το κινητο αφηνε σπιτι καλυτερα.εχω εβαζα τσεντακι απο αυτα που βαζεισ απο μεσα μετα το ατυχημα μου και στο πορτοφολι 100 γριβνα.πηγαινα τουαλετα,εβγαζα κρυφα τα λεφτα με κλιστη πορτα και πληρωνα μετα στο καφε και φαι.δεν ξαναδειχνω λεφτα και πορτοφολι.ειναι τοσο χαλια η κατασταση τελευτεα που μετα τον σεπτεβρη θα την κανω απο οδυσσο και ισως ουκρανια.ποτε δεν ειχε κεντρο περιεργους ουτε αντρεσ εβλεπεσ μερα ουτε κοσμο.τωρα πολλοι περιεργοι,αφραγοι με σορτσ παρεες μονο αντρες.αυτοι θελουν προσοχη.οταν βλεπεισ 2 ατομα και πανω βραδι κοβεισ λασπη,παντα απο δρομο που περναει κοσμοσ και αυτοκινητα οχι σε παρκα και στροφεσ που δεν βλεπει κανενασ.Παρακολουθω τα ποστ σου με επημέλεια κυκλοφορώ με σορτς και μπλουζάκια για να μη δίνω στόχο, λεφτά μόνο όσα χρειάζομε. Προς το παρόν δεν έχω δεί τίποτα ύποπτο, Αν και όντως κυκλοφορούν περίεργες φάτσε γενικώς, Επίσης πολυ αστυνομία στους δρόμους , μπλόκα και σταματάνε αυτοκίνητα χωρίς προφανή λογο.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).