Στας Ευρώπας, που αρκετοί στο φόρουμ τούτο, θεωρούν ότι είναι παράδεισος, τα πράγματα είναι τραγικά για την δικιά μας νοοτροπία. Εκεί θεωρούν εξτρά και τον αέρα που αναπνέεις στα μπορντέλα τους. Σε αυτά έχουν θητεύσει κάποιες από τις κορασίδες ή φίλες τους. Για να αποβληθεί αυτό, η μαθητευόμενη μασατζού πρέπει να φάει πολλά καρβέλια και πολλές ήττες. Ποιός δεν θέλει να βγάζει περισσότερα με λιγότερο κόπο?
η τελευταια φορά που πηγα σε μασαζ των 60 ευρώ ηταν τον Ιουλιο στο πατησιων 131 και πιο πριν τον σεπτεμβριο του 2017 στο φραντζη 4. Δηλαδη 2 φορές μεσα σε ενα χρονο.
Προσωπικα με προσελκυσε το συγκεκριμενο επειδη το ειχε στα 50 οποτε απο το καλοκαιρι που το έμαθα μέχρι και σημερα ειχα πάει 4 φορές παρακαλω και δεν ειχε συμπληρωθει κάν 6μηνο.
Αν νομιζουν ολα αυτα τα μαγαζια του χωρου πως με αυτες τις τιμές στην ελλαδα της κρισης θα παιξουν μπαλα θα το δουμε στη πορεια. ΣΕ ΈΚΤΑΚΤΗ αναγκη κοβουμε τελειως τα μασάζ και προτιμαμε μπουρδελα που κάθονται 10 λεπτά στανταρ οποτε με ενα 40αρι (λεμε τωρα) θα κάτσουν σιγουρα 20-25 λεπτά. Ντουζάκι έχουν κάποια , πετσετα θα φέρω απο το σπιτι μονο το σεντονι δεν αλλαζει αλλα και στο μασαζ στον καναπε δεν υπάρχει κάποιο αλαγμενο σεντονι. ολοι εκει πανω πέφτουνε.
Πάντως ειμαι γενικά κατα του 60ευρου στο μισάωρο συνολο τα τελευταια 2-3 χρονια να έχω κάνει συνολικα 3 μετρημένες καταθεσεις σε τέτοια μαγαζια.
Φραντζη 4 (Νικολ)
Πατησιων 131 Ναταλι
Φραντζη 7 Άναμπελ.
Συνηθως ειχα βρει το στέκι της ειρηνης με τα 30-40 ευρω και τα άλλα στην 3η σεπτεμβριου με τα 50αρια.
Ημουν σταθερος ομως πηγαινα συχνά και εκανα επισκέψεις δεν ήθελα άλλο προγραμμα.
Τωρα που ειχα βρει αυτο ειχα σκοπο να συνεχισω σε αυτο αλλα μολις ειδα την αυξηση και εδω δεν μ άρεσε.
Γιατι ειχε και ωραιες κοπελες και μπορει κάποιος να σκεφτει εντάξει ας μην σε αγγιζουν και σου φωναζουν με καυλωνεις και τελειωνω μαζι σου , και η συμμετοχη που ειχαν ηταν καλή σχετικά οποτε μπορουσα σε αυτο να κάνω ένα σκοντο. Αλλα οχι ΚΑΙ αυξηση της τιμής. Αυτα τα γράφω να τα διαβαζουν να ξέρουν αν δουν μειωση γιατι εγω προσωπικά δεν θα ξαναπάω αλλα αλλοι μπορει να πάνε ... να ξερουν λοιπον για ποιο λογο έχουμε πτώση.
Στη τελικη αν ειναι για 60 ευρω πάω και σε ενα που ειναι και πιο κοντά μου δεν θα κατεβω στη Καλλιθεα να κανω και ολοκληρο ταξιδι.