Υ.Γ. Το καλύτερο είναι όταν με ρωτούσε γιατί οι περισσότερες που με χαιρετάνε είναι ξέκωλα και οι τύποι σφίχτες,τατουαζ και γενικά ύποπτες φάτσες![]()

Υ.Γ. Το καλύτερο είναι όταν με ρωτούσε γιατί οι περισσότερες που με χαιρετάνε είναι ξέκωλα και οι τύποι σφίχτες,τατουαζ και γενικά ύποπτες φάτσες![]()
... Όντως άσχημο μαντάτο ο πυρφορισμός
Κάποτε συμβούλευα τα ίδια σε φίλους..
Μην είστε μαλάκες και πάτε με γκόμενα Πράγα,αλλά όπως βλέπεις
χαχαχαχαχ ξερεις και ποτε εχουν περιοδο μου φενεται.αρχισα τωρα να διαβαζω απο την μεση για πραγα μηπως εγληματιστω με το περιβαλον.ποτε ξανα ετοιμαζεσε για πραγα?ελευθερος τωρα σιγουρα ειμαι δεκεβριο 15 μερεσ.Mια ξανθιά milf με βυζάρες λες;
Αν ναι,γαμιέται και αυτή.
χαχαχαχαχ μην σου τυχει μυστη μου πραβι σεκτορ στον δρομο σου. ειδα καπειον ενα βραδυ στο κεντρο ξημερωματα πνιγμενοσ στα αιματα γυμνος απο πανω να κρατα μια μαχαιρα 35-40 εκατοστα.Μυστη, πορνομυστη,
Α.Καλως ηρθες,
Β.Μακαρι να εχεις ακομα 1 μηνα διακοπες, μακρυα απο τα μπουρδελα
Γ.Περασα τον Αντριου για κλωνο σου! Ευτυχως που ηρθες γιατι ηταν ετοιμος να κοψει φλεβες
Δ.Καλα που ειναι Παργα σεκτορ και οχι Πραβι σεκτορ!
Ε.Οπως εχει πει και ενας Μυστης (Μ.Μ.), αμα το βρεις κρατησετο!
υγ. Δασκαλε που Διδασκες!
σαν αυτη οδυσσο και κιεβ εχουμε εκατονταδες και οδυγανε αυτες τα δικα τους πορσε.Μπράβο για την πληροφορία φίλε.
Εεεμ πώς να μην είναι ακριβή,άμα την βλέπεις να φοράει Gucci ace sneakers(495 ευρώ) και να κάνει παρέα με τύπους που είναι συλλέκτες ακριβών αυτοκινήτων
[instagram]https://www.instagram.com/p/BjAtqXvg372/?taken-by=ladynkadee[/instagram]
[instagram]https://www.instagram.com/p/BhJxAj4F0g1/?taken-by=ladynkadee[/instagram]
Γειά σας.
Να προσθέσω κάτι: Στο υπόγειο του εμπορικού κέντρου FLORA (γωνία Vinohradska και Jicinska, υπάρχει και σταθμός μετρό), υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο supermarket.
To Albert λες,είναι όλη τη βδομάδα ανοιχτό(και Κυριακές) μέχρι τις δώδεκα.
Έχεις παρατηρήσει ότι ανάλογα την περιοχή,κάθε εμπορικό έχει άλλης κλάσης γκόμενες;
Τουρίστριες το Palladium,λαϊκή τάξη το Nový Smíchov,μεσαία τάξη το Atrium,high class μουνάκια το Pavillon.
Τίγκα στα μουνάκια είναι και το Fashion Arena Outlet περιοχή Sterboholy.
Ναι, το Palladium είναι τίγκα στους τουρίστες. Το Fashion Arena Outlet και το Pavillon τα έχω στα υπ'οψην. Στο Atrium Flora έχω πάει αρκετές φορές. Είναι ένα όμορφο καφέ στον 3ο όροφο και εκεί έχει καλή κίνηση. Επιπλέον, τo Atrium Flora βολεύει διότι η περιοχή έχει κάμποσα πριβάτ, όπως και 2-3 κλαμπάκια για όσους ασχολούνται ακόμα με κλαμπς. Έτσι, πας, γαμάς και καθ'οδόν στο σπίτι κάνεις και τα ψώνια σου, για να μην σε πρίζει και η γυναίκα σου ότι δεν κάνεις δουλειές του σπιτιού. :-))
Αν και στα Privat έχετε το δικαίωμα να κάνετε μεταβολή επί τόπου,
ξέρω ότι κάποιοι ντρέπονταιή έχουν καύλες ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..
Λοιπόν,στο Mazlive Studentky,δεν θυμάμαι το όνομα που χρησιμοποιεί,ίσως Τerezka ή κάπως έτσι,εμφανίζεται κατά καιρούς μια δήθεν punk γκόμενα με τατουάζ και piercing.
Είναι αυτή
![]()
και απορώ ποιος πάει και πληρώνει να την γαμήσει.
Γενικά μην τσιμπάτε από τα 1200 κορώνες μαζί με ελεύθερο στοματικό του Mazlive.
Καλύτερα Happy Hour=1200 κoρώνες σε άλλο Privat και χώρια ότι εξτραδάκια θέλει ο καθένας.
Αντιπροσωπευτικες τιμές για εξτραδάκια είναι:
Φιλιά 300 κορώνες
Κλαρίνο άνευ 300 κορώνες
..............
...........
......
Anal 500 κορώνες