ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
θα πάω μάλλον αύριο τύπε μου !!!Λες να πήγε και να άδειασε και ο FORMET;
θα πάω μάλλον αύριο τύπε μου !!!Λες να πήγε και να άδειασε και ο FORMET;
Έχω πει έκανα εξετάσεις !! Τι δεν καταλαβαίνεις πια ; Για πια υγειονομική βόμβα μειλας; Ότι λέω είναι αληθινό και δεν το λέω για να πείσω κανέναν .... Ξεκολα το μυαλό σου και ασχολησου με κάτι άλλο διότι μόνο με εμένα ασχοληςε μου φαινετε ..όπως άλλοι και 2-3 ακόμα ...Κάθε μέρα γράφεις διαφορετικά πράγματα για το τι κάνεις στα μπουρδέλα και για το τι αισθάνεσαι για την κάθε μία από τις εργαζόμενες, κάποιες φορές αντιφατικά μεταξύ τους!
Τα ΣΜΝ δεν ανιχνεύονται την επόμενη μέρα που θα τα κολλήσεις αλλά μετά από εβδομάδες και έως τότε τα έχεις μεταδώσει και σε άλλες ιερόδουλες που έχεις πηδήξει ακάποτα.
Αυτά που λες δεν πείθουν! Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τις ιερόδουλες πριν ξαναπάς μαζί τους πέρασε από Συγγρού για γενικές και ειδικές εξετάσεις και μετά από 20 μέρες τις ξαναβλέπεις!
Σίγουρα δεν είσαι η μοναδική υγειονομική βόμβα που κυκλοφορεί ελεύθερα στους οίκους ανοχής, όμως αυτό δεν δικαιολογεί την ανεύθυνη συμπεριφορά σου.
Ρε Αλβανε μας τα εχεις κανει τσουρεκιαΈχω πει έκανα εξετάσεις !! Τι δεν καταλαβαίνεις πια ; Για πια υγειονομική βόμβα μειλας; Ότι λέω είναι αληθινό και δεν το λέω για να πείσω κανέναν .... Ξεκολα το μυαλό σου και ασχολησου με κάτι άλλο διότι μόνο με εμένα ασχοληςε μου φαινετε ..όπως άλλοι και 2-3 ακόμα ...
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου φίλε.Ομως θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω ότι εκτός από το Συγγρού καλό θα είναι να πάει και στο Δρομοκαΐτειο η στο Δαφνί!Κάθε μέρα γράφεις διαφορετικά πράγματα για το τι κάνεις στα μπουρδέλα και για το τι αισθάνεσαι για την κάθε μία από τις εργαζόμενες, κάποιες φορές αντιφατικά μεταξύ τους!
Τα ΣΜΝ δεν ανιχνεύονται την επόμενη μέρα που θα τα κολλήσεις αλλά μετά από εβδομάδες και έως τότε τα έχεις μεταδώσει και σε άλλες ιερόδουλες που έχεις πηδήξει ακάποτα.
Αυτά που λες δεν πείθουν! Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για τις ιερόδουλες πριν ξαναπάς μαζί τους πέρασε από Συγγρού για γενικές και ειδικές εξετάσεις και μετά από 20 μέρες τις ξαναβλέπεις!
Σίγουρα δεν είσαι η μοναδική υγειονομική βόμβα που κυκλοφορεί ελεύθερα στους οίκους ανοχής, όμως αυτό δεν δικαιολογεί την ανεύθυνη συμπεριφορά σου.
...άρχοντα αν ξαναπετυχεις κάπου την Τάνια απο Φυλής 86Β να ενημερώσεις σε παρακαλω...συνέχεια live
Διδυμου 27 Τανια ξανθιά παχουλη κοντή μιλφ με 3αρι βυζι και Μαρία ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Διδύμου 22 Ναταλι ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και Στέλλα με διχρωμία στα μαλλιά λεπτή με 1.5αρι βυζι τατουάζ δεξιά στο στομάχι και Μαρίνα ξανθιά νταρντανα με μαλλί μέχρι τους ώμους 2αρι βυζι , όλες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζες με 30 ευρώ.
Διδύμου 20 κλειστό.
Διδύμου 18 ισόγειο Λίζα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 18 υπόγειο Σονια καστανή μιλφ νταρντανα με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Διδύμου 16 Όλγα ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Διδύμου 8β Τατιάνα καστανή νταρντανα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8α Βερονικα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 7 κλειστά.
...αν θέλετε...σταματήστε αυτό με τα ακαποτα...κουράζει...χωρίς να προσφέρει κάτι...Γράφω για όλους όσους ισχυρίζονται ότι κάνουν ακάποτα γαμήσια με τις ιερόδουλες.
Αν αυτό που γράφουν αληθεύει, τότε χρειάζονται εβδομαδιαίες εξετάσεις για ΣΜΝ, όπως κάνουν και οι ιερόδουλες.
Αν γράφουν ψέμματα, τότε αυτό "μυρίζει" εκβιασμό προς τις συγκεκριμένες ιερόδουλες για να υποκύψουν σε κάποιες απαιτήσεις τους!
...ξεκινάει 23:00...τελείωσαν τα απογευματινά ιδιαίτερα μαθήματα στην νεοσύλλεκτη...Η Μαγια απο Κολωνου 30 ειναι ακονα εκει τα απογευματα;
Κρίνετε κρίνετε !!! Το είπαμε μια φορά εξήγησα και έχουν πέραση 20 και βάλε σελίδες και ακόμα γράφεται κουταμάρες για το όνομα μου !!!
θες να σου υπενθυμίσο πόσες κοπέλες από φυλής έχουν παντρεύτη και έχουν και παιδιά ; Δεν δουλεύουν οι κοπέλες για να πεθάνουν αλλά για να ζήσουν ένα καλύτερο αύριο και ένα καλό μέλλον !!! Όλες γυναίκες είναι είτε εκτός είτε εντός μπουρδελον διάκρισης δεν κάνω !!! Την γυναίκα την σεβομε , και πίστεψε με πέρα από ένα 5% εκτός οίκον γυναίκες .που είναι σωστές ...οι υπόλοιπες συγκριτικά με τα μπουρδελα είναι χειρότερες !!! Χίλιες φορές στα μπουρδελα πιο ντόμπρες είναι τα κορίτσια στα μπουρδελα !!! Από 13 χρόνο παιδί πάω στα μπουρδελα με μεγάλη συχνότητα ... άσε με να ξέρω κάτι παραπανο ... φιλικά Πάντα !!
Η anna-Pipinaki σταμάτησε φίλε!όχι και ακάποτο σε μπουρδέλο ρε παιδιά... Έλεος....
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος το τηλέφωνο της Anna_Pipinaki?
Ευχαριστώ