adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.301
- Πόντοι
- 216
ετσιτζενη φατσεας ;)![]()
![]()

ετσιτζενη φατσεας ;)![]()
![]()

Το ΕΣΠΑ πληρώνει...?με την τζενη στο τιμονι ανοιγει νεο δρομο ξερεις τι φατσεας ειναι αυτη??![]()
![]()
επισης κουκλι....Ματάκια μου και εσύ να έχεις καλό μήνα.
πες τα αρχηγε στα πουπουλα τον εχουμε ;) μαζί με πίσσαεπισης κουκλι....
εγω θα σε παω στην εκκλησια,νυφουλα...αντε και στο γαμο σου,θα βαρανε οι κορνες στα καραβια..και τι παιδι σου δινουμε!!..το καλυτερο,τυχερουλααααααα!!!!!!

ξερεις απλώς φιλαρακι ποιο ειναι το προβλημα την βλεπω στο τελος σαν την Ζαν ντ' Αρκ![]()
![]()
στην πυρά
![]()
![]()
![]()
![]()
καλο μηνα κουκλα σωστη η διορθωση δεν τα παω καλα με τα ονοματα![]()
![]()
![]()
![]()
τι εχεις κατασκευαστική εταιρεία ;) ωραιο όνομα την έβγαλες ;)![]()
![]()
![]()
Ήρθε η ανάπτυξη...?
τον ματιασες και κρυβεται![]()
![]()
![]()
με την τζενη στο τιμονι ανοιγει νεο δρομο ξερεις τι φατσεας ειναι αυτη??![]()
![]()
επισης κουκλι....
εγω θα σε παω στην εκκλησια,νυφουλα...αντε και στο γαμο σου,θα βαρανε οι κορνες στα καραβια..και τι παιδι σου δινουμε!!..το καλυτερο,τυχερουλααααααα!!!!!!
περιμενε ακόμη ειναι φρεσκος τωρα ψήνεταιΜπορώ να διαλέξω γαμβρό αφού έτσι και αλλιώς εγώ θα παντρευτώ μαζί του ,εγώ θα τον φάω στη μάπα χαχαχαχα εγώ αυτόν εδώ θέλω kotsis85.

περιμενε ακόμη ειναι φρεσκος τωρα ψήνεται![]()
![]()
![]()
οχι τζενη μη μου το χαλας τωρα!!!!...ειπαμε ο γαμπρος ειναι ενας,και τελος!!!!Μπορώ να διαλέξω γαμβρό αφού έτσι και αλλιώς εγώ θα παντρευτώ μαζί του ,εγώ θα τον φάω στη μάπα χαχαχαχα εγώ αυτόν εδώ θέλω kotsis85.
εγκλημα εγω θα το αναλαβω να βρω τον δολοφονο ;)Αμάν τι επίθετο είναι αυτό? Α από τον. John fatseas άσε από αυτόν έμεινα χήρα. Τον σκότωσαν και αυτόν.χαχα
τον συστήνεις ανεπιφύλακτα τον γαμπρό...?επισης κουκλι....
να τον πας σε ακριβά μαγαζιά....Εδώ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα χαχαχαχα έχω προτάσεις για καφεδάκι μέσον πμ.
ειναι ελουρος κυκλοφορει με πολλα ονοματα στην πιατσαεγκλημα εγω θα το αναλαβω να βρω τον δολοφονο ;)![]()
![]()

δεν συμφέρει να τον κάνεις το τραπέζι....ειναι ελουρος κυκλοφορει με πολλα ονοματα στην πιατσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ελισσεται,γιαυτο μας περνει την τζενη.ξερεις αυτος ποια ειναι τα καλυτερα κομματια...ειναι ελουρος κυκλοφορει με πολλα ονοματα στην πιατσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()