καλημερα αλανια..η θεα μπαρμπορα ξερει κανεις ποτε ακριβως επιστρεφει?
Αρχές Σεπτέμβρη
καλημερα αλανια..η θεα μπαρμπορα ξερει κανεις ποτε ακριβως επιστρεφει?
Αρχές Σεπτέμβρη
Πέρασμα λίγο μετά της 13:00 από τα εξής μαγαζιά
Διδυμου 8 Ελενα μια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα συμπαθητική φάτσα χαμογελαστή ευδιάθετη
Φωκαιας25 ισόγειο μια νεαρή Μαρία μέτρια αδιάφορη παρουσία,στον όροφο μια καινούργια κοπελίτσα Ειρήνη μελαχρινή κοντή αδύνατη καχεκτική δειλά δειλά βγήκε στο σαλόνι για λυπηση......
Άγκυρας12Α Τζένη με την περίεργη φάτσα και μια Ναταλία ξανθιά Νταρντανα συμπαθητική
Πιπίνου 118 Όλγα η όρθια Φακλανα δοκιμασμένη με καθόλου καλά αποτελέσματα και Χριστίνα ήταν δωμάτιο
20 Σεμπτεμβριουκαλημερα αλανια..η θεα μπαρμπορα ξερει κανεις ποτε ακριβως επιστρεφει?
Μάλλον 1ος όροφος εννοείς για Φωκ. 25α.
Επίσης , από την μοντελο-αλυσίδα, μόνο 2 ήταν ανοιχτά:
Φυλ. 24β ισ.: η Σοφία
Φυλ. 66α: η Νάνσυ, φοβερό σώμα , αναλογίες πορνίδιο. Την είχα πάρει παλιότερα 2 φορές με μέτριες εντυπώσεις. Ξέρετε πως είναι τώρα?
Φυλ. 66δ: Μια Αντζελίνα σε φουλ.
Φυλ. 72: μια γεματούλα
Φωκ. 17 ισ.: 2 καινούργιες νεαρες, Μια γεματούλα και μια αδυνατούλα, αλλά πιο βαριεστημένες στο σαλόνι πεθαίνεις...
Έλλης 3 : 2 μιλφομαούνες
καλημερα θα παω με φιλαρακι μου για παρτουζιτσα ξερει κανεις καμια μεχρι 35 χρονων λεπτη ομως που να κανει καλη παρτουζα και να την γαμησουμε ταυτοχρονα ο ενας απο το μουνι καιο αλλος απο τον κολο και αν ναι σε ποιο μπουρδελακι δουλευει και σε ποια βαρδια;
Τύπε, εσύ συγκινήθηκες, ή εκείνη;...
... Υπηρξε αυτη την φορα και συγκινηση διοτι καθος ειμασταν αγκαλια μετα της ειπα ευχαρηστο και μου ειπε εγω ευχαρηστο διοτι μεκανες και τελειοσα!
...
Δουλεύουν σαν slot machine...Κάθε πάτημα και σου τρώνε 10 ευρώ χωρίς να το πάρεις χαμπάριχθες αργα στο κολωνου 53 αννα και ζανα
σε συνεχομενα δωματια!!!οι πουτσες επεφταν βροχη!!
οι πουτσιες ακουγονταν απεξω(γυψοσανιδα ολο το θεμα εκει)
αυτες οι ξεκωλιαρες ειδικα η ζανα ειναι για παρτουζες
gangbang και τετοια!!!

καντο δικέ μου κ περιμένουμε ανατριχιαστικες λεπτομέρειες πρόσεχε μην παρασυρθείς μόνο..Λέω να ξαναπάρω την Σοφία για να δω αν είναι ρομαντικη.
Δεν θα μπω ακαποτα αλλά να επιβεβαιώσω αν ισχύουν αυτά που λένε για αυτήν την Λυδία και την φωτεινή.
Καμία άλλη καλή παίζει τώρα στο Μεταξουργείο;
χθες αργα στο κολωνου 53 αννα και ζανα
σε συνεχομενα δωματια!!!οι πουτσες επεφταν βροχη!!
οι πουτσιες ακουγονταν απεξω(γυψοσανιδα ολο το θεμα εκει)
αυτες οι ξεκωλιαρες ειδικα η ζανα ειναι για παρτουζες
gangbang και τετοια!!!
τολμο να πω και οι δυο μας...Τύπε, εσύ συγκινήθηκες, ή εκείνη;