sunscreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
Γεια σας, γνωρίζουμε κάτι γι αυτήν:
Καλησπέρα κουκλάκι.
Εγώ να σου πω από ότι διαβάζω περισσότερο θετικά επηρεάζομαι να γευτώ τα προσόντα σου. Δεν σε ξέρω ούτε σε έχω δοκιμάσει αλλά αναγνωρίζω το τσαγανό και την ζωντάνια σου.
Καλησπέρα κουκλάκι.
Εγώ να σου πω από ότι διαβάζω περισσότερο θετικά επηρεάζομαι να γευτώ τα προσόντα σου. Δεν σε ξέρω ούτε σε έχω δοκιμάσει αλλά αναγνωρίζω το τσαγανό και την ζωντάνια σου.
αφου δεν σ π και χρεωση δευτερολεπτου παλυ καλαΠολύ όμορφο κορίτσι,80 μισή ώρα,100 45 λεπτά και 150 μια ώρα ...αυτό μου είπε σε επικοινωνία μας
αφου δεν σ π και χρεωση δευτερολεπτου παλυ καλα
Για καρμεν...Πολυ καλο...θυληκο σωμα ,ωραιο προσωπο,μια χαρα κωλαρακιξερουμε αν ειναι καλη?
γιαυτες ξερουμε τιποτα?
ρε συναγωνιστες....cross ειναι αυτη?(αβυζι.....)Γεια σας, γνωρίζουμε κάτι γι αυτήν:
καλησπερα τύποι μου , φαινετε πολύ όμορφη η συγκεκριμένη και πολύ θηλυκή έχει κανείς εμπειρία ;
Εδο ξέρουμε κάτι ρε αλανηα;
χωρος κυψελη 50 ωραια απο κοντα δεν την βρηκα βιαστικηκαλησπερα τύποι μου , φαινετε πολύ όμορφη η συγκεκριμένη και πολύ θηλυκή έχει κανείς εμπειρία ;
Κατερίνη παίζει τπτ καλό ρε παίδες;
την έχεις δοκιμαση τύπε μου ;η καβλα στο μεγαλειο της ...Μ ολη τ σημασια τ λεξεως
ναι μουτρο πολλες φορες γιατι σ ενδιαφερει??την έχεις δοκιμαση τύπε μου ;
Αρρψστο μωρο...!ναι μουτρο πολλες φορες γιατι σ ενδιαφερει??
???Αρρψστο μωρο...!
Τιεργαλειο ειναι αυτο ρε παιδεςςς;;;η καβλα στο μεγαλειο της ...Μ ολη τ σημασια τ λεξεως
ναι τύπε μου με ενδιαφερη ,είναι παθητικουλα;ναι μουτρο πολλες φορες γιατι σ ενδιαφερει??