έγραψε κριτική για πουτάνα ηλικίας 70+.
Και αν είσαι άντρας να μιλάς ανοιχτά ρε μουνόπανο και όχι με μισόλογα.
Εσύ ρε μουνάκι ούτε σε ποστ μου δε θα απαντήσεις ενώ μιλάς για μένα πίσω από την πλάτη μου?
Θα γίνεις άντρας ρε, ή θα κλαις όπως έκλαιγες στο τηλέφωνο παλιά παρακαλώντας πουτάνες να σε δεχθούν δωμάτιο?
Μετα απο αποχή Μεγάλη χθες τα μεσάνυχτα περασα απο κολονου έκανα μια βόλτα και στο 30Β βλέπω μια μαυρο μαλλα με ύφος αδιάφορο αλλά απίστευτο κολο... λέω όσο και φολα να είναι αυτη Την κολαρα ήθελα να τη δω στα τέσσερα... μαγκες ήταν σα ρομπότ ενα κρύο και βιαστικο πραγμα κ θέλει κ 15€ μακριά αααααα Μεγάλη φολαρααα
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλημέρα Πριν κάνα μισάωρο πέτυχα στην συμβολή των οδών Ακομινάτου και Δεληγιώργη την Νίκη καυλουσκα είχα να την δω πολύ καιρό σε ποιο μαγαζί δουλεύει?
Επισκέπτης
Η φυλακοβια πριν μερικα χρονια ηταν πολυ γυμνασμενη. 6packΗ αποχή παίζει, αλλά ο εχθρός είναι εντός. Διαβάζω για μαλάκες που πληρώνουν 150€ για 20χρονες μέτριες Αλβανίδες call girls, με νορμάλ πρόγραμμα. Μπαρμπάδες, αγάμητα ναυάγια, οι οποίοι σκάνε 250άρες για βίζιτες και τις μπάζουν στα εξοχικά τους, χωρίς να σκέφτονται το σκοτεινό background που τις περιβάλλει. Τύποι που πληρώνουν και αποθεώνουν σαπάκια όπως, Τζούλια Θωρηκτό, Φωτεινή Γκμοχ, Ελένη Ξεδοντιάρα και Μαρία Φυλακόβια. Επίσης, βρέθηκε κάποιος, ο οποίος έγραψε κριτική για πουτάνα ηλικίας 70+.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.984
- Πόντοι
- 47.170
τσέκαρε Κολωνού 32γ και 27γ μετά τις 1200-1230 σε αυτά την έχω πετύχειΚαλημέρα Πριν κάνα μισάωρο πέτυχα στην συμβολή των οδών Ακομινάτου και Δεληγιώργη την Νίκη καυλουσκα είχα να την δω πολύ καιρό σε ποιο μαγαζί δουλεύει?
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Οκ ευχαριστώ θα περάσω να δωτσέκαρε Κολωνού 32γ και 27γ μετά τις 1200-1230 σε αυτά την έχω πετύχει
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
αυτή μια φορά ενο ήταν στα τέσσερα στημένη και δεν μου είχε βαλη καποτα μου έλεγε θες έτσι ? Εγώ μούγγα και μουρμουράγε αφού δεν καταλαβαίνεις .. γύρισε μου έβαλε καποτα την γαμησα και έκτοτε δεν ξαναπήγα ... πριν γίνει αυτό την είχα γαμηση 8 φορές περίπου!!!και πάντα μου έκανε τράκα τσιγάρα και 2ευρα μετά το γαμηση !!Η φυλακοβια πριν μερικα χρονια ηταν πολυ γυμνασμενη. 6pack
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 17.171
- Πόντοι
- 6.856
Ρε συ Formet, σταμάτα επιτέλους! Δεν τολμάμε να γράψουμε για κάποια κοπέλα και μπαίνεις σφήνα για να γράψεις ότι σου πρότεινε ή την γάμησες ακάποτα.αυτή μια φορά ενο ήταν στα τέσσερα στημένη και δεν μου είχε βαλη καποτα μου έλεγε θες έτσι ? Εγώ μούγγα και μουρμουράγε αφού δεν καταλαβαίνεις .. γύρισε μου έβαλε καποτα την γαμησα και έκτοτε δεν ξαναπήγα ... πριν γίνει αυτό την είχα γαμηση 8 φορές περίπου!!!και πάντα μου έκανε τράκα τσιγάρα και 2ευρα μετά το γαμηση !!
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Για την Νίκη καυλουσκα που αναφερθηκα πριν δούλευει τώρα στο Κολωνου32Γ υπόγειο έχει παχύνει και το μαγαζί βρωμάει
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.340
- Πόντοι
- 26.006
Ελα Μητσάκο, που κρύφτηκες μωρή πούστρα?
Έλα στο εστιατόριο είμαι και σε περιμένω. Έλα να δεις το τρεμάμενο χειλάκι μου.
Ελα και πας μετά να σε χύσουν τα πάκια εκεί που συχνάζεις
Έλα στο εστιατόριο είμαι και σε περιμένω. Έλα να δεις το τρεμάμενο χειλάκι μου.
Ελα και πας μετά να σε χύσουν τα πάκια εκεί που συχνάζεις
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.424
- Πόντοι
- 15.446
Ζηλεύουν ;)Με τα λεφτά μας πηδάμε βλάκα και ότι θελουμε κάνουμε!!
Για δες κάτι ζωντοβολα που θα μας σχολιάσουν κιόλας![]()
![]()
![]()
ήθελαν και αυτοί το γαμησάκι τους αλλά δε προλαβαίνω να τους βολέψω
downunder
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Αστα φίλε έχει γίνει τετράπαχη.Για την Νίκη καυλουσκα που αναφερθηκα πριν δούλευει τώρα στο Κολωνου32Γ υπόγειο έχει παχύνει και το μαγαζί βρωμάει
Πάντως είναι τίμια μέσα, για τα δεδομένα της περιοχής και της εποχής.
Αν δεν ήταν η αποχή των μπουρδελιάρηδων εγώ θα πήγαινα
Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.171
- Πόντοι
- 26.336
ρε σεις καταντησατε το νημα μπουρδελλο!Χαλαρωστε και πλακωθειτε εξω απο εδω
Σε αυτό το νήμα μας πρόσβαλε σε αυτό θα τα ακούσει!
info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 17.171
- Πόντοι
- 6.856
Ναι, αλλά είναι δύο τελείως ξεχωριστές περιπτώσεις. Η Αλιόνα της Διδύμου είναι η βασίλισσα της πίπας, γνωστή εδώ και χρόνια. Την άλλη την έχω δει μόνο στο σαλόνι και δεν ξέρω τι κάνει μέσα στο δωμάτιο.Στη διδυμου εχει δυο Αλιονα ?
Μια στο 18 και μια στο 27?
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως είμαι μουνόδουλος!
Με εξουσιάζει το (ωραίο) μουνί.
Απλά το αναφέρω.....
Με εξουσιάζει το (ωραίο) μουνί.
Απλά το αναφέρω.....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις