Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καταδρομική στο aqua. Τελικά δεν σέβομαι τον εαυτό μου. Δοκιμάστηκε Ιωάννα.καλη γκόμενα αλλά το καβλι το έπιανε σαν να είχε σκατα. Άντε γεια ρε
Η παλιά-καλή Αλεξία από Dames έχει σταματήσει εδώ και μήνες απ' όσο ξέρω...Δεν είναι και πολυ εκτός θέματος...εχασα ολες τις επαφές από το τηλέφωνο μου , αν διαζαζουν το site η αλεξια πρώην dames ή το μελινακι παλιά καλληδοπουλου ας στείλουν pm.Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη..ευχαριστω προκαταβολικά
εμφανισιακα πως ειναι η νανα φιλε ? περιεγραψε την μας λιγο εαν θες..Νεα καραγραφη στο dames. Νανα ελληνιδα. Καλο σερβις στις γνωστες τιμες. Δεν κανει full
προσωπικη μου εμπειρια με ρια..της εδωσα 30 εξτρα και ηθελε αλλα 10..προφανως στο καθε πελατη ζηταει διαφορετικο ποσο..απο 30 ως 50...τεσπαΜεγαλε εσυ πρεπει να εισαι μαλωμενος με την αληθεια
προσωπικη μου εμπειρια με ρια..της εδωσα 30 εξτρα και ηθελε αλλα 10..προφανως στο καθε πελατη ζηταει διαφορετικο ποσο..απο 30 ως 50...τεσπα
μάλλον είναι η ζετα με την αγάπη στη Κλεάνθους πού ήταν
εχει κανεις καμια εμπειρια με την παραπανω αγγελια;
Check PM
Ζετα & Αγάπη, λίγο κάτω από το γήπεδο του πρωταθλητή Ελλάδας. Είχα ανεβάσει κριτική πριν 3-4 μήνες
Αδερφε καμιά περιγραφή για Νανα και για Σλαβα;Επίσης στο dames νέο αίμα ονοματι slava. (σλαβικης προελευσης οπως λεει κ το ονομα). Πολυ καλή εμφανιση αλλα δεν δοκιμαστηκε καθως περασα στο προηγουμενο.
Αδερφε καμιά περιγραφή για Νανα και για Σλαβα;
ε και?
ναι φιλε της τα εδωσες για εκτονωση οχι για πιπα