Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
Τζεναρα σε σπιτια πας η μονο ξενοδοχεια;
Καλησπέρα δεν πάω Αλλά έρχεσαι εσύ.
κατι αλλο ρε σοχχακο θα μας πεις να γελασουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χχαχαχαχα δεν πεζεσαι με τίποτα.
Τζεναρα σε σπιτια πας η μονο ξενοδοχεια;
κατι αλλο ρε σοχχακο θα μας πεις να γελασουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν γυρίσεις Αθήνα θα φροντίσω να κανονίσουμε ενα ραντεβού να μάθουμε μπαλίτσα ο ένας τον άλλον γιατί σε έχω βάλει καιρό στο μάτι.
Ευχαριστώ πολύ Αντωνάκη μου, χάρηκα και θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.
Ωπα flowers........
Ναι αύριο είναι η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και είπε ο άνθρωπος να μου φέρει ένα λουλούδι.
Τα λουλούδια στη κυρία από μένα......
Καλα οκ ναι αυριο εχετε τη τιμητικη σας εσεις....βαλε καμια εορταστικη καυλωφωτο να ισιωσουμε.....!!!!!!
Μπορεις????

να εισαι καλα μωρο και εγω περασα υπεροχα ακομη τρεμουν τα ποδια μου.Ευχαριστώ πολύ Αντωνάκη μου, χάρηκα και θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα.
τελικα αυτες οι μποτες καθιερωθηκαν βλεπω...![]()
και αυτο το κοκκινο το σετ ειναι σκετη κολαση.για την κωλαρα τι να πω διαστημικη αν και εμενα με καυλωσε που σε ειδα με παντελονι και την κωλαρα σου να πηγαινει πανω κατω.οποιος βρισκεται κοντα σου τα ξεχναει ολα και δουλειες και προβληματα.ετσι ενιωσα εγω.
Πρεπει να εχεις και ενα φωτογραφο για να βγαζεις πιο χαλαρες φωτογραφιες και να μας κολαζεις!![]()
Κατι εχω στο μυαλο μου! ;)Χαχαχ λες, έχεις να μου προτίνεις κάποιον;
καλημερα χρονια πολλα στην νηματοθετρια και σε ολες της γυναικες του κοσμουΚαλημέρα!!!
8 Μαρτίου Χρόνια Πολλά!
Στη γυναίκα που Προσφέρει..Δημιουργεί..Αγαπά..Ελπίζει.. Πονάει..
Και το μόνο που ζητάει είναι.. Σεβασμό..Κατανοήσει..Αγάπη.. Υποστήριξη..Συμπαράσταση..
Όλο το χρόνο.
θα συμπληρωσω και κατι ακομη ;) και τσουτσουνι
μην ξεφευγουμε και απο το περιεχομενο του φορουμ

καλημερα χρονια πολλα στην νηματοθετρια και σε ολες της γυναικες του κοσμου![]()
θα συμπληρωσω και κατι ακομη ;) και τσουτσουνι
![]()
μην ξεφευγουμε και απο το περιεχομενο του φορουμ
![]()
![]()
τιποτα δεν κανει ;) τον λογαριασμο σε πια διεύθυνσή να στον στείλω αλήθειαΚαλημέρα Τασούλη μου ευχαριστώ πολύ.