- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 40.163
- Πόντοι
- 63.029
Whats goin on here?

Whats goin on here?
![]()
![]()

Ολα καλα.. Μπηκα να πω μια καλησπεραΚαλώς την κοριτσάρα...όλα καλά ;

η κυρια ελενα θα μπει στα πιτς για ένα ρεκτιφιέ...και θα γυρισει ανανεωμενη, αλλα το ιδιο τσιμπουκλου και αναφτρα όπως την γνωρίσαμε...![]()

![]()
![]()
Ετσι ετσι...![]()
Ακομα τιποτα ..Αλλα θα γινει ;) ;)Whats goin on here?
![]()
![]()
καλως την γυναικαρα!!!...την αναφτρα!Ακομα τιποτα ..Αλλα θα γινει ;) ;)
Γειά σου ωραία Ελενίτσα!!!!Ολα καλα.. Μπηκα να πω μια καλησπερα![]()
Αργει λιγο ..Απο ΝοεμβρηKαλησπέρα καύλα, πότε θα δούμε την καινούργια σου ταινία;

Μια χαρα ειναι ο νοεμβρης...προλαβαινεις και τις υποψηφιοτητες για τα οσκαρ...Αργει λιγο ..Απο Νοεμβρη
Καλησπερα![]()
η κυρια ελενα θα μπει στα πιτς για ένα ρεκτιφιέ...και θα γυρισει ανανεωμενη, αλλα το ιδιο τσιμπουκλου και αναφτρα όπως την γνωρίσαμε...![]()
Εχω δηλωσει παραιτηση απο την ολη διοργανωση της απονομης οσκαρ ...Αλλα μην διαρευσει..Μια χαρα ειναι ο νοεμβρης...προλαβαινεις και τις υποψηφιοτητες για τα οσκαρ...
Ειναι το μπρουταλ αγορι της παρεας μας ..Tώρα είναι τρόποι αυτοί;

Γιατι? Θα μπορουσες να σκασεις στην απονομη με ενα πορνωδες φορεμα με ολους τους βυζους εξω και με ενα ξωπλατο απο πισω να φαινεται κωλοχαραδρα, να παθαινε την πλακα του ο ντε νιρο...Εχω δηλωσει παραιτηση απο την ολη διοργανωση της απονομης οσκαρ ...Αλλα μην διαρευσει..
Εχω το λογο σου ?
Γιατι? Θα μπορουσες να σκασεις στην απονομη με ενα πορνωδες φορεμα με ολους τους βυζους εξω και με ενα ξωπλατο απο πισω να φαινεται κωλοχαραδρα, να παθαινε την πλακα του ο ντε νιρο...
Δεν ξερω..εχω πολυ καιρο να δω ταινια...η τελευταια που ειδα ηταν μια με την τζενα τζεημσον...Για δωσε λινκ ταινιας του Ντε Νιρο με αυτη την σκηνη, να παρω κανα μαθημα ;)
Για δωσε λινκ ταινιας του Ντε Νιρο με αυτη την σκηνη, να παρω κανα μαθημα ;)Γιατι? Θα μπορουσες να σκασεις στην απονομη με ενα πορνωδες φορεμα με ολους τους βυζους εξω και με ενα ξωπλατο απο πισω να φαινεται κωλοχαραδρα, να παθαινε την πλακα του ο ντε νιρο...
Θες να γινω ο νταβας σου? Μεσα στα λουσα θα σε εχω, με τα γουναρικα σου, με τα ολα σου...νταξει, θα τρως και τις ψιλες σου που και που, αλλα γενικα θα περναμε ζαχαρη...Ειδες πως τα λεει το γιαβρι μου ??
Ολο τετοια με λεει κ δεν μπορω να τον ξεχασω...
Καλησπερα![]()
καλησπερα.Ειδες πως τα λεει το γιαβρι μου ??
Ολο τετοια με λεει κ δεν μπορω να τον ξεχασω...
Καλησπερα![]()
Ειδες πως τα λεει το γιαβρι μου ??