troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
πες το και ετσι ρε ....α δημοτικου δεν ειχαμε μαθει τα ουσιαστικα..σσσ,γινεται ρε,θα μας την πεσουν τιποτα ξερολες και θα βρουμε το μπελα μας :S :S :S
πες το και ετσι ρε ....α δημοτικου δεν ειχαμε μαθει τα ουσιαστικα..σσσ,γινεται ρε,θα μας την πεσουν τιποτα ξερολες και θα βρουμε το μπελα μας :S :S :S
ουσιαστικα εννοεις τα βασικα ε?εγω περναγα εξω απο το σχολειο και κατι επαιρνε το αυτι μου αλλα δεν θυμαμαι και πολλα :S :S :Sπες το και ετσι ρε ....α δημοτικου δεν ειχαμε μαθει τα ουσιαστικα..
ανεπροκοποι ρεμπεσκεδες...τι τα θες...ουσιαστικα εννοεις τα βασικα ε?εγω περναγα εξω απο το σχολειο και κατι επαιρνε το αυτι μου αλλα δεν θυμαμαι και πολλα :S :S :S
τα φωναζω απο χθες το βραδυ στο νομαντς και δεν εμφανιζονταιανεπροκοποι ρεμπεσκεδες...τι τα θες...
τα αλλα τα νιαμου που ειναι αραγε?
:S :S :Sρε νιμου οτα φωναζω απο χθες το βραδυ στο νομαντς και δεν εμφανιζονται:S :S :S
ειναι καλα...?ανησυχω...ρε νιμου οειναι καλα...?
γτ τρουμπ?ανησυχω...
για τονγτ τρουμπ?![]()
ολοκληρη νεα μπετονιερα βγηκε στο νομαδς και ουτε μια φορα δεν βγηκε να μας πει ποσο ομορφη ειναι... :S :S :Sκ γω ρε τυπε παραξενευομαι που δεν μπαινει νομαντς να στηριξει την Ντωνια.... :S :S :Sγια τον![]()
στο μυαλο μου εισαι ρε τυπε......για τονολοκληρη νεα μπετονιερα βγηκε στο νομαδς και ουτε μια φορα δεν βγηκε να μας πει ποσο ομορφη ειναι... :S :S :S

ρε νιμου οειναι καλα...?
ριξτε μπορντελ αλερτ ρε νιαμου..εξαφανιση ορκολατρη..σκληρου ληκαριο-μουνετου...συχναζει με το ονομαανησυχω...
μπορειτε να βοηθησετε ριξτε μπορντελ αλερτ ρε νιαμου..εξαφανιση ορκολατρη..σκληρου ληκαριο-μουνετου...συχναζει με το ονομαμπορειτε να βοηθησετε
:S :S :S
![]()
![]()
.....κι οτι εθεαθη τελευταια φορα παρεα με 2 αρχιδια τυπε...? :S
τυπε τζαμπα νηματα ανοιγουν..δεν εβαλε στην ψηφοφορια τα βυζια της μπακο να στηριξουμεδεν εχω ψηφισει ακομα.....για πειτε σκορ