Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Όπως έγραψα το 1.000 είναι το min. Σου εξασφαλίζει καλή ζωή αλλά όχι ΚΜΑΝΙΚΗ. Εδώ αν είσαι μέτριας εμφάνισης και δεν πετάς αρλούμπες κάθε 2 λέξεις με τις γκόμενες θα ξεσκιστείς στον Πουτσ. Έλεος πια.. διαβάζω κάτι απίστευτα ποσά.. αυτά είναι για βλαχοτουρίστες. Το γαμήσι στο Κίεβο είναι το πιο τζάμπα πράγμα εκτός και αν.. γαμάς μόνο τηλεοπτικές σταρ, θέλεις να κάνεις μαθηματικές αλχημείες ή να ικανοποιήσεις περίεργα γούστα. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όποιος δεν γαμήσει δεν θα γαμήσει ούτε σε μπουρδέλο αφού έχει πληρώσει το τίμημα.

Έκανα τη μαλακία και έγραψα off topic για την πραγματικότητα στο Κίεβο. Ελπίζω να μη διαγραφώ ή φάω mute.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Ρε Δημητράκη πόσα χρόνια ζεις στη Ρωσία? Δεν γνωρίζεις το μισθολόγιο? Τι είναι αυτά που γράφεις? Άσε που για τους έλληνες αν πιαστούν σωστά μπορούν να βγάλουν πολλά χρήματα εδώ, αρκεί να πιαστούν. Και δεν μιλάω για ταβέρνες και σαντουϊτσάδικα. Αυτά τέλειωσαν. 500 ενοίκιο είναι για τα κορόιδα. Ένα γαμάτο διαμέρισμα με όλα μέσα κάνει 300. Οτιδήποτε παραπάνω είναι για χαζόβλαχους τουρίστες. Γελάνε οι Ουκρανοί με οτιδήποτε πάνω από 10.000 hryvnia. Μιλάμε για ένα άτομο, όχι για τριάρι ή οικογένεια.
Συγγνώμη τι μισθό δηλαδή θα τους δώσουν εδώ?Κάποιοι που είχαν έρθει και δουλευαν σε πολυεθνικές έπαιρναν 600-700 στην chipita 800-1000,εκεί σου έχουν όμως και οικοτροφείο αλλά είναι στου διαόλου τη μάνα και εκτός αυτού τους φέρνουν γιά 2-3 βδομάδες.Οσοι ήρθαν εδώ έφυγαν σε 2 μήνες.Πριν 2 χρόνια μπορούσες να βγάλεις εδώ 50.000-55.000 ρούβλια είχα πάει υπεύθηνος σε πλυντήριο αυτοκινήτων κοντά στο σπίτι μου που τότε ήταν κοντά 800 ευρώ.Απλός κοίταγα από της κάμερες να κάνουν τη δουλειά τους και ερχόνταν και πληρώναν,αν έβρεχε και τη νύχτα πήγαινα σπίτι που είναι δίπλα και κοίταγα τι γίνεται από το κομπιούτερ.Το ένα από τα δύο αφεντικά πήγε Τα'ι'λάνδη και άφησε εμένα αντί γ'αυτόν.Τώρα που έχει πέσει η δουλειά δεν πήγε πουθενά.
 Εδώ είναι πιό ακριβά αλλά το θετικό είναι ότι έχει πάρα πολλά καινουργια σπιτια που νοικιάζουν.Ενα στούντιο μακριά από το μετρό (24 τετραγωνικά) αρχίζει από 300 ευρώ ένα μονό σαν το δικό μου με χωριστή κουζίνα πάει από 400 ευρώ αν είναι κόντά στο μετρό μπορεί με τα κοινόχρηστα να κάνει και 500 το μήνα.
 Μην τους βάζεις στα μυαλά τους αέρα γιατί δουλειές δεν υπάρχουν οι μονοι που εχουν κάποια ζήτηση είναι οι εξηδηκευμένοι εργάτες (οξυγονοκολλητές κλπ.) αλλά και αυτοί πάνω από 50.000 το πολύ 60.000 δεν παίρνουν.Εδώ όλες της καλές θέσεις σε εταιρίες της παίρνουν οι ντόπιοι με γνωρημίες είναι πρακτικά αδύνατον κάποιος να βρει δουλειά με μισθό πάνω από 700-800 ευρώ το μήνα.
ελπιζω οπως λεει και ο ιωσηφ διμητρακη τελος να μαλακιζεσε και να ασχολεισε με σοβαροτητα.
οταν θες δινεισ καλες πλιροφοριες και σωστα μιλας για ολα.ο δασκαλος λεει να αφοσιωθεις
στον προεκλογικο αγωνα και ασε τους πνευματικους αυνανισμους
Αντί να στα υπαγορεύει ο Ιωσήφ γιατί δεν τα γράφει από μόνος του? :2funny:

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
Μια και εδώ πέρα μιλάμε μόνο για Κίεβο να πω κάτι off topic...
Όποιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή μπορεί να βρει μια δουλειά καλά αμειβόμενη εδώ (min 1000), έχει το χρόνο τη διάθεση και την όρεξη.. να έρθει τρέχοντας να νοικιάσει διαμέρισμα εδώ και να ζήσει την last period του τελευταίου ανατολικού παράδεισου.

Τάδε έφη dude901123

Μετά από μερικά χρόνια θα μιλάμε για χαμένες ευκαιρίες, στερνή γνώση κτλ.
Να μετακομίσεις Κίεβο για να έχεις 5-6 γκομενακια τον μήνα και να στερηθείς οικογένεια,φίλους,γνωστούς και όλα αυτά που σε περιστοιχιζουν  :think:
Δεν νομίζω να αξίζει τυπε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Όπως έγραψα το 1.000 είναι το min. Σου εξασφαλίζει καλή ζωή αλλά όχι ΚΜΑΝΙΚΗ. Εδώ αν είσαι μέτριας εμφάνισης και δεν πετάς αρλούμπες κάθε 2 λέξεις με τις γκόμενες θα ξεσκιστείς στον Πουτσ. Έλεος πια.. διαβάζω κάτι απίστευτα ποσά.. αυτά είναι για βλαχοτουρίστες. Το γαμήσι στο Κίεβο είναι το πιο τζάμπα πράγμα εκτός και αν.. γαμάς μόνο τηλεοπτικές σταρ, θέλεις να κάνεις μαθηματικές αλχημείες ή να ικανοποιήσεις περίεργα γούστα. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όποιος δεν γαμήσει δεν θα γαμήσει ούτε σε μπουρδέλο αφού έχει πληρώσει το τίμημα.

Έκανα τη μαλακία και έγραψα off topic για την πραγματικότητα στο Κίεβο. Ελπίζω να μη διαγραφώ ή φάω mute.
τα 1.000 είναι το πολύ μίνιμουμ!Μμε 1.000 θα βρεις ένα διαμέρισμα με 300 όπως λες,και θα σκέφτεσαι το κάθε έξοδο!Δε νομιζω ότι αξιζει για καποιον που έχει μόνο 1.000 το μηνα να παει σε μεγαλη πολη γιατι θα κακοπερνάει.
  Πρέπει να διευκρινήσεις ότι μιλάς γιά γκόμενες από 35 και πάνω.Τέτοιες ναι έχεις όσες θέλεις!Δεν της προλαβαινεις!
Να μετακομίσεις Κίεβο για να έχεις 5-6 γκομενακια τον μήνα και να στερηθείς οικογένεια,φίλους,γνωστούς και όλα αυτά που σε περιστοιχιζουν  :think:
Αξίζει και παρααξίζει!Το πρόβλημα είναι στα λεφτά Αν έχεις 2.000+ το μήνα ούτε να το σκέφτεσαι φύγε με το πρώτο αεροπλάνο :2funny:!

D

dude901123

Επισκέπτης
Να μετακομίσεις Κίεβο για να έχεις 5-6 γκομενακια τον μήνα και να στερηθείς οικογένεια,φίλους,γνωστούς και όλα αυτά που σε περιστοιχιζουν  :think:
Κάτσε με τη χοντρή και τον κολλητό να μαλώνεις όλη μέρα για τον Τσίπρα, τους φόρους και τη μιζέρια. Σιγά μην έρθεις Κίεβο να γαμάς όλη μερά.. χαζός είσαι?

D

dude901123

Επισκέπτης
τα 1.000 είναι το πολύ μίνιμουμ!Μμε 1.000 θα βρεις ένα διαμέρισμα με 300 όπως λες,και θα σκέφτεσαι το κάθε έξοδο!Δε νομιζω ότι αξιζει για καποιον που έχει μόνο 1.000 το μηνα να παει σε μεγαλη πολη γιατι θα κακοπερνάει.
 Πρέπει να διευκρινήσεις ότι μιλάς γιά γκόμενες από 35 και πάνω.Τέτοιες ναι έχεις όσες θέλεις!Δεν της προλαβαινεις!Αξίζει και παρααξίζει!Το πρόβλημα είναι στα λεφτά Αν έχεις 2.000+ το μήνα ούτε να το σκέφτεσαι φύγε με το πρώτο αεροπλάνο :2funny:!

Γκόμενες βρίσκει ο καθένας ότι γουστάρει. Η δεξαμενή είναι τεράστια. Όπου στοχεύσεις και επενδύσεις χρόνο και προσπάθεια θα έχεις επιτυχία εκτός αν όπως είπα.. δεν μπορείς να αρθρώσεις δυο κουβέντες και να φλερτάρεις μια γυναίκα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι τι έγραφε ο dirty για Κίεβο πριν από δύο χρόνια.

Δεν είναι όλα θέμα αριθμών. Σε πολλές περιπτώσεις 'ουκ εν τω πολλώ το ευ'. Το θέμα είναι ο ανταγωνισμός, η νοοτροπία των γυναικών και η δική σου ικανότητα. Σε Κίεβο κάθε μέρα προσγειώνεται ότι σεξοπεινασμένο υπάρχει στην ευρώπη να γαμήσει, να κάνει 'σχέση, να βρει γυναίκα. Σε αυτό το περιβάλλον μόνο πουτάνες σε καλή τιμή μπορείς να βρεις αν είσαι ικανός στις διαπραγματεύσεις. Σε όλα τα άλλα θα είσαι χαμένος. Θα τρέχεις σαν το μαλάκα γύρω, γύρω και θα αναρρωτιέσαι τι κάνεις λάθος. Απλά είσαι σε λάθος μέρος φίλε Λέων.

Και εδώ είναι αυτά που έγραφα εγώ τότε.Τώρα προφανώς θα συμφωνεί περισσότερο με αυτά που έγραφα εγώ παρά με ό,τι έγραφε αυτός.

Είναι θέμα γούστου και πώς το βλέπει ο καθένας.Εγώ προτιμώ μακράν το Κίεβο σε σχέση με οποιαδήποτε πόλη διότι τις δυνατότητες του Κιέβου(τρία έως πέντε γαμήσια τη μέρα με διαφορετικές γκόμενες,serial dating,nightlife κτλ) δεν τις δίνει καμιά άλλη πόλη.Φυσικά οι γκόμενες του Κιέβου στα τρώνε.Για αυτό άλλοι προτιμάνε επαρχία που είναι πολύ φτηνότερα.Ομως δεν κάνεις με την καμία εκεί αυτά που μπορείς Κίεβο.

Αλλά εντάξει δε συγκρίνεται με το βασιλιά της κωλοτούμπας Dr. Love,αυτός ήταν μια κατηγορία μόνος του.

D

dude901123

Επισκέπτης
300 ενοίκιο για διαμέρισμα επιπλωμένο, ανακαινισμένο + 50-100 ευρώ όλα τα υπόλοιπα. Αν δεν σου φτάνουν 600 καθαρά το μήνα να τρως στο Κίεβο που ο καφές έχει 1-1,5 ευρώ και κάθε ραντεβού με γκόμενα για καφέ, γλυκό δεν φτάνει τα 5 ευρώ τότε παντού φτωχός θα είσαι. Τίποτα δεν μετράς. Πας στο Super και το αδειάζεις. Βέβαια είσαι μόνιμος, δεν χρειάζεται να πληρώσεις CHI και μαλακίες για να σου κάτσει.

D

dude901123

Επισκέπτης
Εδώ είναι τι έγραφε ο dirty για Κίεβο πριν από δύο χρόνια.

Αλλά εντάξει δε συγκρίνεται με το βασιλιά της κωλοτούμπας Dr. Love,αυτός ήταν μια κατηγορία μόνος του.

Φίλε σαν τουρίστας αυτά έλεγα. Και εσύ τώρα είσαι τουρίστας. Ζούσα 5 χρόνια τη διαφορά σαν τουρίστας και τώρα αντιλαμβάνομαι ότι δεν θα το έκανα ξανά. Δεν μπορείς να αντιληφθείς τη διαφορά όταν η άλλη βλέπει ότι είσαι μόνιμος. Έρχεσαι λαχανιασμένος 2 ημέρες και τρέχεις σαν τον τρελό.. Εγώ έχω αυτό που δεν έχεις και δεν μπορείς να εξισορροπησεις ούτε με 5.000 ευρώ. Χρόνο και αξιοπιστία. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Φίλε σαν τουρίστας αυτά έλεγα. Και εσύ τώρα είσαι τουρίστας. Ζούσα 5 χρόνια τη διαφορά σαν τουρίστας και τώρα αντιλαμβάνομαι ότι δεν θα το έκανα ξανά. Δεν μπορείς να αντιληφθείς τη διαφορά όταν η άλλη βλέπει ότι είσαι μόνιμος. Έρχεσαι λαχανιασμένος 2 ημέρες και τρέχεις σαν τον τρελό.. Εγώ έχω αυτό που δεν έχεις και δεν μπορείς να εξισορροπησεις ούτε με 5.000 ευρώ. Χρόνο και αξιοπιστία.  

Τι να τον κάνεις το χρόνο?Όσο περισσότερο μένεις τόσο περισσότερα σου τρώνε οι γκομενες.Το θέμα είναι να ρίξεις γρήγορα τα καυλια και να αποδεσμευτεις.
Αλλά εσύ εγραφες ότι όλες οι Κιεβιωτισσες είναι κωλοπετσωμενες,πονηρεμένες πουτανες που τα τρώνε απο τους ξένους και τώρα άλλαξες άποψη.

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
Κάτσε με τη χοντρή και τον κολλητό να μαλώνεις όλη μέρα για τον Τσίπρα, τους φόρους και τη μιζέρια. Σιγά μην έρθεις Κίεβο να γαμάς όλη μερά.. χαζός είσαι?
Προφανώς δεν είναι η πρώτη μου προτεραιότητα ούτε έχω συνδρομο στερησης, να εγκαταλείψω τα πάντα και να μεταναστεύσω χρειαζομαι πολύ σοβαρότερο λόγω. Τα καλοκαίρια που έχω χρόνο στην διάθεση μου πάντα τα περνάω με γκομενακια από Ουκρανία,Ρωσία

D

dude901123

Επισκέπτης
ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
Τουρίστες λίγων ημερών είστε χαμένοι. Θα πληρώσετε τον κούκο αηδόνι. Καθίστε και γαμήστε πουτάνες εκεί που είστε.
Ότι έγραψα σήμερα σε προηγούμενα ποστ αφορούν μόνο όσους έχουν την ευκαρία να ζήσουν εδώ. Οι υπόλοιποι ελάτε για βόλτα, για χαβαλέ, για τουρισμό, θα γαμήσετε και μερικές αν το έχετε αλλά δεν αξίζει το Κίεβο για ολιγοήμερο τουρισμό.

Δεν είναι όλα θέμα αριθμών. Σε πολλές περιπτώσεις 'ουκ εν τω πολλώ το ευ'. Το θέμα είναι ο ανταγωνισμός, η νοοτροπία των γυναικών και η δική σου ικανότητα. Σε Κίεβο κάθε μέρα προσγειώνεται ότι σεξοπεινασμένο υπάρχει στην ευρώπη να γαμήσει, να κάνει 'σχέση, να βρει γυναίκα. Σε αυτό το περιβάλλον μόνο πουτάνες σε καλή τιμή μπορείς να βρεις αν είσαι ικανός στις διαπραγματεύσεις. Σε όλα τα άλλα θα είσαι χαμένος. Θα τρέχεις σαν το μαλάκα γύρω, γύρω και θα αναρρωτιέσαι τι κάνεις λάθος. Απλά είσαι σε λάθος μέρος φίλε Λέων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
300 ενοίκιο για διαμέρισμα επιπλωμένο, ανακαινισμένο + 50-100 ευρώ όλα τα υπόλοιπα. Αν δεν σου φτάνουν 600 καθαρά το μήνα να τρως στο Κίεβο που ο καφές έχει 1-1,5 ευρώ και κάθε ραντεβού με γκόμενα για καφέ, γλυκό δεν φτάνει τα 5 ευρώ τότε παντού φτωχός θα είσαι. Τίποτα δεν μετράς. Πας στο Super και το αδειάζεις. Βέβαια είσαι μόνιμος, δεν χρειάζεται να πληρώσεις CHI και μαλακίες για να σου κάτσει.
Ξεχνάς κάποια έξοδα όπως πάρκινγκ αυτοκινήτου (κλειστό υπόγειο καλύτερα γιά να μην υο ξεχιονίζει το χειμώνα και να περιμένεις να ζεσταθεί,και να ξύνεις τα τζάμια από το πάγο που έπιασε τη νύχτα) αν ειναι κέντρο μπορεί και 100 εκτός κέντρου 50 το λιγότερο,μετά βενζίνες συντήρηση αυτοκινήτου άλλα 100-200 εξαρτάται τι αυτοκίνητο έχεις,ρούχα (δεν ντυθεις πως θα καμακώσεις πιτσιρίκια?) κρέμες και διάφορα γιά το πρόσωπο 100 το μήνα (μέσο όρο) τελευταίο μοντέλο κινητό κάθε χρόνο και διάφορα γκατζετάκια που οι γκόμενες ψαρώνουν άλλα 150 το μηνα όλα αυτά το λιγότερο 400-500 ευρώ το μήνα.Οπότε 400 το διαμέρισμα με τα κοινόχρηστα και 400-500 όλα αυτά που είναι γιά την άνεση σου (χωρίς ιδιέταιρες υπερβολές,εγώ θέλω τα διπλά για ολα αυτά :2funny:αλλα εγω ειμαι υπερβολικός :2funny:)οποτε θες τουλάχιστον 800 ευρώ βάλε φα'ι',ραντεβού δε θα βγεις? αν της πηγαινεις στα χάμπουργκερ όπως εγώ θέλεις 10-25 ευρώ για 2 άτομα (εξαρτάται το μέρος)σινεμά δεν θα της πας?άλλα 7-8 ευρω για 2 άτομα.Σάουνα δεν θα της πάρεις να της πάς με της φίλες της?από 13 ευρώ την ώρα 40 ευρώ το τρίωρο υπολόγιζε.
  Εδώ δεν πάνε να στα φάνε αλλά αν βγεις ραντεβου πρέπει να πας στα χάμπουργκερ και σινεμά (μιλαω μεχρι 25 ετών για γριες δεν ασχολουμαι αυτες τους λες παμε αμέσως και έρχονται  :2funny:)μετά από 2-3 ραντεβού από μονες τους σου υπονουνε να ερθουν σπιτι σου.

D

dude901123

Επισκέπτης
:heavymetalbig: :heavymetalbig:

Αν μπορούσα θα διέγραφα όλα τα μηνύματα. Έκανα βλακεία που έγραψα. Αν υπάρχει κάποιος Moderator παρακαλώ να διαγράψει όλα βραδινά μηνύματά μου στο Thread.

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
:heavymetalbig: :heavymetalbig:

Αν μπορούσα θα διέγραφα όλα τα μηνύματα. Έκανα βλακεία που έγραψα. Αν υπάρχει κάποιος Moderator παρακαλώ να διαγράψει όλα βραδινά μηνύματά μου στο Thread.
Πόσο καιρό είσαι πάνω,αν επιτρέπεται

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
Τουρίστες λίγων ημερών είστε χαμένοι. Θα πληρώσετε τον κούκο αηδόνι. Καθίστε και γαμήστε πουτάνες εκεί που είστε.
Ότι έγραψα σήμερα σε προηγούμενα ποστ αφορούν μόνο όσους έχουν την ευκαρία να ζήσουν εδώ. Οι υπόλοιποι ελάτε για βόλτα, για χαβαλέ, για τουρισμό, θα γαμήσετε και μερικές αν το έχετε αλλά δεν αξίζει το Κίεβο για ολιγοήμερο τουρισμό.

Από Ρώσσικα πως πας? Μπορείς να κάνεις άνετα διάλογο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom