Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.461
τον βρηκε και δεν τον αφηνει με τιποτα....![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχα κοίτα εγώ τον έχω προειδοποίηση εδώ και πολύ καιρό και ίσως για αυτό δεν έχει κάνει προσπάθεια μαζί μου.
τον βρηκε και δεν τον αφηνει με τιποτα....![]()
![]()
![]()
;)Χαχαχαχα κοίτα εγώ τον έχω προειδοποίηση εδώ και πολύ καιρό και ίσως για αυτό δεν έχει κάνει προσπάθεια μαζί μου.

Πας για κουμπάρος...?
τζενηΑγάπη καλησπέρα καλό μήνα χαχαχαχα ο άντρας που θα με πάρει εμένα τον θέλω μόνο για την πάρτι μου και ο συγκεκριμένος πολύ ξένο γαμαει. Λέω εγώ επειδή συνέχεια γράφει κριτικές.
τζενη ειπα
σοβαρεψου >

Ξενογαμάει η ξενοκοιτάει...?Αγάπη καλησπέρα καλό μήνα χαχαχαχα ο άντρας που θα με πάρει εμένα τον θέλω μόνο για την πάρτι μου και ο συγκεκριμένος πολύ ξένο γαμαει. Λέω εγώ επειδή συνέχεια γράφει κριτικές.
Ξενογαμάει η ξενοκοιτάει...?
τζενητζενη ειπα
σοβαρεψου >
μην μας κανεις και ξεκαρδιζόμαστε απο τα γελια
![]()
![]()
![]()
![]()
τζεναρα ανοιγεις νεο δρομο![]()
![]()
![]()
γεια σου τζενη με τους ερωτες σου!!!!....![]()
![]()
![]()
ξερεις απλώς φιλαρακι ποιο ειναι το προβλημα την βλεπω στο τελος σαν την Ζαν ντ' Αρκτζεναρα ανοιγεις νεο δρομο![]()
![]()
![]()
στην πυρά

καλο μηνα κουκλα σωστη η διορθωση δεν τα παω καλα με τα ονοματαΚαλησπέρα Αντρέα μου καλό μήνα δεν τα λες καλά, neosdromos

τι εχεις κατασκευαστική εταιρεία ;) ωραιο όνομα την έβγαλες ;)Καλησπέρα Αντρέα μου καλό μήνα δεν τα λες καλά, neosdromos

ξερεις απλώς φιλαρακι ποιο ειναι το προβλημα την βλεπω στο τελος σαν την Ζαν ντ' Αρκ![]()
![]()
στην πυρά
![]()
![]()
![]()
![]()

Ήρθε η ανάπτυξη...?Καλησπέρα Αντρέα μου καλό μήνα δεν τα λες καλά, neosdromos
τον ματιασες και κρυβεταιΚαλά εδώ που τα λέμε που είναι ο ποιητής σήμερα;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()

να τοςΚαλά εδώ που τα λέμε που είναι ο ποιητής σήμερα;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()

με την τζενη στο τιμονι ανοιγει νεο δρομο ξερεις τι φατσεας ειναι αυτη??Ήρθε η ανάπτυξη...?

τζενη φατσεας ;)με την τζενη στο τιμονι ανοιγει νεο δρομο ξερεις τι φατσεας ειναι αυτη??![]()
![]()