barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.555
- Πόντοι
- 5.506
Το προσωνυμίο μυθικο του δωθηκε απο τους πακηδες γιατι σε ενα βραδυ ανακουφισε καμια πενηνταρια
Εσένα όμως δε θα σε πούνε ποτέ, ο μυθικός ακαποΤειρα.
Το προσωνυμίο μυθικο του δωθηκε απο τους πακηδες γιατι σε ενα βραδυ ανακουφισε καμια πενηνταρια
βγαινεις κι εσυ τα καλοκαιρια στις παραλιες με τα υπολοιπα παιδια απο την οικοδομη για να παιξεις ρακετες με γυαλι ηλιου - πουλμαν και μαγιο ελαστικο σωβρακο πασαλειμενος με ελαιολαδο απο το κωριο;Έτσι κάνει πάντα. Στα δύσκολα εξαφανίζεται και πάει να βρει θαλπωρή σε βρώμικες πακιστανικες πουτσες. Αλλάζει το θέμα ολη την ώρα λες και δεν εχουμε καταλάβει οτι έχει φτιάξει κλώνους για να αποφύγει τη στέψη του ως Mr.Malakas
βγαινεις κι εσυ τα καλοκαιρια στις παραλιες με τα υπολοιπα παιδια απο την οικοδομη για να παιξεις ρακετες με γυαλι ηλιου - πουλμαν και μαγιο ελαστικο σωβρακο πασαλειμενος με ελαιολαδο απο το κωριο;
τυπε απο σημερα επειδη μας το παιζεις μεξικανος θα αποκαλεισαι η φουρειρα του μπου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ότι να ναι
τυπε απο σημερα επειδη μας το παιζεις μεξικανος θα αποκαλεισαι η φουρειρα του μπου
εμπλεξες με το μυθικο πουλι;
την πουτσισες

τυπε γνωμη σου για μπλενταρ κολα και φωτο στρακοσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε φοβάμαι.....
Μπορεί στα καλά του καθουμένου , να μου ζητήσεις να γαμήσω το κωλαράκι σου.....και να στηνεσαι έτσι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πώπωπωπωπω τρόμος!!!!
(που ξεμπουκώνει πάκια!!!)τυπε απο σημερα επειδη μας το παιζεις μεξικανος θα αποκαλεισαι η φουρειρα του μπου
εμπλεξες με το [size=10pt]μυθικο[/size] πουλι;
την πουτσισες
Θα στο χαλάσω φίλε. Δεν είμαι Αλβανός. Αν μου ζητούσες να σε γαμήσω κι εγώ, θα είμαι άλλος ένας Έλληνας που θα ζητούσες να σε ταπεινώσει.τυπε γνωμη σου για μπλενταρ κολα και φωτο στρακοσα

καλημερα τεντυκαλημέρα σε όλους τους παλιο-μαλάκες![]()
![]()
Ψηφίζουμε για 10 μέρες ακόμα για τον MR MALAKAS 2018![]()
![]()
![]()

και τώρα να το κλείσεις ο μαλάκας βγήκε...Ψηφίζουμε για 10 μέρες ακόμα για τον MR MALAKAS 2018![]()
![]()
![]()