Georgios1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2019
- Like
- 358
- Πόντοι
- 20
Ειναι κορμαρα
Μόνο που θα της τον χώσεις ρε φίλε φτάνει τι τραγωδία και βλακείες
Πρεπει να εισαι μεγαλο μουτρο για να κυνηγας τετοια μωρα τυπε μου , αν τα καβαλας βεβαια σε realtime οχι να τα καβαλαει ο νου σου ... εχεις φαει καμοια τετοια απο δαυτες ??αυτη που εχασα για λιγες μερες και βαραω το κεφαλι μου ειναι η μονικα σαντιαγκο παρισι ειναι τωρα αλλα λεει θα ξαναερθει δεκεμβριο
η κωλαρα της μου εχει μεινει απωθημενο
Κομοδίνο την κόβω την τύπισσα. Σίγουρα στην Αγγλία θα υπάρχουν πορνοστάρ καλύτερες να βρεις να τα φυτιλιάσεις.
Τραβελοφερνει πολύ
Αν και δεν ειμαι φαν ουτε της συγκεκριμενης ουτε των ελαστικων Pirelli , πιστευω οτι ειναι τρελα τα ποσα που ζητανε οι συγκεκριμενες αμερικανιδες γαλοτζες , νομιζω οτι το φουλ υαλουρονικο που βαρανε σε μαπα και σωμα εχει αρχισει πλεον και εισχωρει και στο εγκεφαλο με αποτελσμα να παλαβωνουνε και να ζητανε οτι ποσα τους κατεβασει η γκλαβα τους σε συνδιασμο παντα με τα γραφεια που τους κανουν τα κονε , απορω ποσο ακομα θα υπαρχουν σειχηδες σεAν και ειμαι φαν της Shea οι τσοντες της ειναι ξενερωτες με copy paste προγραμμα ,οσο για τα 2700 δολλαρια για 1,5 ωρα ειναι απλα αστειο....ειναι τοσο πλαστικη λες και γαμας κουκλα φουσκωτη