Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
Ειμαι πιο μεγαλος απο σενα και ακομα ενεργος. Εσυ εισαι τουλαχιστον 10 χρονια παγιδευμενος αναμεσα στην αγαμια και τη μονογαμια με ελλεινιδα, οτι οι πορνομεταναστες κοπιασαν να αποφυγουν.
οι ελληνιδες ειναι πλεον πιο ευκολες απο ολες-εκτος τις ουκρανες,επειδη ειναι απειρες οι σεμι προ στην ουκρανια...
το ηλικιακο γκαπ δεν υπαρχει ακομα,δηλ μια εικοσαρα μετρια δεν το δινει  ανετα ακομα και με δωρα,σε εναν σουπεριορ 45αρη-50αρη...ακομα υπαρχει καππιο φραγμα στα γκαπ ,μεχρι 15 ειναι ανεκτα κκαι δυσκολα κι αυτα....
συντομα προβλεπω να πεφτει κι αυτο το καστρο
ΕΕ και ξερο ψωμι κυριολεκτικα δηλαδη....
οποια θελει ευημερια δεν θα μπορει να πονταρειθ συντομα παρα μονο στο νιμου της,τουλαχιστον το 70-80%

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Έτσι... Βγάζεις 5000 €/μήνα στην Ελλάδα κ έχεις αίσθηση μεγιστάνα πιά.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
αυτες του γυμναστιριου ουτε θα σε κοιταξουν και μπορει να σου κανουν προβλημα αν τις ενοχλεις.
Αν Σε δουν 15-20 φορές θα ψαχτούν πια να σε μάθουν σαν μόνιμο!Αν τη μερα έχεις αλλά 2-3 χόμπυ μπαίνεις σε μια δεξαμενή δεκάδων νορμάλ γυναικών! Αν τελείωνε η σεζόν μου πιο γρήγορα θα πήγαινα να ψώλαρα σε κανενα πανεπιστήμιο να μάθω σωστά  τη γλώσσα!

Επισκέπτης
οι ελληνιδες ειναι πλεον πιο ευκολες απο ολες-εκτος τις ουκρανες,επειδη ειναι απειρες οι σεμι προ στην ουκρανια...
το ηλικιακο γκαπ δεν υπαρχει ακομα,δηλ μια εικοσαρα μετρια δεν το δινει  ανετα ακομα και με δωρα,σε εναν σουπεριορ 45αρη-50αρη...ακομα υπαρχει καππιο φραγμα στα γκαπ ,μεχρι 15 ειναι ανεκτα κκαι δυσκολα κι αυτα....
συντομα προβλεπω να πεφτει κι αυτο το καστρο
ΕΕ και ξερο ψωμι κυριολεκτικα δηλαδη....
οποια θελει ευημερια δεν θα μπορει να πονταρειθ συντομα παρα μονο στο νιμου της,τουλαχιστον το 70-80%
Μηδα εχω την αισθηση οτι οποιος δεν εχει πολλα λεφτα παρα μονο την ευκαιρια για ενα μεσο μισθο θα πρεπει να κοιταει προς τη δυτικη ευρωπη και την παρακμασμενη εναλλακτικη κουλτουρα. Εκει θα βρει περισσοτερα ψαρια. Οι ευρωστη αναπτυσσομενη ανατολικη ευρωπη ζει το ονειρο του νεοπλουτισμου, δεν καταλαβαινει απο λεπτες γευσεις, διψαει για καριερα, χρημα, δυναμη, νιατα. Ακατεργαστα γουστα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
Μηδα εχω την αισθηση οτι οποιος δεν εχει πολλα λεφτα παρα μονο την ευκαιρια για ενα μεσο μισθο θα πρεπει να κοιταει προς τη δυτικη ευρωπη και την παρακμασμενη εναλλακτικη κουλτουρα. Εκει θα βρει περισσοτερα ψαρια. Οι ευρωστη αναπτυσσομενη ανατολικη ευρωπη ζει το ονειρο του νεοπλουτισμου, δεν καταλαβαινει απο λεπτες γευσεις, διψαει για καριερα, χρημα, δυναμη, νιατα. Ακατεργαστα γουστα.
αναλογα την εμφανιση κ την παρλα
Μετρις δυτικες γκομενες ψηνοντε απο εναν παρλαπιπα ας ειναι κ χαμηλου βεληνεκους
Ενας με πολυ καλη εμφανιση αν πουλησει στοχευμςνα το τομαρι του ανεβαινει κ καπιια σκαλια οικονομικα αν παρει πχ μια μεση νορβηγιδα
Γιαντιν μεσο ελληνα μονο η μεση ελληνιδα η μια υσηχη πχ πολωνεζα μπορει να συμβιωσει καλα
Οπορτουνιστικες εθνικοτητες πχ ρουμανες αλβανιδες ρωσσιδες ουκρρανεζες κλπ, δεν ειναι οτι θα βρουν κατι καλυτερο αλλα ειναι μια ζωη στο ψαξιμο κ την γκρινια
Εχω δει κ καποιες πετυχημενες φασεις με βουλγαρες καπως μορφωμενες και ελληνες που ομως μενουν κατα βαση β Ελλάδα
Συμπερασμα το γνωστο
Δυσκολοι καιροι για πριγκιπες
Αυτα που λεει ο κμαν περα οτι ειναι στην σφαιρα της φαντασιας αποτελούν και περιπτωση μηδενικου βαλιου χωρις καμμια αξια για οποινδηποτε βγάζει λιγοτερα απο 100κ ΚΑΘΑΡΑ το χρονο
Δηλ ναχαμε να λεγαμε.. Αν καποιος βγαζει 100κ το χεονο τον κυνηγανε ολες οι μουναρες ελληνιδες πλην τηλεοπτικων. Κι ισως λονγκ τερμ και καποιες από αυτές  :heavymetalbig:
Για να το. Κλεισω βαζω μια σειρα... Αλλοδαπες μεγαλωμενες εδω απο υσηχες εθνικοτητες δγλ μονο πολωνεζες, απο βαλκανικές φυλες μονο επαρχιωτισες μορφωμενες σχετικα βουλγαρες και μετα μετριοκαταστασης τοπικες
Αλλες λυσεις δεν υπαρχουν εντος χωρας
Οπιιος φύγει κ ζησει σε δυτ ευρωπη αν εχει καλη εμφανιση κατι μπορει να πςτυχει... Οχι πολλα ομως κι εκεί
Ειναι καμενη γη η φαση γενικά στην Δυτ ευρωπη

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.116
Πόντοι
456
:s&m_3: :grin: :grin:
paris ο δασκαλος ειναι νο μερσυ
οποτε η σηκωνεις το γαντι,η σε ταπωσε κι εφυγες.....  :walkingpenis:
αλτερνατιβα δεν υπαρχει
:hi: :hi: :hi:
o Βλακμαν εχει χεσει το καλτ σωβρακακι του επειδη ξερει οτι ξερω και οτι η σλοβακα που παρουσιαζε σα μουναρα 9αρι και δεκαρι εχει φατσα σα γαμω το κερατομου . Το μονο που δε μπορει να καταλαβει και εχει χεστει πανω του ειναι πως μπορεσε η νωντοσια να αποκτησει προσβαση σε τετοιες πληροφοριες και εβαλε τον αλλο τον iq radi-q υποκομο του τον αεγεαν ταχα να με ψαρωσει.

Επειδη ειμαι πολυ πιο εξυπνος απο τον Βλακμαν και τον ακολουθο του, περιμενω με υπομονη ποτε θα μου πει ΣΑΦΩΣ και οχι με γενικοτητες και μισολογα πως επιτρεπει να δημοσιοποιησω τα αρχεια της νωντοσια και τοτε θα γελασουνε και τα παξιμαδια που εχουν βιδωσει τον σερβερ του σαη ...

βεβαια μπορει αν θελει να προλαβει την απολυτη ξεφτιλα του να πει απλα οτι σας δουλευει ψιλο γαζι και λεει μαλακιες που ειναι και η αληθεια, νο χαρντ φηλινγκς μετα  :afro:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
  :respect: Ο κμαν με δυο τρεις εξαιρεσεις δεν βαζει μουναρες ουτε οχταρια ουτε εννιαρια
Βαζει φωτο με μετριες εως ακαυλες γκομενες που ειναι ομως ψηλές
Τα εννιαρια κι εφταρια τα λεει κ ταωπιστευει μονος του κ σιγονταρει ο ωρολογοπιιος για αγνωστους προς ωρας λογους
Ομως εχει αποτελεσμα ανεξαρτητα οτι ο τροπος του ειναι προς αποφυγην και εαν λεει αληθεοα σταωποσα εστω τα μισα απορω που τα βρισκει γιατί Γερμανία τετιια λεφτα σαν εργαζόμενος δεν υπάρχουν..
Προσωπικα πιστευω κατι έχει πουλησςι οπως παλια ο νταβαριτς η εχει καποια εισοσηματα πχ ενοικιο που μολις ταωπιανει τα κανει σκονη κ ζει μεχριντην επομενη φορα :heavymetalbig:
Εχει ομως την εκτιμηση μου για το θαρος κ το κουραγιο του, εγω με τετοιο μποι δεν θακανα καμακι ουτε μπακαλισα στα Τρικορφα...  :happy:
Επισηςβο τροπος γραφης του ειναι απλα.. Μοναδικός κι ας λεει μαλκιες...  :worship:  :respect:

Επισκέπτης
αναλογα την εμφανιση κ την παρλα
Μετρις δυτικες γκομενες ψηνοντε απο εναν παρλαπιπα ας ειναι κ χαμηλου βεληνεκους
Ενας με πολυ καλη εμφανιση αν πουλησει στοχευμςνα το τομαρι του ανεβαινει κ καπιια σκαλια οικονομικα αν παρει πχ μια μεση νορβηγιδα
Γιαντιν μεσο ελληνα μονο η μεση ελληνιδα η μια υσηχη πχ πολωνεζα μπορει να συμβιωσει καλα
Οπορτουνιστικες εθνικοτητες πχ ρουμανες αλβανιδες ρωσσιδες ουκρρανεζες κλπ, δεν ειναι οτι θα βρουν κατι καλυτερο αλλα ειναι μια ζωη στο ψαξιμο κ την γκρινια
Εχω δει κ καποιες πετυχημενες φασεις με βουλγαρες καπως μορφωμενες και ελληνες που ομως μενουν κατα βαση β Ελλάδα
Συμπερασμα το γνωστο
Δυσκολοι καιροι για πριγκιπες
Αυτα που λεει ο κμαν περα οτι ειναι στην σφαιρα της φαντασιας αποτελούν και περιπτωση μηδενικου βαλιου χωρις καμμια αξια για οποινδηποτε βγάζει λιγοτερα απο 100κ ΚΑΘΑΡΑ το χρονο
Δηλ ναχαμε να λεγαμε.. Αν καποιος βγαζει 100κ το χεονο τον κυνηγανε ολες οι μουναρες ελληνιδες πλην τηλεοπτικων. Κι ισως λονγκ τερμ και καποιες από αυτές  :heavymetalbig:
Για να το. Κλεισω βαζω μια σειρα... Αλλοδαπες μεγαλωμενες εδω απο υσηχες εθνικοτητες δγλ μονο πολωνεζες, απο βαλκανικές φυλες μονο επαρχιωτισες μορφωμενες σχετικα βουλγαρες και μετα μετριοκαταστασης τοπικες
Αλλες λυσεις δεν υπαρχουν εντος χωρας
Οπιιος φύγει κ ζησει σε δυτ ευρωπη αν εχει καλη εμφανιση κατι μπορει να πςτυχει... Οχι πολλα ομως κι εκεί
Ειναι καμενη γη η φαση γενικά στην Δυτ ευρωπη

Θα κρατησω αεκετη επιφυλαξη σχετικα με το ποσο καμμενη γη ειναι στα δυτικα. Υπαρχει ενας αναβρασμος απο γκομενες που θελουν να ζησουν την εναλλακτικιλα του Βερολινου και του Λονδινου, φοιφητριες, χορευτριες. Κατι μπορει να τσιμπησει ενας μετριος Ελληνας. Επισης Σλοβακια κατι γνωστοι μου εβγαλαν γκομενες λεπτες.

Τωρα γουστα σαν αυτα που βγαζει ο ΒΠ και αλλοι θελουν πολυ χρημα και λιγη γοητεια.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.116
Πόντοι
456
   :respect: Ο κμαν με δυο τρεις εξαιρεσεις δεν βαζει μουναρες ουτε οχταρια ουτε εννιαρια
Βαζει φωτο με μετριες εως ακαυλες γκομενες που ειναι ομως ψηλές
Τα εννιαρια κι εφταρια τα λεει κ ταωπιστευει μονος του κ σιγονταρει ο ωρολογοπιιος για αγνωστους προς ωρας λογους
Ομως εχει αποτελεσμα ανεξαρτητα οτι ο τροπος του ειναι προς αποφυγην και εαν λεει αληθεοα σταωποσα εστω τα μισα απορω που τα βρισκει γιατί Γερμανία τετιια λεφτα σαν εργαζόμενος δεν υπάρχουν..
Προσωπικα πιστευω κατι έχει πουλησςι οπως παλια ο νταβαριτς η εχει καποια εισοσηματα πχ ενοικιο που μολις ταωπιανει τα κανει σκονη κ ζει μεχριντην επομενη φορα :heavymetalbig:
Εχει ομως την εκτιμηση μου για το θαρος κ το κουραγιο του, εγω με τετοιο μποι δεν θακανα καμακι ουτε μπακαλισα στα Τρικορφα...  :happy:
Επισηςβο τροπος γραφης του ειναι απλα.. Μοναδικός κι ας λεει μαλκιες...  :worship:  :respect:
δεν τον κατηγορει κανεις επειδη γαμαει, μπραβο του και μαγκια του ακομη και αν το κανει λαθος (που το κανει)

το θεμα ειναι οτι ενω το κανει λαθος,ενω τον εχουμε πιασει εκατο φορες να πουλαει φιδια και παραμυθια, ερχεται εδω και μας το παιζει και δασκαλος κανοντας απλα φιγουρα επειδη ο βασικος μισθος στη Γερμανια που παιρνει ειναι μεγαλυτερος απο το βασικο στην Ελλαδα και πουλαει και εξυπναδα σε χιστες που εχουνε φαει τον πλανητη με το κουταλι και εχουνε γαμησει μουνετα υπεργαλαξιακα χωρις καν να διαπραγματευτουνε την τιμη με την κοπελα!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
Δεν μιλαω γοα εναλλακτικά μπαζα τυπου Βερολίνου με μανικια τατου βρωμοποδαροθσες με σανδαλια κοκινα πρασινα μαλλια κ τετοια
Μιλαω για κανονικες δηλ νοτια γερμανια σκανδιναυες λευκες απο παντρεμενους γονεις κι αυστριακες αγγλιδες καθαρες επισης, και καποιες ολανδεζες επαρχια βασικα,
επισης για σερβες μεγαλωμενςς δυτ ευρωπη
Αυτες ειναι οι μονες που κατι λενε
Αυτες που ανεφςρες εσυ ανηκουν σρην κατηγορια σαβουρα δεν εχω αποψη
Αν γινοταν θα παταγα ενα κουμπι να μεταφερθούν μογγολια η σουδαν να βρουν το καρμα τους κ να ξεβρωμισει η ευρωπη :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
Ο κμαν λεει πολλες σαλτσες αλλα εχει φαση...
Οποτε ποιητικη αδεια τον αφηνουμε να λεει οτι θελει  :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
Γκουτε ναχτ τυποι
Ασχοληθείτε με τα σοβαρά.. Η οικια σας καιγεται και εσείς τραγουδάτε...  >:(

Επισκέπτης
Δεν μιλαω γοα εναλλακτικά μπαζα τυπου Βερολίνου με μανικια τατου βρωμοποδαροθσες με σανδαλια κοκινα πρασινα μαλλια κ τετοια
Μιλαω για κανονικες δηλ νοτια γερμανια σκανδιναυες λευκες απο παντρεμενους γονεις κι αυστριακες αγγλιδες καθαρες επισης, και καποιες ολανδεζες επαρχια βασικα,
επισης για σερβες μεγαλωμενςς δυτ ευρωπη
Αυτες ειναι οι μονες που κατι λενε
Αυτες που ανεφςρες εσυ ανηκουν σρην κατηγορια σαβουρα δεν εχω αποψη
Αν γινοταν θα παταγα ενα κουμπι να μεταφερθούν μογγολια η σουδαν να βρουν το καρμα τους κ να ξεβρωμισει η ευρωπη :heavymetalbig:
ελα ρε συ ελαφρως κακομαθημενα κοριτσακια ειναι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Επειδη ειμαι πολυ πιο εξυπνος απο τον Βλακμαν και τον ακολουθο του, περιμενω με υπομονη ποτε θα μου πει ΣΑΦΩΣ και οχι με γενικοτητες και μισολογα πως επιτρεπει να δημοσιοποιησω τα αρχεια της νωντοσια και τοτε θα γελασουνε και τα παξιμαδια που εχουν βιδωσει τον σερβερ του σαη ...

H ψηλή Oυκρανέζα που έφερε είχε χάλια μάπα,αν όμως ποστάρεις τη Σλοβάκα δε σε βλέπω καλά..

Μακάρι να έμενα σε WG όπως λες και να πλήρωνα 200 ευρώ μηνιαίως αντί όπως τώρα που πληρώνω 700 ευρώ ενοίκιο(kalt) συν 100 ευρώ κοινόχρηστα.Θα μου περίσσευαν 600 ευρώ παραπάνω μηνιαίως για γούστα.
Φυσικά μένω στο κέντρο της πόλης σε διαμέρισμα 80 τμ και πάλι είναι ακριβά τα ενοίκια εδώ,πολλοί φραγκάτοι.
Οσο για αμάξι όλοι οι συνάδελφοι καινούργιο Mercedes SLK έχουν,500 ευρώ το μήνα έχει άμα το θες.Δεν πήρα αν και όλοι λένε πάρε αμάξι.Αλλά βαριέμαι να ταξιδεύω Γερμανία σε άλλες πόλεις,μόνο εξωτερικό πάω στις διακοπές με αεροπλάνο.
Μόνο για μία από τις γκόμενες πάει το σπονσοριλίκι στα 500 ευρώ μηνιαίως χώρια τα δώρα.Αν δεν την είχα αυτή,θα έπαιρνα την SLK.Αλλά τι να την κάνω,να πουλάω μούρη στα πιπίνια και τις τοπικές Πολωνές με ΣΚ Κολωνία?
Αν και μερικοί συνάδελφοι γαμάνε καλά αλλά πάντα με μόνιμους δεσμούς.
Αν η Πολωνία και η Τσεχία κωλοέλεγε όπως παλιά μέχρι το 2014 θα συνέφερε να έχεις αμαξάρα και να περνάς τα σύνορα κάθε ΣΚ.Τώρα έτσι όπως είναι η Πολωνία καλύτερα αεροπλάνο και πιο ανατολικά.

Το να πλήρωνες 200 ευρώ σε WG,δεν παίζει ούτε αν πας σε χωριό..

Το αμάξι δεν είναι μόνο για βόλτες.
Άντρας=αμάξι
Αμάξι=άντρας
Στη Γερμανία μένουμε,όχι στη Νέα Υόρκη να γυρνάμε παντού με το μετρό.

Ούτε είμαστε τίποτα χίπηδες :effemine: να γυρνάμε με ποδήλατα με καλαθάκι μπροστά.

Μην εξηγούμε τα αυτονόητα,το αμάξι χρειάζεται.

Οι δικές μου δεν είναι πουτάνες.Γνώρισες και εσύ μία από τις εφτά που έχω.

Σπονσοράρεις ταυτόχρονα εφτά;
Τα νούμερα που έχεις γράψει για σπονσορινγκ,αν τα πολλαπλασιάσουμε επί εφτά,θέλουμε μεγαλύτερο budget και από τα 100χιλ καθαρά το χρόνο που έγραψε ο midas.

Βαριέμαι να το ψάξω τώρα,αλλά πρόσφατα έγραψες ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να γαμάς καινούργιες γκόμενες,η επόμενη,κ.λ.π. όμως ταυτόχρονα μας γράφεις για την 1.93 που σπονσοράρεις 10 χρόνια..

Όσο για την "απέγνωσμένη" φάτσα της τύπισσας στη φωτό που σε κορόιδεψαν μερικοί,
αυτό που δεν καταλαβαίνουν,είναι ότι εσένα σε ενδιαφέρει ΜΟΝΟ να κάνεις το κομμάτι σου.
Δηλαδή πέρα από το να την γαμήσεις,χέσεις,κ.λ.π. δεν σε νοιάζει τι νιώθει αυτή ή αν σκέφτεται τι στον πούτσο κάνει μαζί σου..

Δεν σε νοιάζει τι λέει ο περίγυρος,δε σε νοιάζει καν τι λέμε εμείς..

Οπότε να πω στο φιλοθεάμων κοινό,πως αν προσπαθήσετε να δείτε τη φάση μέσα από τα μάτια του kman,δεν θα δείτε αυτό που θα εβλεπε οποιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής στις φωτογραφίες.

Ο kman δεν παραποιεί εσκεμμένα την πραγματικότητα,απλά έχει δημιουργήσει τη δική του πραγματικότητα και ότι και αν του γράψουμε,είναι ψιλά γράμματα..

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.116
Πόντοι
456
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
τυπε η μαπα της Σλοβακας ειναι σα μετωπικη με χυτρα ταχυτητας :S

Τύπε,μάλλον σου πασάρανε την Ουκρανέζα για Σλοβάκα :grin:

Έχεις μια φωτό που κάνει πασαρέλα με ροζ φόρεμα;
Αυτή είναι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τύπε,μάλλον σου πασάρανε την Ουκρανέζα για Σλοβάκα :grin:

Έχεις μια φωτό που κάνει πασαρέλα με ροζ φόρεμα;
Αυτή είναι.
Δεν έχει φωτογραφίες!Μπλοφαρει Μήπως δημοσιοποιήσει κάποιος και μετά ξεκινάει το ψαξιμο και η ..ρουφιανιά! Μην πεσει κανεις στη παγίδα του Π...π....ι  και βγάλει φωτογραφία!Vorsicht !

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom