P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Λυσαξατε όλοι να πάτε relax
Μέχρι στιγμής μετράμε 4 χοντρούλες
Μαρία κορίνα Ιωάννα κ Εύα
Εχουν μείνει κ άλλες πού δεν είδαμε??
νομιζω υπαρχει και καποια Ρια 20 ετων Ρωσιδα..?
Λυσαξατε όλοι να πάτε relax
Έλεος ρε Δον Κιχωτες...Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία βλέπω πολύ στα μέσα το melispa massage στην Μητροπόλεως με πολύ καλές κορασίδες. Γνωρίζει κανείς αν παίζει κάτι παραπάνω από ένα μασάζ? Δεν με ενδιαφέρει απαραίτητα σεξ αλλά κι ένας φραπές μας κάνει. Ευχαριστώ!
Αδερφε μου η Μαρινα αξίζει εμφανισηακα αλλα τοσο καλο μασαζ σαν της Ιωάννας εχω καιρο να απολαυσω.Λυσαξατε όλοι να πάτε relax
Υπάρχει και η Ρια απο οτι ακουσα αλλα δεν την ειδα ποτε.Αδερφε μου η Μαρινα αξίζει εμφανισηακα αλλα τοσο καλο μασαζ σαν της Ιωάννας εχω καιρο να απολαυσω.
Και εγω φιλε μου τα ιδια λεφτα πληρωσα με την Ελενα και επίσης δεν τα εκλαψα τα λεφτα μου.Επίσκεψη από περιέργεια στο Ζέσι Spa
Πήγα καρφί ούτε τηλεφώνησα ούτε τίποτα
Ήταν ο γραφικός ιδιοκτήτης
Από κοπέλες η Τζένη (η οποία ρε παιδιά Μήπως είναι η παλιά Τζένη Ερικα???)
Η Μαρία (ξινουμουρα και προφανώς ξινομουνα)
Και η Έλενα...
Η Έλενα παλιά στον χώρο και στα μασάζ και σε κωλόμπαρα
Είχα να την πετύχω χρόνια
Πέρασα μαζί της και δεν μπορώ να πω ότι Έκλαψα τα λεφτά μου
Ωραίο βυζί σώμα με πιασίματα πρόστυχο μούτρο
Η πλάκα είναι με το μαγαζί ότι δίνεις 30 στον κυριουλη έξω και μετά κανονίζεις με την γκόμενα στο δωμάτιο για τα υπόλοιπα και δεν υπάρχουν Φιξ τιμές
Εγώ στην έλενα για φουλ έδωσα αλλα 50 και ένας φίλος μου την προηγούμενη εβδομάδα Πήγε με τη Μαρία και του ζήτησε 70 δηλαδή 100 σύνολο για το full
Ο χώρος Είναι λίγο καταθλιπτικός
Γενικά το μασάζ στην πόλη μας ζει την απόλυτη παρακμή
Υπάρχει και η Ρια απο οτι ακουσα αλλα δεν την ειδα ποτε.
το dames όπως κ το body free είναι γνωστά ξεπεταδικα οποίος πάει να είναι ενήμεροςΔε θα το ελεγα οτι το dames εχασαν τη πελατεια τους. Πηρα τηλ Δευτερα για ραντεβου κ μου ειπε ειμαστε full ως τις 17.00. Μια χαρα δουλευει, επισης να πω οτι οποτε εχω παει τα δωματια ειναι πολυ καθαρα. Το ντουζ αστο...
το dames όπως κ το body free είναι γνωστά ξεπεταδικα οποίος πάει να είναι ενήμερος
Δειλά δειλά ξεκίνησε η παλιά καλή μας φίλη η βάσια κάπου κοντά στο παλιό της έχει 3/4 κοπέλες αν πάει κάνεις ας ενημερώσει
Η γνωστή Βάσια/Έλενα που ήταν συνέταιρος με την Νικολέττα στην Δωδεκανήσου ;το dames όπως κ το body free είναι γνωστά ξεπεταδικα οποίος πάει να είναι ενήμερος
Δειλά δειλά ξεκίνησε η παλιά καλή μας φίλη η βάσια κάπου κοντά στο παλιό της έχει 3/4 κοπέλες αν πάει κάνεις ας ενημερώσει
ναι. και πριν μια εβδομαδα που πηγα ειχε τρια κομματια αννα βερονικακ την αλλη δεν τη θυμαναι.περασα με αννα απο ουκρανια κοντα στα 26με 28.και εκανε καλο παιχνιδη.Η γνωστή Βάσια/Έλενα που ήταν συνέταιρος με την Νικολέττα στην Δωδεκανήσου ;
ναι. και πριν μια εβδομαδα που πηγα ειχε τρια κομματια αννα βερονικακ την αλλη δεν τη θυμαναι.περασα με αννα απο ουκρανια κοντα στα 26με 28.και εκανε καλο παιχνιδη.
ναι και η αλλη η ουκρανεζα η ξανθια ητανε καλη μεσα..τωρα φυγανε αυτες και εφερε 2 Ελληνιδες η μια ειναι χοντρη και η αλλη γρια..με το που τις ειδα αρχισα να τρεχω..
Πάντως εγω πιστεύω οτι οποιος παει μια φωρα δεν ξαναπαει να δώσει 80 ευρω για φουλ σε Ρανια η Ριτα που δεν βλεπονται και για μιση ωρα.Εγω πηγαινα καθε εβδομαδα και εχω να παω τουλάχιστον δυο μηνες.Εσβησα και το τηλεφωνο τους απο την ατζεντα.Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες.Δε θα το ελεγα οτι το dames εχασαν τη πελατεια τους. Πηρα τηλ Δευτερα για ραντεβου κ μου ειπε ειμαστε full ως τις 17.00. Μια χαρα δουλευει, επισης να πω οτι οποτε εχω παει τα δωματια ειναι πολυ καθαρα. Το ντουζ αστο...
Πάντως εγω πιστεύω οτι οποιος παει μια φωρα δεν ξαναπαει να δώσει 80 ευρω για φουλ σε Ρανια η Ριτα που δεν βλεπονται και για μιση ωρα.Εγω πηγαινα καθε εβδομαδα και εχω να παω τουλάχιστον δυο μηνες.Εσβησα και το τηλεφωνο τους απο την ατζεντα.Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες.
Ευχαριστούμε φίλε για την ενημέρωση. Μήπως μπορείς να περιγράψεις την Βερόνικα; Είναι Ελληνίδα;ναι. και πριν μια εβδομαδα που πηγα ειχε τρια κομματια αννα βερονικακ την αλλη δεν τη θυμαναι.περασα με αννα απο ουκρανια κοντα στα 26με 28.και εκανε καλο παιχνιδη.
Ευχαριστούμε φίλε για την ενημέρωση. Μήπως μπορείς να περιγράψεις την Βερόνικα; Είναι Ελληνίδα;