mario_rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2017
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα μια ερώτηση εχω . Η μαρινα28 σταμάτησε? Γιατί πλέον ούτε καρτέλα έχει εδώ αλλά ούτε και βαιμπερ
η αλλη κοπελα πρεπει να ειναι η valeriana 37H Aγγελικη ειναι φιλη της ομαδας της Σβετ από το mamba. Καλή και με καλό σώμα. Την άλλη δεν την ξέρω. Ψαξε στο νημα του mamba.
φωτο 1 και 2 οχι δικες της.
Καλημέρα μια ερώτηση εχω . Η μαρινα28 σταμάτησε? Γιατί πλέον ούτε καρτέλα έχει εδώ αλλά ούτε και βαιμπερ
Γεια σας παίχτες έχει κανεις εμπειρια;
100e με ολες τισ υπηρεσιες αυτο το μωρο??
μακαρι..
Τι γνωρίζουμε για την κυρία;;;
Αγαπητοί συναγωνιστές έχω ξαναγράψει για την συγκεκριμένη... Δεν είναι γραφείο, είναι μια κοπέλα με ερωτιματικά στην υγιεινή της.. Εμένα μου φαίνεται (και λόγω σωματότυπου) ότι μπορεί να πάιρνει και ουσίες... Προσωπικά δεν την προτείνω... Το μόνο σίγουρο ότι η οδοντοστοιχία της χρήζει βελτίωσης και ότι η ανάσα της μυρίζει απίστευτα... Ο καθένας κρίνει και επιλέγει
Δεν γνωρίζω κάτι επί προσωπικού. Όμως αυτή γράφει ως "Μαίρη ανεξάρτητη Ελληνίδα 40".... Αν γκουγκλαρεις τον αριθμό θα σου βγάλει και άλλες αγγελίες ως "Μαίρη ανεξάρτητη Ελληνίδα 40" με άλλες εικόνες....γνωριζει καποιος λεπτομερειες παρακαλω?
Μουφεξ μου φαίνεται..... Άσε που το τηλέφωνο είναι από γραφείο.Γεια σας παίχτες έχει κανεις εμπειρια;
Αδερφέ καλησπέρα πια είναι η Αρτέμης γιατί χάθηκα?η αρτεμις ειναι...πολυ παλια καραβανα...μεγαλη βιβλιογραφια...
στο λινκ,που παρεθεσε,το νεο μελος,πανω απο το ποστ του iannai,θα δεις 4-5 φωτος,αν θυμαμαι.η τελευταια ειναι αληθινη.Αδερφέ καλησπέρα πια είναι η Αρτέμης γιατί χάθηκα?