dionisiakos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.056
- Πόντοι
- 6.190
Ο συναγωνιστής ramada έχει δίκιο.Κάποτε τα δίναμε γιατί υπήρχαν πιο καλά γκομενάκια και ήταν πιο καθαρή η φάση.Πλέον βλέπουμε σαυρόνια,χιλιογαμημένες (εννοώ απο εμάς,σε σημείο να τις έχουμε βαρεθεί),γριές,ξεπέτες ή κοπέλες στα όρια της εξάντλησης,όπως η κοπέλα που αναφέρεται παραπάνω.Το μονο που λείπει είναι η κατρουλίλα του Μεταξουργείου,η οποία έρχεται σιγά σιγά και στη Φυλής.Ξεπεσμός φίλοι μου.Αυτές οι γριές που υπάρχουν,όπως και οι χοντρές και κακοφτιαγμένες,κάποτε θα μας παρακάλαγαν να τις πηδήξουμε τσάμπα και με τις γριές να στάζουν και κανένα φραγκάκι.Πλέον απαιτούν να τις πληρώσεις κιόλας.Πληρώνετε την Τζούλια την χοντρή στο Δ27!!!Ξαναλέω,πληρώνετε την Τζουλια τη χοντρή στο Δ27,η οποία κάνει και έξω ραντεβουδάκια με 50€ το πήδημα.Κάποιοι έκαναν ντίβα τον μπογο,που για κανένα δεκάρικο οκ,το σκέφτεσαι αν έκανε και καλό σεξ.Αλλά δίνουμε 20 και δεν ευχαριστιόμαστε ούτε το βασικό πήδημα.Και μετά πάνε οι πιρφοροι γαμπρούληδες και της σκάνε 50€ για τις ίδιες και χειρότερες υπηρεσίες.Πλέον πιστεύω ότι και τα 20 είναι πολλά για την πλειοψηφία των οίκων και στην Φυλής.Φτάσαμε ακομα σε σημείο να έχουμε σιχαθεί να πηδάμε στανταράκια,γιατί πλέον κοντεύουμε να κάνουμε και δεσμό.Χρειάζεται ανανέωση όλος ο τόπος στην φυλής άμεσα.Και όχι ανανέωση φέρνοντας παλτά και σιχαμένες γριές απο Μεταξουργείο...
Δικιο συναγωνηστη μου. Οι παλιες καλες ημερες με τις πουτανες που ξεραμε και το σερβις που ξεραμε περασαν. Τωρα με φανο θυελης κι αμα!! Λιγες στην πιατσα κι αυτες αναλογα τα γουστα λιγοστευουν. Και οχι τιποτα αλλο αυτες που ειναι τωρα στην πιατσα την εχουν δει καπως γκομενες και ειναι του στυλ αμα θες αλλοιως παιξτον! Βεβαια φταινε και οι αγαπουληδες,να τα λεμε κι αυτα. Εχω παραδειγμα στο υπογειο στη δυδυμου16 νομιζω που φερνει αναλογα τεμαχια (προγκιλφ και την ολγα αν δεν κανω λαθος νταρντανοθωρηκτο) περασα μπας και βρω κανα καλο μιλφ και κανοντας να φυγω αφου ειδα και απορησα, μου την ειπανε κιλας:τι ψαχνεις καλε? κανενα μοντελο? απαντησα οχι κατι πιο "μικρο" σε μεγεθος (εννοουσα) και μου λενε αυτα να τα πληρωσεις με 100αρια αμα θες αλλοιως αντε σπιτι σου και τραβα μαλακια! Δεν συνεχισα μην συνχηστω και χασω την ημερα μου και το οτι βγηκα να γαμησω. Ελεος ρε πουστη! Αντι να παρακαλανε να περασει κανενας μπας και βγαλουν το νοικι σου την λενε κιολας!