batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 5.112
- Πόντοι
- 606
Πεινάω για μουνί απόψε και θέλω να φάωκανα ρουμανάκι
στη Φωκαίας 17.♥
#Εκεί θα τζογάρω το 20ρικάκι μου! ;
κατα ξοδευεσαι μουτρο τ νου σου
Πεινάω για μουνί απόψε και θέλω να φάωκανα ρουμανάκι
στη Φωκαίας 17.♥
#Εκεί θα τζογάρω το 20ρικάκι μου! ;
κατα ξοδευεσαι μουτρο τ νου σου
αφου λιοσιων ηταν κλειστα παω φυλης 200...
Υπαρχει ακομα ανοιχτο το Φ200;;
Εχω να ακουσω πανω απο ετος οτι ειναι ανοιχτο.
Στο Φιδιπιδου 12β στο πάνω οροφο δοκίμασα την Νταρια Ρωσίδα μιλφάρα στα 35ετη ωραία παρουσία νεα άφιξή στον οικο απο οτι είπε η μισοπαλαβωμενη τσατσα η κοπελα αντέχει σφυροκόπημα όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο σε υπηρεσίες τα τιπικα είναι καλό παιδι όμως. Δεν θα την ξαναπροτιμήσω.
Επίσης έχω να πω οπως και όλοι το βλέπουμε δεν υπάρχουν ουσιαστικά νέες παρουσίες στην Φυλής και όσες "καινούριες" έρχονται έχουν πολλές φορές περισσότερα χιλιόμετρα από τις ιδη υπάρχουσες.
Καλή συνέχεια σε όλους
ωραιος τυπε,γαμησες πουτανα αλλα δεν μας ειπες ποια.Προχθές λοιπόν με στανταράκι πιπινοκαυλάκι απο τα παλιά, σε ένα δυνατό, ρομαντικό(ηρεμήστε πονηρά μυαλά), ηδονικό γαμήσι, και το σπέρμα να στάζει βαθειά μέσα από την καπότα. Να πω την αλήθεια με πόνεσε ο πούτσος μιας και η πιπίνα ήθελε καβάλες και παιχνίδια ενώ εγώ ήθελα ήρεμα πράγματα, γούτσου γούτσου και φιλάκια
.
Ναι το σκέφτομαι σοβαρά είχε κάτι ωραίο ελκυστικο πάνω της αυτή η Ντάρια θα δω ίσως πάρω το ρίσκο επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι μαζί της δούλευε μια επίσης εμφανίσιμη κοπέλα Αλεξία νομίζω την είπε η τσατσα κοντό καρέ μαλλί ψηλή καλό σώμα αξιολόγη περίπτωση και να πούμε ότι στο μαγαζί αυτό δεν βιάζονται το10λεπτο τουλάχιστον είναι διασφαλισμένοramada αρα πρεπει να δοκιμαστει να δουμε τη ψαρια πιανει η κοπελα αυτη
Τυπάρες μου διάβασα εχθές το απόγευμα για δύο ολοκαίνουρια φρεσκότατα τεμάχια![]()
την
Άλντα & την Ιζαμπέλα στο Φωκαίας 17.
Με ελεύθερο στοματικο*
#Έχουμε πληροφορίες??? Είναι ωραία μουνιά,,,κάνουν καλό γαμήσι????![]()
Μήπως πρέπει να τους τρολλάρουμε και εμείς, και να ψηφίζουμε πρόσωπαΑκριβώς επειδή ΟΛΟΙ στο κόλπο είναι ΠΡΕΠΕΙ να το ψάχνουμε!
Σε λίγους μήνες θα ξαναψηφίσουμε στις δημοτικές και στις εθνικές εκλογές.
Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!
Λιζακι απο φιλιπιδου γυρνα πισω η έστω τηλεφωνα!!λειπει κ η αθηνα η πειραιωτισα το χαος μαγκες νεκρα