dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.958
- Πόντοι
- 3.936
Τοτε μπορεις αφου σου λυθουν οι τηλεφωνικες αποριες να προχωρησεις σε συναντηση μαζι της.για την εμφάνιση δεν θα μου λυθούν σίγουρα
Τοτε μπορεις αφου σου λυθουν οι τηλεφωνικες αποριες να προχωρησεις σε συναντηση μαζι της.για την εμφάνιση δεν θα μου λυθούν σίγουρα
Ορίστε και με πρόσωποΈχεις βρεθεί ή από εμπειρία το λες αυτό; και αν εχεις βρεθει είναι όπως τις φώτο το μωρό;
Ε ρε τι παραμυθα τρωμε μπραβο ρε παιχτη!
απο ψεμα αλλο τιποτα αχαχαχαΕ ρε τι παραμυθα τρωμε μπραβο ρε παιχτη!
Κατερίνα20 , ανδριαννα ή Μαριαλένα ;
Εμ μπαμ κανει οτι ειναι fake αλλα ο Κυριος ποιο πανω βαριεται οχι μονο να ψαξει αλλα να παρει και τηλεφωνο να μαθει. Μονο στην πορτα του να την φερναμε την κοπελα δεν ζητησε.
Δες τες καλύτερα εδώΕχει καποιος εμπειρία; Την βλέπω σε πολλες ιστοσελίδες αυτήν την αγγελία Χρυσανθη- Μαρία
Δυστυχώς εκτός από τα μαγαζιά του bou όλα το αλλά είναι με ψεύτικες φωτογραφίες
Πες μου οχι πες μου αυτες τωρα δεν θελουν να της καλεσεις σε ραντεβου να ερθουν αλλες και να γινει χαμος??????
Θα έχεις πληρώσει δωμάτιο και θα χαλάσει η διάθεση σου, όταν δεν ήμαστε σίγουροι για την αγγελία καλό είναι να περιμένουμε στο μπαρ του ξενοδοχείου για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξειςΠες μου οχι πες μου αυτες τωρα δεν θελουν να της καλεσεις σε ραντεβου να ερθουν αλλες και να γινει χαμος??????
Οπως και να εχει το εχεις χασει το δωματιο φιλε καθως και τον χρονο σου!!!Θα έχεις πληρώσει δωμάτιο και θα χαλάσει η διάθεση σου, όταν δεν ήμαστε σίγουροι για την αγγελία καλό είναι να περιμένουμε στο μπαρ του ξενοδοχείου για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις
Κατερίνα20 , ανδριαννα ή Μαριαλένα ;