Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Προφανώς δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα ούτε έχω συνδρομο στερησης, να εγκαταλείψω τα πάντα και να μεταναστεύσω χρειαζομαι πολύ σοβαρότερο λόγω. Τα καλοκαίρια που έχω χρόνο στην διάθεση μου πάντα τα περνάω με γκομενακια από Ουκρανία,Ρωσία
Μυστη σε ειδα μεσα και εγω σε γυρευα στον ουρανο.
Ηρθες, πεταξες 3 τεμαχια και εφυγες. Ουτε να επικοινωνησουμε δεν μπορουμε! Εξαφανιζολ.
Δεν μας κανεις καμια αναλυση πως τις εφερες, πως εγινε το κονε και ποσο πηγε το μαλλι? Δωσε μας λιγο λοτζιστικς!

Ντιρτι δεν σε ξερω, αλλα εδω και καποια ποστ που εχεις κανει, νομιζω οτι εχουν μια διαφορετικη αυρα, σαν κατι να εχει αλλαξει. Σωστα ο Κμαν εκανε την επισημανση.
Επιασες το τροπαριο που λενε ολοι οι μονιμοι
, αμα ειναι να ερθετε για γαμησι/πουτανες μονο, καλητερα να μεινετε ελλαδα, πιο φθηνα θα σας ερθει!
ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!
Εδώ είναι τι έγραφε ο dirty για Κίεβο πριν από δύο χρόνια.
Και εδώ είναι αυτά που έγραφα εγώ τότε.Τώρα προφανώς θα συμφωνεί περισσότερο με αυτά που έγραφα εγώ παρά με ό,τι έγραφε αυτός.
Αλλά εντάξει δε συγκρίνεται με το βασιλιά της κωλοτούμπας Dr. Love,αυτός ήταν μια κατηγορία μόνος του.
Παλι με τις κωλοτουμπες και τους πιθηκους? Δεν βαρεθηκες?

Zak Kosto

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2018
Like
14
Πόντοι
0
Εγω εχω μια απορια... ο περιβοητος σκυλοχαρας/σλαβιανι/ποποφ δεν ειναι κατακοιτος???

πως διαολο γραφει? με....στυλο στο στομα για να παταει τα πληκτρα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εγω εχω μια απορια... ο περιβοητος σκυλοχαρας/σλαβιανι/ποποφ δεν ειναι κατακοιτος???

πως διαολο γραφει? με....στυλο στο στομα για να παταει τα πληκτρα?

Μάλλον με την πούτσα στον κώλο σου, γαμώντας περίεργους με φαγούρα...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μάλλον με την πούτσα στον κώλο σου, γαμώντας περίεργους με φαγούρα...
Ένα μεγάλο πνεύμα του Site(η πνευματική του διαύγεια εκτοξευόταν σε άπιαστα επίπεδα κατόπιν γρήγορης κατάποσης μισού μπουκαλιού ουίσκι) κάποτε έγραψε πως------> ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΜΑΛΩΝΟΥΝ,ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ένα μεγάλο πνεύμα του Site(η πνευματική του διαύγεια εκτοξευόταν σε άπιαστα επίπεδα κατόπιν γρήγορης κατάποσης μισού μπουκαλιού ουίσκι) κάποτε έγραψε πως------> ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΜΑΛΩΝΟΥΝ,ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ!!!

Ο Γκαίτε, ωστόσο, είχε πεί και το άλλο: ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ...  :hi:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο Γκαίτε, ωστόσο, είχε πεί και το άλλο: ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ...  :hi:
Μάλλον θα έπινε τα ίδια και περισσότερα  και ο Γερμανός ... :2funny: :hi: :hi:

Zak Kosto

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2018
Like
14
Πόντοι
0
Τυπε, και ο σιλερ και ο γκαιτε και ολη η δημοκρατια της βαιμαρης μεχρι και οι εθνικοσοσιαλιστες μετα, λιωνανε στα σναπς! λογικο να λενε οτι τους κατεβει... Κι ο λουτσεσκου πιστευει οτι πηρε το ...νταμπλ! ισχυει?????

εδω μιλαμε με ντοκουμεντα!!

βγηκε ο δημητρακαρος που τιμα τη χωρα μας στα ξενα και ειπε καποια πραγματα για τον σκυλοχαρα/σλαβιανι/ποποφ που πιθανοτατα ισχυουν!

κι εγω απλα μιλαω με δεδομενα... τωρα γιατι λυσσαξανε καποιοι δε ξερω.... αυτη η συνομοταξια των δρ. ψευτη, βαλκανιου ψευταρα και τουρκολαγνου ειναι περιεργη....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μάλλον θα έπινε πολλά και περισσότερα  και ο Γερμανός ... :2funny: :hi: :hi:

Ένας είναι ο πότης και στις δύο περιπτώσεις... ;)

2946875-Johann-Wolfgang-von-Goethe-Quote-When-two-men-quarrel-who-owns-the.jpg

Zak Kosto

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2018
Like
14
Πόντοι
0
Ένας είναι ο πότης και στις δύο περιπτώσεις... ;)

2946875-Johann-Wolfgang-von-Goethe-Quote-When-two-men-quarrel-who-owns-the.jpg

μια που εισαι της γερμανικης σχολης, διαβασε τον Ποτη του Χανς Φαλαντα τυπε! Αριστουργημα!

αλλωστε ολη μερα στο κρεββατι δε θα χεις να κανεις και κατι καλυτερο... :2funny:

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εγω εχω μια απορια...
EAN εγραφε στο νημα ο Γ.Γεωργιου, θα ελεγε...
ο ποιος? ο κουστο? ΠΟΥΣΤΟ? ελα δεν ακουω!
Εχεις να μας κανει ενα ταληρο λιανα?
Καπουρανης? Κοντοπουλια? ωξω πουστη και ασχημε!
ΘΑ ΕΛΕΓΕ!!! Εχουμε μαζευτει ολοι οι ψωλαδες, οι γοννοι και οι κλωνοι.
Τι κλωναρι να ειναι τουτο?

υγ. ποιο πρωτοτυπο ονομα δεν μπορουσες να βρεις? βαλλε λιγο φαντασια, μην γινεσαι του συρμου!
(Σαν να το εχω ξαναακουσει αυτο!)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
μια που εισαι της γερμανικης σχολης, διαβασε τον Ποτη του Χανς Φαλαντα τυπε! Αριστουργημα!

αλλωστε ολη μερα στο κρεββατι δε θα χεις να κανεις και κατι καλυτερο... :2funny:

Ό,τι πείς κλώνε. Πρόσεξε μόνο, μην μου κάνεις λάικ σε όλα τα πόστς γιατί καρφώνεσαι. Ξέρεις εσύ...
Τα ίδια έκανε κι ένα άλλο κοριτσάκι παλιότερα, με πολλά τζί-τζίζ και τζέι-γκέυ καθώς και ένα
άλλο με ωραία τραβελοπερούκα extension. Θεός σχωρέστα... :priest:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Κατσε να μπει ο Δημητρακης29 να σε ισιωσει παλι...
Να σου πω την αλήθεια τον λυπάμαι τον κακομοίρη,πήγε τότε να το παίξει νταβατζής και να βγάλει λεφτά και παραλίγο να πάει φυλακή  :2funny:.Τον αφήνω στη δυστηχία του  :vomit:βέβαια αυτο δε σημαινει οτι αν μάθω κάτι δεν θα το μοιραστώ μαζί σας :2funny:
Ναι αλλά κατέστρεψε το σά'ι'τ,με τα ψέματα του και της βλακείες του και τους κλώνους του,εκτός αυτού έριξε το επίπεδο γιατί πολλοί που ενώ δεν βλέποντε είναι λίγο καλύτεροι απ'αυτόν  :2funny:σου λένε αφού γράφει αυτός  :jerking:και δεν ντρέπεται ας γράψω κ εγω :vomit:.
  Σχετικά με αυτους που γραφουν οτι γαμάνε ας μας βάλουν φώτο,γιατί εγώ ξέρω οτι γαμάνε κάτι τέτοιες αλλά ο αναγνώστης μπορει να  νομιζει οτι γαμάνε τιποτα 20χρονες και φωτομοντέλα.

Συνημμένα

• theitsa.jpg
    theitsa.jpg
    254,1 KB · Εμφανίσεις: 74

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Ουκρανία,Ρωσία,σλαβικές χώρες γενικώς το τι γαμάς είναι ευθέως ανάλογο του πόσα χώνεις.Δεν υπάρχουν αυτοί που γαμάνε γιατί η γκόμενα τους κάνει έκπτωση,δεν υπάρχουν ειδικές κατηγορίες.
Οι τιμές του μουνιού είναι σταθερές και καθορίζονται από την προσφορά και τη ζήτηση.
Εντελώς αυτοννόητα πράγματα που δε γίνονται δεκτά.
Είναι σα να λέει κάποιος αγόρασα iphoni XS καινούργιο μοντέλο 100 ευρώ και ήταν αυθεντικό ρε φίλε,τι γάτα είμαι.Δεν παίζουν αυτά στις σλαβικές γκόμενες,ό,τι μοντέλο πληρώνεις αυτό παίρνεις.
Αλλη γκόμενα θα χτυπήσει Κίεβο αυτός που σκάει με 50 ευρώ τη μέρα,άλλη αυτός που διαθέτει 200,άλλη αυτός που χώνει 500 και άλλη αυτός που σπρώχνει 1000.Μιλάμε για διαφορά τάξης μεγέθους.Αυτή που ζητάει 1000 δε θα ρίξει ποτέ το μπάτζετ στα 50 επειδή ο άλλος είναι πιο ωραίος ή πιο τσαχπίνης.Ξέρει πού βρίσκεται η αξία της και κοιτάει να τραβήξει το μάξιμουμ,δεν πάει για το μίνιμουμ,ούτε κάνει συμβιβασμούς.
Μπορεί απλά να ζητήσει μια ασφάλεια κινδύνου,π.χ. αν ο άλλος είναι Τούρκος ή Αραβας οπότε θεωρείται λεχρίτης,αναξιόπιστος πρέπει να καταβάλει πολύ μεγαλύτερο αρχικό τίμημα για τον κίνδυνο που αναλαμβάνει η γκόμενα να μην εισπράξει μελλοντικώς σε σχέση με το Σκανδιναυό,τον Αμερικανό ή το Γερμανοειδή που θεωρούνται πιο οικονομικά αξιόπιστοι.Ετσι ο τριτοκοσμικός πληρώνει ένα premium που οι άρχοντες δε χρειάζεται να καταβάλουμε.

Δουλειά στη Δύση,γαμήσια στην Ανατολή είναι ο δρόμος fool proof,καμάκι για dummies.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ουκρανία,Ρωσία,σλαβικές χώρες γενικώς το τι γαμάς είναι ευθέως ανάλογο του πόσα χώνεις.Δεν υπάρχουν αυτοί που γαμάνε γιατί η γκόμενα τους κάνει έκπτωση,δεν υπάρχουν ειδικές κατηγορίες.
Οι τιμές του μουνιού είναι σταθερές και καθορίζονται από την προσφορά και τη ζήτηση.
Εντελώς αυτοννόητα πράγματα που δε γίνονται δεκτά.
Είναι σα να λέει κάποιος αγόρασα iphoni XS καινούργιο μοντέλο 100 ευρώ και ήταν αυθεντικό ρε φίλε,τι γάτα είμαι.Δεν παίζουν αυτά στις σλαβικές γκόμενες,ό,τι μοντέλο πληρώνεις αυτό παίρνεις.
Αλλη γκόμενα θα χτυπήσει Κίεβο αυτός που σκάει με 50 ευρώ τη μέρα,άλλη αυτός που διαθέτει 200,άλλη αυτός που χώνει 500 και άλλη αυτός που σπρώχνει 1000.Μιλάμε για διαφορά τάξης μεγέθους.Αυτή που ζητάει 1000 δε θα ρίξει ποτέ το μπάτζετ στα 50 επειδή ο άλλος είναι πιο ωραίος ή πιο τσαχπίνης.Ξέρει πού βρίσκεται η αξία της και κοιτάει να τραβήξει το μάξιμουμ,δεν πάει για το μίνιμουμ,ούτε κάνει συμβιβασμούς.
Μπορεί απλά να ζητήσει μια ασφάλεια κινδύνου,π.χ. αν ο άλλος είναι Τούρκος ή Αραβας οπότε θεωρείται λεχρίτης,αναξιόπιστος πρέπει να καταβάλει πολύ μεγαλύτερο αρχικό τίμημα για τον κίνδυνο που αναλαμβάνει η γκόμενα να μην εισπράξει μελλοντικώς σε σχέση με το Σκανδιναυό,τον Αμερικανό ή το Γερμανοειδή που θεωρούνται πιο οικονομικά αξιόπιστοι.Ετσι ο τριτοκοσμικός πληρώνει ένα premium που οι άρχοντες δε χρειάζεται να καταβάλουμε.

Δουλειά στη Δύση,γαμήσια στην Ανατολή είναι ο δρόμος fool proof,καμάκι για dummies.

Εγώ πάντως την έκανα ανοιχτή πρόσκληση για να έρθει και ο Δημητράκης να ζήσουμε τη μονομαχία στο Ελ Πάσο μέσα στην Καραϊβική (Caribbean). Νομίζω θα ήταν ιστορική στιγμή για το σίτε και εγώ θα ήμουν αυτόπτης μάρτυρας και σχολιαστής μοναδικών στιγμών. Δημητράκη ο ΚΜΑΝ ανακοίνωσε την παρουσία του εδώ σε λίγες μέρες. Μήπως να έρθεις να ελληνοποιήσουμε την Καραϊβική?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Εγώ πάντως την έκανα ανοιχτή πρόσκληση για να έρθει και ο Δημητράκης να ζήσουμε τη μονομαχία στο Ελ Πάσο μέσα στην Καραϊβική (Caribbean). Νομίζω θα ήταν ιστορική στιγμή για το σίτε και εγώ θα ήμουν αυτόπτης μάρτυρας και σχολιαστής μοναδικών στιγμών. Δημητράκη ο ΚΜΑΝ ανακοίνωσε την παρουσία του εδώ σε λίγες μέρες. Μήπως να έρθεις να ελληνοποιήσουμε την Καραϊβική?

Εγώ θα έρθω.Μονομαχία στο Ελ Πάσο,ο καλός,ο κακός και ο άσχημος.Θα βγουν τα κουμπούρια και θα δούμε ποιος θα γαμήσει τις περισσότερες στο ίδιο μέρος,ίδιο χρόνο.
Αλλά και Πίτερ να πάω σε κλαμπ της αρεσκείας του θα τον φάω,δεν έχει καμία τύχη ο δημητράκης εντός ή εκτός έδρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom