kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 704
- Πόντοι
- 86
Όχι δεν μου ήρθε πουτσίλα είχε ωραία γεύση σαν φρούτα αλλά ρωτάω από τι κινδυνεύω από το όλο θέμα.
Όχι δεν μου ήρθε πουτσίλα είχε ωραία γεύση σαν φρούτα αλλά ρωτάω από τι κινδυνεύω από το όλο θέμα.
καλησπερα φιλε.πριν καιρο στο κολ.15 δεξια βραδυ δουλευε μια αννα η μαρια η ποντια δεν θυμαμαι....με σγουρο μαλι κ γυαλια.φωραγε λευκα πορνοτακουνα.κανει καλο footjob κ εχει ομορφα κ καθαρα ποδια!τωρα που εχει παει δεν ξερω.....αυτα.15 ε ειχα δωσει!!!!αν ξερει καποιος θα γραψει.....Καλημέρα αλάνια. Έχετε να μου προτείνετε καμιά ιερόδουλη για footjob???
Εμένα οι ιερόδουλες που κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό μου έχουν πει ότι το σπέρμα μου συνήθως έχει γεύση μπανάνας!
Αν διαβαζει ο ποδολαγνος ας απαντησει :helpsos: :helpsos:Εμένα οι ιερόδουλες που κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό μου έχουν πει ότι το σπέρμα μου συνήθως έχει γεύση μπανάνας!
Αν ήταν το δικό μου μη φοβάσαι γιατί είμαι Ο.Κ., αν ήταν άλλου δεν σου εγγυώμαι!
Τι γεύση φρούτου είχε το στόμα της ιερόδουλης που πήγες;
Εμένα οι ιερόδουλες που κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό μου έχουν πει ότι το σπέρμα μου συνήθως έχει γεύση μπανάνας!
Αν ήταν το δικό μου μη φοβάσαι γιατί είμαι Ο.Κ., αν ήταν άλλου δεν σου εγγυώμαι!
εμένα μου έχουν πει τύπε μου ότι έχει γεύση μέλι ....χαρακτηριστικά όταν ρωτάει λένε ακριβός αυτό και με αυτό το στυλ!!(ΜΜΜΜ...ΜΕΛΙ ΜΕΛΙ....) ελπιζο να μην το λένε ειρωνικά χαχα!!Εμένα οι ιερόδουλες που κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό μου έχουν πει ότι το σπέρμα μου συνήθως έχει γεύση μπανάνας!
Σε ποιά διεύθυνση σου συνέβη αυτό το ατύχημα;
[/quoteΣε ποιά διεύθυνση σου συνέβη αυτό το ατύχημα;
Φιλιππίδου η αλλιώς Γεωργίου Γάσπαρη 11 δεν ήταν ατύχημα γιατί ανακοινώνεται Τελειωτικό στόμα.
Πριν καιρό, ο Γιώργος γαμούσε καθημερινά την Άνι την πορνοστάρ στο Φιλιππίδου και το έγραφε εδώ πέρα.Γιατί η φιλλιπιδου Γεωργίου Γασπαρη;
Είναι ο Γιωργαρας συχνός πελάτης εκεί;
δουλεύει κολονου 27γ τρίτη βαρδυακαλησπερα φιλε.πριν καιρο στο κολ.15 δεξια βραδυ δουλευε μια αννα η μαρια η ποντια δεν θυμαμαι....με σγουρο μαλι κ γυαλια.φωραγε λευκα πορνοτακουνα.κανει καλο footjob κ εχει ομορφα κ καθαρα ποδια!τωρα που εχει παει δεν ξερω.....αυτα.15 ε ειχα δωσει!!!!αν ξερει καποιος θα γραψει.....