P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Εγω,δεν το θελω το τηλ της Αλενας..
Μην μου το στειλετε..
Ουτε σε εμενα να το στειλετε,δεν το θελω..
p.s. εαν παλι θέλετε,στειλτε το
Εγω,δεν το θελω το τηλ της Αλενας..
Μην μου το στειλετε..
Ουτε σε εμενα να το στειλετε,δεν το θελω..
p.s. εαν παλι θέλετε,στειλτε το
αστο..δεν το εχουν οι συναδερφοι..ουτε φωνη ουτε ακροαση..
Έχω να πάω από Οκτώβριο αλλά δεν την πετυχα. Ίσως ήταν σε δωμάτιο. Πήρα την Σοφία άλλα δε μένω σε μια. Κάνω δοκιμέςοχι κ καινουργια η δαναη θα ειναι εκει 4/5 μηνες
Σοφία ???? Πεταμένα λεφτάΈχω να πάω από Οκτώβριο αλλά δεν την πετυχα. Ίσως ήταν σε δωμάτιο. Πήρα την Σοφία άλλα δε μένω σε μια. Κάνω δοκιμές
Ήθελα να το ρωτήσω και εγώ αυτό. Το σαίτ δεν έχει τρόπο επικοινωνίας. Γενικά θα με έψηνε πολύ να τη δοκιμάσω. Αν παίζει τηλ στείλτε pm
Α και αν δεν κανει ουτε μασαζ ούτε εξτρά, τοτε ψηνει καλό καφέ? Τι φάση?
Και χωρις εξτρά θα με έψηνε πάντως. Φάινεται ωράια κοπέλα.
Έχεις δίκιο και μου έκανε εντύπωση πως η Μαριάννα που ξέρει τα γούστα μου με παρότρινε να την πάρω. Ίσως είναι η μόνη φορά που θα της έγαζα κόκκινη κάρτα. Γενικά όμως δεν έχω παράπονο....Σοφία ???? Πεταμένα λεφτά
Εχει κορμαρα πετρα ειναι 27 με 28 εμενα με αρεσει πολυ ιδιως η κολαρα της ειναι εκει τρια χρονια αν δεν ηταν καλη απο εκει στον μηνα θα ειχε φυγει ο καθενας με τα γουστα του ολα τα βλεπουμε υποκειμενικαΣοφία ???? Πεταμένα λεφτά
Τι εννοεις και εαν γινετε πες μας και τιμουλες παρακαλω...Zesi (ή Jessy..) spa.... τα πάντα... όλα...
Καλησπέρα παιδιά, θα ηθελα και γω το τηλέφωνο της Αλενας αν το εχει κάποιος.
κ τόσα χρόνια δεν πήγες πουθενά να κάνεις ενημέρωσή η μόνο μας διαβάζειςΔεν ειναι κλώνος απλα λείπω εκτος ελλάδας.