Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
θελουμε και αλλες φωτοοο
Καλημέρα μωράκι καλή εβδομάδα να έχεις αχ που να ξερες κι εγώ θέλω άλλες φώτο.
θελουμε και αλλες φωτοοο
Με τέτοια κωλάρα πως να μην πάει καλά η εβδομάδα!!
Καλημέρα Τζενάκι!!
Θέλεις να σου στείλω μερικές?? ;)Καλημέρα μωράκι καλή εβδομάδα να έχεις αχ που να ξερες κι εγώ θέλω άλλες φώτο.
Θέλεις να σου στείλω μερικές?? ;)
Δικές μου???? Γιατί?Δεν τρως το φαι σου?Μωρό μου εσύ δικιές σου? Στείλε μου πριβέ.....

Δικές μου???? Γιατί?Δεν τρως το φαι σου?![]()
αμαν ρε τζενη και εσυ >Τι εννοείς μωρό? Γίνε ποιο σαφείς. Τι φαγητό να φάω?
μη θυμώνεις, θα φτάσει η πίεση σου 23.αμαν ρε τζενη και εσυ >σου λεει οτι αμα δεις φωτο του θα τρομαξεις
![]()
![]()
Καλά ρε κοπέλα ,δεν έχεις ακούσει που λένε στα μικρά παιδιά,φάε το φαι σου γιατί θα έρθει ο μπαμπούλας.Εε τόσο όμορφος είμαι που με την φωτογραφία μου τρομάζουν τα παιδάκια για να φάνε το φαι τουςΤι εννοείς μωρό? Γίνε ποιο σαφείς. Τι φαγητό να φάω?

τωρα εχει φτασει πολλες ημερες πριν :- κατι παιρνω αλλα μαλλον εχουν ληξει και δεν κανουν τιποταμη θυμώνεις, θα φτάσει η πίεση σου 23.
αμαν ρε τζενη και εσυ >σου λεει οτι αμα δεις φωτο του θα τρομαξεις
![]()
![]()
τωρα εχει φτασει πολλες ημερες πριν :- κατι παιρνω αλλα μαλλον εχουν ληξει και δεν κανουν τιποτα![]()
[/quote να μην αγοράζεις χάπια από τη λαϊκή.
μη θυμώνεις, θα φτάσει η πίεση σου 23.
have a nice week.Καλησπέρα Καλή εβδομάδα.
Καλά ρε κοπέλα ,δεν έχεις ακούσει που λένε στα μικρά παιδιά,φάε το φαι σου γιατί θα έρθει ο μπαμπούλας.Εε τόσο όμορφος είμαι που με την φωτογραφία μου τρομάζουν τα παιδάκια για να φάνε το φαι τους![]()
.
α ρε πως το δουλευης το εγγλεζικο ;) ποιος εισαι τελικα ο πρίγκηπας χαρρρυhave a nice week.
το παν ειναι οτι παινεις να το πιανεις γρηγαρα ;) και αισθησιακάΚαλησπέρα Τασούλη μου χαχαχαχα αφού τι να κάνω Δεν πιάνω γρήγορα καμία φορά.

I am a lord......α ρε πως το δουλευης το εγγλεζικο ;) ποιος εισαι τελικα ο πρίγκηπας χαρρρυ![]()
![]()
![]()
Χαχσχσχ κάπου το έχω ακούσει έχεις δίκιο.
[/quote
Τελικα θα ανεβασεις φωτο?χαχα
Χαχσχσχ κάπου το έχω ακούσει έχεις δίκιο.
[/quote
Τελικα θα ανεβασεις φωτο?χαχα
Έλα να κάνουμε ραντεβού να της βγάλεις εσύ καυλα.