Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
oooooooooooooooooooo
να βρέθηκε ο δεύτερος εθελοντής !! Τον τρίτο περιμένουμε τώρα ....
Και εγω μεσα αν κανονιστεικ γω μεσα !!! αν θελετε!
Καλησπερα αντρες! Ειπα να δω καποιες φαντασιωσεις σας και βλεπω ενδιαφέρον
το θεμα ειναι,οταν επανελθει,να μην το παιξει κωλοτουμπας...Απλά είναι ξύπνιο το κορίτσι και βρίσκει τρόπους να μας κρατάει στο ρελαντί με τις μηχανές ζεστές, μέχρις ότου επανέλθει. ;)![]()

το θεμα ειναι,οταν επανελθει,να μην το παιξει κωλοτουμπας...![]()
![]()
Υ.Γ.![]()

εγω παλι πιστευω οτι ειναι σωστη επαγγελματιας και καθοδηγειται ,υποστηριζεται στο θεμα μαρκετιν απο εμπειρο ατζεντη στο ειδος
και πολύ καλα κανει η Ελενα. Ετσι ειναι η σωστη επαγγελματιας ενώ αλλες που το επαιξαν ανεξαρτητες επεσαν τελικα στα νυχια νταβατζουλιδων και τελικα τις εχουν για την παρτυ τους και για τους δικους τους και αυτές ψαχνουν νεους πελατες με το φαναρι σαν το διογενη. στη δουλεια αυτη χρειαζεται σωστο μαρκετινγκ αλλα και εξυπναδα για να εχει η κοπελα διαρκειαεγω παλι πιστευω οτι ειναι σωστη επαγγελματιας και καθοδηγειται ,υποστηριζεται στο θεμα μαρκετιν απο εμπειρο ατζεντη στο ειδος
Συμφωνουμε απολυτως ! βεβαια ολες εχουνε νταβατζη για να τις προσεχει μην ξεγελιωμαστε ! την καλημερα μουκαι πολύ καλα κανει η Ελενα. Ετσι ειναι η σωστη επαγγελματιας ενώ αλλες που το επαιξαν ανεξαρτητες επεσαν τελικα στα νυχια νταβατζουλιδων και τελικα τις εχουν για την παρτυ τους και για τους δικους τους και αυτές ψαχνουν νεους πελατες με το φαναρι σαν το διογενη. στη δουλεια αυτη χρειαζεται σωστο μαρκετινγκ αλλα και εξυπναδα για να εχει η κοπελα διαρκεια
να τις προσεχει και να τις βοηθαει ναι , όχι να τις εκμεταλευεται.Συμφωνουμε απολυτως ! βεβαια ολες εχουνε νταβατζη για να τις προσεχει μην ξεγελιωμαστε ! την καλημερα μου
υπαρχει αληθεια προστατης χωρις να εχει οφελος?να τις προσεχει και να τις βοηθαει ναι , όχι να τις εκμεταλευεται.
δεν είναι η μόνη ΑΝ ΕΧΕΙ ατζέντη ...εγω παλι πιστευω οτι ειναι σωστη επαγγελματιας και καθοδηγειται ,υποστηριζεται στο θεμα μαρκετιν απο εμπειρο ατζεντη στο ειδος
δεν είναι η μόνη ΑΝ ΕΧΕΙ ατζέντη ...
οι περισσότερες έχουν...
και αν δεν έχει θα βρεθεί κάποιος καλοθελητής να προτείνει συνεργασία με ανταλλαγματα... από χρήματα έως υπηρεσίες η και τα 2 μαζί...
το θέμα μαρκετινγκ είναι εξυπνάδα...