Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τόσο καλά;
Δεν ξέρω ποιός την έφερε, δε με νοιάζει κιόλας. Δε με ενδιαφέρει αν με πήδηξε για την κριτική, αλλά τέτοια κορίτσια θέλω στην πόλη μας. Όλοι οι άλλοι με τα στουντιοκόριτσα και τους χυσοκουβάδες να πάτε στο διάολο....

Αν έδινε και κώλο θα την έβαζα στο τοπ 3 των κοριτσιών που έχω μαγαρήσει....τόσο καλά;![]()
Να ταν και 6-7 χρόνια πιό μικρή ε;Αν έδινε και κώλο θα την έβαζα στο τοπ 3 των κοριτσιών που έχω μαγαρήσει....

Φίλε τελικά την ίδια φάγαμε σήμερα;; Εντυπώσεις;
Δεν ξέρω ποιός την έφερε, δε με νοιάζει κιόλας. Δε με ενδιαφέρει αν με πήδηξε για την κριτική, αλλά τέτοια κορίτσια θέλω στην πόλη μας. Όλοι οι άλλοι με τα στουντιοκόριτσα και τους χυσοκουβάδες να πάτε στο διάολο....
Η αλήθεια είναι ότι είναι γύρω στα 28-30 και το βυζί λίγο κάτω(υπερβάλλω)...Αλλά μιλάμε για γυναίκα όχι μαλακίες....Να ταν και 6-7 χρόνια πιό μικρή ε;
Ρίξτους και μια κριτική να δουλέψουν, αξίζουν όπως φαίνεται,εδώ δουλεύουν τα μπάζα![]()
Έχεις δίκιο. Την ίδια φάγαμε, δεν το πρόσεξα, νόμιζα ότι πήρες την άλλη....Φίλε τελικά την ίδια φάγαμε σήμερα;; Εντυπώσεις;
Αν έδινε και κώλο θα την έβαζα στο τοπ 3 των κοριτσιών που έχω μαγαρήσει....
Επιτέλους και κάτι καλό σ' αυτή τη στούντιο κρατούμενη πόληΗ αλήθεια είναι ότι είναι γύρω στα 28-30 και το βυζί λίγο κάτω(υπερβάλλω)...Αλλά μιλάμε για γυναίκα όχι μαλακίες....

Μάλλον δεν συνεννοήθηκαν managerαφου γραφει a level στις υπηρεσιες της.
και κοπέλα. Στο whatsapp μου είπαν 100 για κώλο, αυτή μου είπε δεν κάνει.Μάλλον δεν συνεννοήθηκαν managerκαι κοπέλα. Στο whatsapp μου είπαν 100 για κώλο, αυτή μου είπε δεν κάνει.
Εμένα χθες για την άλλη που ρώτησα μου το ξεκαθάρισε ότι δεν...Μάλλον δεν συνεννοήθηκαν managerκαι κοπέλα. Στο whatsapp μου είπαν 100 για κώλο, αυτή μου είπε δεν κάνει.

Εμένα χθες για την άλλη που ρώτησα μου το ξεκαθάρισε ότι δεν...![]()
ναι,μου αρέσει![]()
ναι,μου αρέσειποια αλλη; τη Milena λες;

Η Milena και κώλο και απ´όλα δίνει. Αλλά 100 έκαστο εξτραδάκιΕμένα χθες για την άλλη που ρώτησα μου το ξεκαθάρισε ότι δεν...![]()
Τι διάολο μου λέει τότε ότι δεν;Η Milena και κώλο και απ´όλα δίνει. Αλλά 100 έκαστο εξτραδάκι
100 πάντως δεν θα τα έδινα με την καμία :-