axastos181
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Καποια καλη προταση ανω των 35 ελληνιδα;;
Τρανς είναι. Κάπου έχω πετύχει παλιότερα αγγελία που το ανέφερε.
Συναγωνιστές έχετε κάποια άποψη για αυτή;
Τρανς είναι. Κάπου έχω πετύχει παλιότερα αγγελία που το ανέφερε.
Σε ευχαριστώ δικέ μου.Τρανς είναι. Κάπου έχω πετύχει παλιότερα αγγελία που το ανέφερε.
Η γνωστή Σιλβύ από στούντιο είναι. Δούλευε Βριλλησού 60, Κροκεών, Κασσάνδρας 6, και στα άλλα μαγαζιά της αλυσίδας και δεν είναι τρανς. Απλά είναι πολύ αδύνατη και βάφεται έντονα. Δεν έχω άποψη για υπηρεσίες μιας και δεν μου αρέσουν τόσο αδύνατες. Από ότι είδα στις βάρδιες δεν δουλεύει πλέον και το έχει γυρίσει σε ανεξάρτητη.
εγω οποτε περνω ανεξαρτητη εχω μαζι μου και δυο μπραβουςΡε παιδια δεν φοβαστε λιγο να παρετε ανεξαρτητες; Απο θεμα ασφαλειας πως το χειριζεστε;
Πολύ σωστά κανεις, γιατι μερικές τύπου φοιτήτριες, τζουρνεύουν κιόλας.. ;)εγω οποτε περνω ανεξαρτητη εχω μαζι μου και δυο μπραβους
Άμα είναι όποτε πάμε με πτανα να πληρώνουμε και μπράβους... πάει οικονομικά..το κλείσαμε το μαγαζί κουμπάρε!εγω οποτε περνω ανεξαρτητη εχω μαζι μου και δυο μπραβους
Δεν ξέρω.. παίρνω μόνο ανεξάρτητεςΡε παιδια δεν φοβαστε λιγο να παρετε ανεξαρτητες; Απο θεμα ασφαλειας πως το χειριζεστε;
Για καφέ είχες πάει?![]()
Επρεπε να πάρει τηλ απο την γκόμενα ο τυπος!
εχει χωρο στα πατησια η κιουριαΗ γνωστή Σιλβύ από στούντιο είναι. Δούλευε Βριλλησού 60, Κροκεών, Κασσάνδρας 6, και στα άλλα μαγαζιά της αλυσίδας και δεν είναι τρανς. Απλά είναι πολύ αδύνατη και βάφεται έντονα. Δεν έχω άποψη για υπηρεσίες μιας και δεν μου αρέσουν τόσο αδύνατες. Από ότι είδα στις βάρδιες δεν δουλεύει πλέον και το έχει γυρίσει σε ανεξάρτητη.
οχι ρε φιλε καφε τετοια ωρα![]()
![]()
ειχα παει να τηρησω το εθιμο. Κυριακη του ασωτου που ηταν![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ ρε κανεις απο δω δεν ηταν?![]()
![]()
μοναχοφαηδες ολοι σας![]()
Ρε παλικάρια καλησπέρα .. πως μπορώ να έρθω σε επαφή με Liza vip??εχει κανα τηλέφωνο να την γαμησουμε Κ εμείς ;; Μην είστε χαραμοφάηδες !!!
Please pm me))