η αυτο η θα κοζαρει τιποτα κωλαρες στο τιντερ και θα τραβαει μαλακια στη λεκανη του ξενοδοχειου του με χαρτομαντηλα και νιβεα
και μετα θα ερθει θα ποσταρει τη φωτο που μαλακιζοτανε και θα μας πει οτι ειναι η καινουργια του γκομενα
η αυτο η θα κοζαρει τιποτα κωλαρες στο τιντερ και θα τραβαει μαλακια στη λεκανη του ξενοδοχειου του με χαρτομαντηλα και νιβεα
και μετα θα ερθει θα ποσταρει τη φωτο που μαλακιζοτανε και θα μας πει οτι ειναι η καινουργια του γκομενα
αυτος ειναι τοσο μαλακας που σκεφτομαι στο μελλον να τον τρολαρω οτι ξερω γνωστο του και οτι μου εχει πει οτι γαμιεται απο κωλο για να δω αν θα ποσταρει και την κωλοτρυπιδα του για αποδειξεις
αυτος ειναι τοσο μαλακας που σκεφτομαι στο μελλον να τον τρολαρω οτι ξερω γνωστο του και οτι μου εχει πει οτι γαμιεται απο κωλο για να δω αν θα ποσταρει και την κωλοτρυπιδα του για αποδειξεις
ειναι η κλασικη περιπτωση που οταν ηταν παιδι ηταν απο αυτα τα μαλακισμενα που ολοι ειχαμε απο ενα στο σχολειο μας που ειχε μπαμπα αστυνομικο που θα τον εφερνε να μας συλλαβει, ξαδερφο καρατεριστα που εχει μαυρη ζωνη και 5 νταν 15 χρονων και νονος του ηταν ο γκαλης
πουλι εβαλα πλατη εως να ερθεις. ειμαι πολυ υποστηρικτικος, θελω να με ανακηρυξεις σαν υπασπιστη σου, αλλιως θα φτιαξω κλωνο και θα σε παω μαμιωντας στο λεω