Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Προτιμω να τα φαω σε σουβλακια!!![]()
![]()
![]()
[/quoteΕιναι με τα φεγγαρια της φιλε μου, και εγω της εχω στειλει για το νεο τηλεφωνο της αλλα τιποτα απο απαντηση! Thubs Down Thubs Down
Προτιμω να τα φαω σε σουβλακια!!![]()
![]()
![]()
[/quoteΕιναι με τα φεγγαρια της φιλε μου, και εγω της εχω στειλει για το νεο τηλεφωνο της αλλα τιποτα απο απαντηση! Thubs Down Thubs Down
![]()
Κριτικές δεν υπάρχουν. Άρα πιθανόν ούτε κορόιδα!E ναι ρε φιλε, 140 χωρις κωλο, ειναι παρα πολλα!! :thubsdown: :thubsdown: Υπαρχουν, ανεξαρτητες με 70 + κωλο! Για κοροιδα ψαχνουν?![]()
Καλησπέρα, να ενημερωσω ότι είμαι και παλι διαθεσιμη και ότι ατομα που ειχαν το παλιο αριθμο και απλα κανουν συλλογη δεν υπαρχει καποιος λογος να παρουν τον καινουριο αν θελουν μπορουν να με βρουν εδώ η στο βαιμπερ που ισχυει ακομα! Επισης μωράκια μπορειτε να μου στειλετε πμ για τον αριθμο και ευχαρίστως να απαντησω φιλακια πολλα καυλακια μου και περιμενω να τα πουμε![]()
![]()
Καλησπέρα καυλακια μου
[/quote
Γεια σου μωρη καυλα!!![]()
Καλησπέρα καυλακια μου
[/quote
Γεια σου μωρη καυλα!!![]()
γεια σου καυλιαρη :-*
ΚαλημΚαλησπέρα, να ενημερωσω ότι είμαι και παλι διαθεσιμη και ότι ατομα που ειχαν το παλιο αριθμο και απλα κανουν συλλογη δεν υπαρχει καποιος λογος να παρουν τον καινουριο αν θελουν μπορουν να με βρουν εδώ η στο βαιμπερ που ισχυει ακομα! Επισης μωράκια μπορειτε να μου στειλετε πμ για τον αριθμο και ευχαρίστως να απαντησω φιλακια πολλα καυλακια μου και περιμενω να τα πουμε![]()
![]()