TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
πολύ σωστά... Είχα πάρει 4+4δωρο...μου έχουν μείνει 3 ζευγάρια φούξια!!!εχει κουκουτσι αν θυμαμαι καλα![]()
![]()
όπακαλημερα τι εχουμε εδω
![]()
![]()
να δουλεύουμε και λίγο ε; όχι όλο μάτι ματι....
να κλειδώνετε τη πόρτα...Καλημέρα πως και από δω?
εγω πιστευω αν τα βαλεις σε δημοπρασια εδω σιγουρα θα πουληθουνπολύ σωστά... Είχα πάρει 4+4δωρο...μου έχουν μείνει 3 ζευγάρια φούξια!!!
δεν έχει Πιερ γκαρδεν....
πολύ σωστά... Είχα πάρει 4+4δωρο...μου έχουν μείνει 3 ζευγάρια φούξια!!!
να κλειδώνετε τη πόρτα...
ετσι ετσι![]()
δωσε
![]()
![]()
αν δεν θέλετε επισκέπτες... Να κλειδώνετε... Τα γυαλιά πωλούνται 350 ευρώ, το ζευγάρι!!! Και πιστωτικές American express δεχόμεθα!!!Πώς μιλάτε έτσι κύριε Sanim?
αν δεν θέλετε επισκέπτες... Να κλειδώνετε... Τα γυαλιά πωλούνται 350 ευρώ, το ζευγάρι!!! Και πιστωτικές American express δεχόμεθα!!!
Η τζεναρα ειναι η καλυτερη!οποιος μου την στεναχωρησει θα χει να κανει μαζι μου!Εδώ έρχονται να πάρουν μόνο μάτι και μου ζητάνε φώτο συνέχεια και δεν λέω τίποτα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σας έλεγα κάτι ειδικά εσάς κύριε μου.
Φυσικά οπότε θέλετε να έρθετε αλλά όσο αφορά τα γυαλιά πολύ φτηνά τα έχετε δεν τα θέλω...
τι τα εχει φτηναΕδώ έρχονται να πάρουν μόνο μάτι και μου ζητάνε φώτο συνέχεια και δεν λέω τίποτα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σας έλεγα κάτι ειδικά εσάς κύριε μου.
Φυσικά οπότε θέλετε να έρθετε αλλά όσο αφορά τα γυαλιά πολύ φτηνά τα έχετε δεν τα θέλω...
ρε τζενη ξερεις τι τοκογλυφος ειναι παναγια βοηθα

ναι εΗ τζεναρα ειναι η καλυτερη!οποιος μου την στεναχωρησει θα χει να κανει μαζι μου!

είδες όμως που δίνουν παραπάνω; το κέρατο μου, φτηνά τα έβαλα!!!τι τα εχει φτηναρε τζενη ξερεις τι τοκογλυφος ειναι παναγια βοηθα
![]()
40 ευρο τα δυο ζευγαρια τα εχει αγορασει
![]()
![]()
ρε βρηκες αιμοδοτες ;) τους αρεσε το φουξια για αυτοείδες όμως που δίνουν παραπάνω; το κέρατο μου, φτηνά τα έβαλα!!!
πρέπει να βγάλω τα έξοδα της χορηγίας...Αν ηξερα ότι θα έβγαινες τελευταίος, μια δεν θα έπαιρνες!!!ρε βρηκες αιμοδοτες ;) τους αρεσε το φουξια για αυτο![]()
![]()
ενταξει ατυχιες ρε αφεντικο :- χαλασε η τετρακινηση :- :'( :'( για αυτο μειναμε προς το τελος συμβαινουν αυταπρέπει να βγάλω τα έξοδα της χορηγίας...Αν ηξερα ότι θα έβγαινες τελευταίος, μια δεν θα έπαιρνες!!!