maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.507
- Πόντοι
- 266
καλό βράδυ αγοριΜεχρι εκει το σεναριο. Απο εκει και υστερα παει αυτοσχεδιασμος.
End of topik ζπο εμενα. Καλη συνεχεια.![]()
καλό βράδυ αγοριΜεχρι εκει το σεναριο. Απο εκει και υστερα παει αυτοσχεδιασμος.
End of topik ζπο εμενα. Καλη συνεχεια.![]()
Καλημέρα και καλή τρίτη σε όλους μάς, πολύ πρωινή σήμερα για αυτό και αποφάσισα να γράψω τώρα.
Ζητώ συγγνώμη δημόσιος αν κάποια στιγμή έγραψα κάτι πάνω στο θυμό μου γιατί δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο σκέφτομαι και γράφω αλλά κάποιοι άνθρωποι με έχουν στεναχωρεση πολύ, γνώσεις μου ίσως έδωσα πολύ θάρρος αλλά άνθρωπος είμαι και τα λάθη είναι ανθρώπινα.
Όταν αποφάσισα να κάνω αυτή τη δουλειά πριν από κάποια χρόνια πίστεψε με ότι το πρώτο πράγμα που είπα Τζένιφερ καλή αρχή εύχομαι να περάσεις από αυτό το στάδιο της ζωής σου αφήνοντας καλές εντυπώσεις.
Οπότε πρέπει να σέβεσαι και να εκτιμάς τα λεφτά που πέρνεις γιατί αυτός ο άνθρωπος που σε διαλέγει μπορούμε να πάρει άλλη αλλά διάλεξε εσένα.
Σε αυτό εδώ το χωρο πολύ με ξέρουν αλλά λίγη με γνωρίζουν, η ανθρωπη που με έχουν συνάντηση ξέρουν ότι αυτό που δείχνω είναι η πραγματικότητα ότι ποτέ δεν πρόκειται να προσβάλλω κανέναν Όχι ότι δεν με έχουν στεναχωρεση απλά λέω πάμε πάρα κάτω γιατί ο επόμενος πρέπει να με δει καλύτερα για να μπορώ να έχω συστάσεις και επαναλήψεις εν ολίγοις βγήκες στο χορό χορεύεις.
Κάθε κοπέλα εδώ μέσα έχει μια προσωπική ζωή την οποία όλοι μας οφείλουμε να σεβαστούμε ίσως ένα παρελθόν και ένα παρόν, για μένα το παρόν ( Τα παιδιά μου) ότι πολυτιμότερο και αγαθό έχω και δεν θα αφήσω τίποτα και κανέναν να τα πειράζει γιατί αυτά τα αγγελούδια έχουν μόνο εμένα και πρέπει να τα προσέχω.
Πρώτη φορά λέω δημόσια ότι εκτός από Ιερόδουλη είμαι και μανα, δεν είχα σκοπό να το κάνω αλλά αγανάκτησα.
Για να μάθουν μερική μια εργαζόμενη μητέρα χρειάζεται τον σεβασμό από την πολιτεία γιατί είναι μια γυναίκα που πασχίσει προκειμένου να είναι καλή σε όλα η εργαζόμενη μητέρα έχει μια άλλη είδους υπόσταση και ταυτότητα.
Ιερόδουλη προέρχεται από τα συνθετικά " Ιερός " και "Δούλος " και ο όρος ιερόδουλες αποτελεί μια ποιο διακριτική και επίσημη ονοματολογία τον γυναικών αυτόν στην σημερινή μας εποχή.
Εν ολίγοις
Σεβασμός.
Σας λατρεύω να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα.

όταν το καταλάβουν κάποιοι ;) αν το καταλάβουν ποτέ
παμε σε κατι πιο φρεσκο μέρες που ειναι
τζενη φωτο περιμενουμε στον πολυέλαιο μαζι με τον μαικ

καλημέρα αστερι....Καλημέρα και καλή τρίτη σε όλους μάς, πολύ πρωινή σήμερα για αυτό και αποφάσισα να γράψω τώρα.
Ζητώ συγγνώμη δημόσιος αν κάποια στιγμή έγραψα κάτι πάνω στο θυμό μου γιατί δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο σκέφτομαι και γράφω αλλά κάποιοι άνθρωποι με έχουν στεναχωρεση πολύ, γνώσεις μου ίσως έδωσα πολύ θάρρος αλλά άνθρωπος είμαι και τα λάθη είναι ανθρώπινα.
Όταν αποφάσισα να κάνω αυτή τη δουλειά πριν από κάποια χρόνια πίστεψε με ότι το πρώτο πράγμα που είπα Τζένιφερ καλή αρχή εύχομαι να περάσεις από αυτό το στάδιο της ζωής σου αφήνοντας καλές εντυπώσεις.
Οπότε πρέπει να σέβεσαι και να εκτιμάς τα λεφτά που πέρνεις γιατί αυτός ο άνθρωπος που σε διαλέγει μπορούμε να πάρει άλλη αλλά διάλεξε εσένα.
Σε αυτό εδώ το χωρο πολύ με ξέρουν αλλά λίγη με γνωρίζουν, η ανθρωπη που με έχουν συνάντηση ξέρουν ότι αυτό που δείχνω είναι η πραγματικότητα ότι ποτέ δεν πρόκειται να προσβάλλω κανέναν Όχι ότι δεν με έχουν στεναχωρεση απλά λέω πάμε πάρα κάτω γιατί ο επόμενος πρέπει να με δει καλύτερα για να μπορώ να έχω συστάσεις και επαναλήψεις εν ολίγοις βγήκες στο χορό χορεύεις.
Κάθε κοπέλα εδώ μέσα έχει μια προσωπική ζωή την οποία όλοι μας οφείλουμε να σεβαστούμε ίσως ένα παρελθόν και ένα παρόν, για μένα το παρόν ( Τα παιδιά μου) ότι πολυτιμότερο και αγαθό έχω και δεν θα αφήσω τίποτα και κανέναν να τα πειράζει γιατί αυτά τα αγγελούδια έχουν μόνο εμένα και πρέπει να τα προσέχω.
Πρώτη φορά λέω δημόσια ότι εκτός από Ιερόδουλη είμαι και μανα, δεν είχα σκοπό να το κάνω αλλά αγανάκτησα.
Για να μάθουν μερική μια εργαζόμενη μητέρα χρειάζεται τον σεβασμό από την πολιτεία γιατί είναι μια γυναίκα που πασχίσει προκειμένου να είναι καλή σε όλα η εργαζόμενη μητέρα έχει μια άλλη είδους υπόσταση και ταυτότητα.
Ιερόδουλη προέρχεται από τα συνθετικά " Ιερός " και "Δούλος " και ο όρος ιερόδουλες αποτελεί μια ποιο διακριτική και επίσημη ονοματολογία τον γυναικών αυτόν στην σημερινή μας εποχή.
Εν ολίγοις
Σεβασμός.
να και το κρεββατι...Καλημέρα και καλή τρίτη σε όλους μάς, πολύ πρωινή σήμερα για αυτό και αποφάσισα να γράψω τώρα.
Εν ολίγοις
Σεβασμός.

το κρεβατι στο εχει βαλει από τα χτες ρε κοιτα ποιο πισωνα και το κρεββατι...![]()
λες να μην το ειδα μωρε!...το κρεβατι στο εχει βαλει από τα χτες ρε κοιτα ποιο πισω![]()
τωρα περιμενουμε τον πολυελαιο να παει πεεεερα... δωωωωθε.... πεεεερα.... δωωωθε...λες να μην το ειδα μωρε!...

λεγε τετοια εσυ,και σε βλεπω να κολυμπας μαζι με καρχαρινια...τωρα περιμενουμε τον πολυελαιο να παει πεεεερα... δωωωωθε.... πεεεερα.... δωωωθε...![]()
![]()
![]()
![]()
.......λεγε τετοια εσυ,και σε βλεπω να κολυμπας μαζι με καρχαρινια...

ουτε καν έναν μεγαλοκαρχαρια?λεγε τετοια εσυ,και σε βλεπω να κολυμπας μαζι με καρχαρινια...

.......
..... Η Γλώσσα ελίσσεται και εξελίσσεται !!![]()

..... καλααααααουτε καν έναν μεγαλοκαρχαρια?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα ρέστα έκ του σύνεγγυς ..τωρα περιμενουμε τον πολυελαιο να παει πεεεερα... δωωωωθε.... πεεεερα.... δωωωθε...![]()
![]()
![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααα δεν παιζεσαι τρεληηηηηηηηηηηηηΦτασε και η παραγγελία σας κύριε. Χαχαχ άλλο δεν μπορούσα να κάνω.

ο μαικ που ειναιΦτασε και η παραγγελία σας κύριε. Χαχαχ άλλο δεν μπορούσα να κάνω.

Φτασε και η παραγγελία σας κύριε. Χαχαχ άλλο δεν μπορούσα να κάνω.

![]()
![]()
![]()
ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην προσωπική ζωή όλωνόταν το καταλάβουν κάποιοι ;) αν το καταλάβουν ποτέ
ας τα αφησουμε αυτα ειναι παρελθον
![]()
παμε σε κατι πιο φρεσκο μέρες που ειναι
τζενη φωτο περιμενουμε στον πολυέλαιο μαζι με τον μαικ
![]()
![]()
![]()