maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.507
- Πόντοι
- 266
ένα τσιγαρο δρομος είναι αντε 2 αν πας με το πασο σου αμαν κ εσυ την καταστροφή φερνειςΧαχαχ Α τόσο κοντά.

ένα τσιγαρο δρομος είναι αντε 2 αν πας με το πασο σου αμαν κ εσυ την καταστροφή φερνειςΧαχαχ Α τόσο κοντά.

ελα απο σε μενα πρωτα που ειμαι κοντα στο αεροδρομιο και μετα πεταγεσαι και μεχρι κερκυρα για τον συναδελφο......
αυτουνού πεστου τα γιατι να μην πας οδικος να περασεις από εμενα πρωτα?Μάνα μου μανα μου.
ρε δε γαργαλιεσε να ασπρισεις? κ ετσι να ερθει κ με ταξι?
θες να περιμενεις στο ξενοδοχειο μου φενετε... από το σπιτι θα την παρεις κ αυτό με σωματοφυλακες να τους κρατανε![]()
ένα τσιγαρο δρομος είναι αντε 2 αν πας με το πασο σου αμαν κ εσυ την καταστροφή φερνεις![]()
αυτουνού πεστου τα γιατι να μην πας οδικος να περασεις από εμενα πρωτα?![]()
τολμας ρωτας τι εκανες?γιατι δεν πας στο παιδι κερκυρα εεε?Πάλι εγώ φταίω, τι έκανα πάλι.

εεε τι τσαμπα τον υπερασπιζομαιΧαχαχ έτσι Ε, θα βγεις και εσύ κερδισμένος.

τολμας ρωτας τι εκανες?γιατι δεν πας στο παιδι κερκυρα εεε?
οδικος βεβαια για να κανεις κ μια σταση σε μενα![]()
φιλια μωρο καλο βραδυΤέλος πάντων σας καληνυχτώ από Αύριο πάλι. Φιλάκια πολλά και παντού.
τσου εγω φταιω![]()
![]()
![]()
καλημέρα πρωινη πρωινη βλεπωΚαλημέρα καυλες μου χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
ενοητε ότι εσυ φταις παντα σιγα μην κακολογήσουμε το μωροτσου εγω φταιω![]()
![]()
![]()
θα ειχες εμενα αλλα είμαι μακρειαΑχ μωράκι Καλήμερα αν δεν είχα εσένα Χαχαχ.

εσυ ειπαμεκαλημέρα πρωινη πρωινη βλεπω
καλημερα
ενοητε ότι εσυ φταις παντα σιγα μην κακολογήσουμε το μωρο
καλημερα
θα ειχες εμενα αλλα είμαι μακρεια![]()

καλημέρα πρωινη πρωινη βλεπω
καλημερα
ενοητε ότι εσυ φταις παντα σιγα μην κακολογήσουμε το μωρο
καλημερα
θα ειχες εμενα αλλα είμαι μακρεια![]()
ρε να σου πωΚαλημέρα μωρό πάντα πρωινή είμαι Απλά δεν γράφω τόσο πρωί, χθες την έκανα κοτόπουλο Χαχαχαα είπα δεν γαμας που δεν γαμας Ε δεν πας για ύπνο χαχαχα και κοιμήθηκα.

το ιδιο ειπα κ εγω σημερα αλλα τελικα προτιμησα να πιω καφεΚαλημέρα μωρό πάντα πρωινή είμαι Απλά δεν γράφω τόσο πρωί, χθες την έκανα κοτόπουλο Χαχαχαα είπα δεν γαμας που δεν γαμας Ε δεν πας για ύπνο χαχαχα και κοιμήθηκα.