Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Φωτο σε λιγες μερες ξανα .. Σας εχω καποιες εκληξειςΚαλημέρα στην παρέα..
Ελενάρα τι κάνεις; Καιρό έχεις να μας στείλεις κατι για πρωι, έτσι δεν είναι?![]()
![]()
![]()
Καλημερα

Φωτο σε λιγες μερες ξανα .. Σας εχω καποιες εκληξειςΚαλημέρα στην παρέα..
Ελενάρα τι κάνεις; Καιρό έχεις να μας στείλεις κατι για πρωι, έτσι δεν είναι?![]()
![]()
![]()
Φωτο σε λιγες μερες ξανα .. Σας εχω καποιες εκληξεις
Καλημερα![]()
...με σενα...οτι καλυτερο!!ανυπομονω!Θα σας στειλω για...... ΟΥΖΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχα![]()
Καλημερα![]()
![]()
Θα σας στειλω... Για...... ΟΥΖΑθα τις αντεξουμε η θα μας στειλεις??καλημερα
Oχι βρε απο αγαπη μονο το κανωακαρδη γυνή![]()
Και εσύ το ίδιο κούκλα[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Για τελευταια φορα γραφω , οτι απο αυριο 30/8 θα ειμαι εκτος υπηρεσιων , εως και τελος Σεπτεμβριου [/size][/size][/size][/size]
Καλο απογευμα να εχετε ολοι :-* :-*
Oχι διακοπες ...Ανακαινισηκαλες διακοπες![]()
![]()
1 μηνα ακαπνη, το καυλομετρο σου θα βαρεσει κοκκινο..θα του αλλαξεις τα πετρελαια του πρωτου σου πελατη τον οκτωβριο...[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Για τελευταια φορα γραφω , οτι απο αυριο 30/8 θα ειμαι εκτος υπηρεσιων , εως και τελος Σεπτεμβριου [/size][/size][/size][/size]
Και μαλλον δεν θα ειναι ενας ... If you know what i mean1 μηνα ακαπνη, το καυλομετρο σου θα βαρεσει κοκκινο..θα του αλλαξεις τα πετρελαια του πρωτου σου πελατη τον οκτωβριο...
Ρε την τσιμπουκλου, μας αναψε βραδυατικα...Και μαλλον δεν θα ειναι ενας ... If you know what i mean![]()
![]()
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Για τελευταια φορα γραφω , οτι απο αυριο 30/8 θα ειμαι εκτος υπηρεσιων , εως και τελος Σεπτεμβριου [/size][/size][/size][/size]
Αμα κανεις μια βολτα στο <<νημα των παππουληδων>> σε καποια ανακοινωση του αγαπητου νηματοθετη και διαβασεις , θα καταλαβεις αμεσως τι εννοω ;) ;)Κοιτα τωρα τι υπονοει!!!!
Θα βαλει ΕΞΤΡΑ τρυπες ....ΟΠΌΤΕΕΕΕΕΕΕΕ... με το ξεκινημα θα δοκιμασει με 4-5 ταυτοχρονα να δει πως δουλευουν οι υποδοχες!!!!
σωστος?
οχι?????
χιχιχιχιχιχιΡε την τσιμπουκλου, μας αναψε βραδυατικα...