προσωπικά δεν πήγα ποτέ σε πορνομασατζίδικο και μου είχαν μπει ιδέες για να πάω..αλλά μετά από αυτά που διαβάζω, δεν θα πάω, για να υποστηρίξω το μποϋκοτάζ..είναι και Μεγάλη Εβδομάδα..συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους.Οποιος μπορεί να κρατηθεί να μην πάει για να δούνε την αξία που έχει ο πελάτης που δεν τον σέβονται.!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.581
- Πόντοι
- 1.436
Κάτι αρχίζει να γίνεται..... άντε αδέρφια , λευτεριά στον εκμεταλλευόμενο μερακλή
Όχι άλλη εκμετάλλευση και κοροϊδία .... επιστροφή στις καλές εποχές προ βαρεμάρας κι απαξίωσης
Για να γίνει επιτέλους η Θεσσαλονίκη η πόλη που σέβεται τους οικονομικούς της στυλοβάτες.........
Όχι στην παντοδυναμία της Αθήνας . Και η Θεσσαλονίκη πρέπει ν αποκτήσει τα ελαιοτριβεία που της αξιζουν
Όχι άλλη εκμετάλλευση και κοροϊδία .... επιστροφή στις καλές εποχές προ βαρεμάρας κι απαξίωσης
Για να γίνει επιτέλους η Θεσσαλονίκη η πόλη που σέβεται τους οικονομικούς της στυλοβάτες.........
Όχι στην παντοδυναμία της Αθήνας . Και η Θεσσαλονίκη πρέπει ν αποκτήσει τα ελαιοτριβεία που της αξιζουν
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Εγώ πάντως ξεκινάω αποχή. Μόνο η Μαριάννα σέβεται τον πελάτη, όλοι οι άλλοι νομίζουν πως μας κάνουν χάρη... Κάτσε να πέσει λίγη πείνα να δούμε τι και πώς...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.253
- Πόντοι
- 39.777
Ναι κ γω το εφαρμοζω απο σημερα μπουρδελα μεχρι να στρωσουνε χαρακτηρα..ασε που θα περναω και καλυτερα!!
Μολις δεις τι σαυρες εχει στα μπουρδελα θα αλλαξεις γνωμη...

Υπερβολες σαυρες ποντου υπαρχουνΜολις δεις τι σαυρες εχει στα μπουρδελα θα αλλαξεις γνωμη...![]()
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Αν ειναι ετσι φιλε μου εμεις θα πρέπει να προτιμαμε αυτες τις κοπελες να ανεβει η δουλεια τους και να αναρωτιουνται οι υπολοιπες τι κανουν αυτες και τις προτιμουν όπως αναρωτιοντουσαν για την Νικολετα οταν δουλευε στην Μαγκυ και ειχε διπλασια δουλειά απο ολες.Φίλτατε μην τα ισοπεδώνεις όλα: στο aqua οι 2 από τις 4 κοπέλες στα 50 ευρώ μένουν με το κυλωτάκι και ελέυθερη θώπευση . Το μασαζ τους είναι μέτριο αλλά δε βιάζοναται & με καλή εκτόνωση. Οι άλλες δύο καλύτερα να αποφευγονται!
Μολις δεις τι σαυρες εχει στα μπουρδελα θα αλλαξεις γνωμη...![]()
Διαφωνω φιλε μου πολυ καλυτερες οι κοπελες στα μπουρδελα απο οτι στα μασαζ
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.378
- Πόντοι
- 216
Δεν θέλω να σε απογοήτευσω...αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη οτι δεν είναι όλοι οι πελάτες τους αναγνώστες του forum!!Έτσι αλλάζουν τα πράγματα ... βήμα βήμα . Σας το λέω και σημειώστε την ημερομηνία : αν καταφέρουμε όλοι να είμαστε συντονισμένοι , δεν υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξουν
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Να ανοιξουμε κανενα Ζωολογικο Κυπο τοτε.Υπερβολες σαυρες ποντου υπαρχουν
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Η ουσία ειναι οτι στην πλειοψηφία τους και οι κοπελες του μασαζ και αυτες απο τα ντελα ειναι ξεπετες πλην λιγον εξαιρεσεων.Το μονο που τις ενδιαφερει ειναι το ευκολο χρημα και οχι η ικανοποιηση του πελατη.Διαφωνω φιλε μου πολυ καλυτερες οι κοπελες στα μπουρδελα απο οτι στα μασαζ
Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
Δηλαδη τους ζητας να κανουν υπερωριες αντιδεολογικον... παρε το προγραμμα των 80Φιλε μου το εχω πει πολλες φορές.Εχουν στην διάθεση τους αυτο το σαιτ να διαβασουν και να διόρθωσουν τα στραβα στην δουλειά τους αλλα δεν δείχνουν ενδιαφέρον.Για παράδειγμα τα μαγαζια που εχουν το φουλ στα60 ευρώ για μιση ωρα θα μπορουσαν να το κάνουν 45 λεπτα τα 15 να τα αφιερωσουν στο μασαζ που ειναι τελείως ανυπαρκτο.
Δωσε τα ονοματα των 2 κοριτσιων μπας και δουλεψουν...Φίλτατε μην τα ισοπεδώνεις όλα: στο aqua οι 2 από τις 4 κοπέλες στα 50 ευρώ μένουν με το κυλωτάκι και ελέυθερη θώπευση . Το μασαζ τους είναι μέτριο αλλά δε βιάζοναται & με καλή εκτόνωση. Οι άλλες δύο καλύτερα να αποφευγονται!
Δυο ειναι τα προβληματα ετσι οπως τα λες για την κοπελα και αυτα ειναι με μαυρισμενα γραμματα...Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν αναφέρει εδώ την Έλλη από το Venus (Κων. Καραμανλή 75 και Μοναστηρίου 67). Πολύ καλό μασάζ, πολύ όμορφη και φοβερό σώμα. Αν σε συμπαθήσει, τα πετάει και προσφέρει τα ωραιότερα στήθη στην πιάτσα, και φυσικά εκτόνωση. Επίσης πολύ ευχάριστη στην συνομιλία, μου είπε ενδιαφέρουσες ιστορίες με ποδοσφαιριστές κλπ.
Υ.Γ. Μην ζητατε απο κοπελες που δεν ειναι επαγγελματιες να κανουν επαγγελματικη δουλεια...

Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Σε διαβεβαιωνω φιλε μου οτι και στο πρόγραμμα των 80 ευρώ οταν το πηρα καμιά κοπελα δεν εκατσε περαν των 30 λεπτών. Εξάλλου αυτο το πρόγραμμα που χρεωνουν 80 ευρω αξιζει στην καλυτερη περίπτωση 50 ευρω.Δηλαδη τους ζητας να κανουν υπερωριες αντιδεολογικον... παρε το προγραμμα των 80
Δωσε τα ονοματα των 2 κοριτσιων μπας και δουλεψουν...
Δυο ειναι τα προβληματα ετσι οπως τα λες για την κοπελα και αυτα ειναι με μαυρισμενα γραμματα...
Υ.Γ. Μην ζητατε απο κοπελες που δεν ειναι επαγγελματιες να κανουν επαγγελματικη δουλεια...![]()
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Εχω στην πλατη μου 30 χρονια στην πουτανια πιο παλια στα μπουρδελα και στις βιζιτες και τωρα στα μασαζ για να μπορώ να αξιολογισω σωστα και στην σωστη τιμη αυτα που μας προσφέρουν.Και επειδή οι περισσότερες κοπελες δεν μπορουν να εκτιμησουν σωστα τα λεφτα που τους δινουμε να πανε να γινουν μπετατζουδες.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου στις Νταμες πριν κανουν το πρόγραμμα των 60ευρώ για μιση ωρα το ειχαν το φουλ στα 80 ευρώ και παλι μιση ωρα καθοταν οι κοπελες στο δωμάτιο. Τωρα το τελευταιο δυμηνο κανανε αυτο το πρόγραμμα με φουλ μιση ωρα στα 60 ευρώ αλλα χωρις μασαζ και αν θελεις φουλ πρόγραμμα και μασαζ στα80 ευρώ. Αυτο το τελευταιο των 80 ευρώ δεν ξερω τι διάρκεια εχει γιατι δεν το ξαναπηρα απο τοτε.Εχω φρικαρει μ αυτά πού διαβάζω πού γίνονται αυτά
Εγώ κάνω πρόγραμμα μισή ώρα με 60 κ μερικές φορές πάω κ τρία τέταρτα κ δίνω πάλι 60
Δώστε περισσότερες λεπτομέρειές