giorgos stergiou
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.390
- Πόντοι
- 2.306
ΜακριαΠαίχτη η Μαρίνα είναι αυτή
ΜακριαΠαίχτη η Μαρίνα είναι αυτή
Μπα τιποτα δεν θα ναιΚαλησπέρα γνωρίζεις κάποιος αν το παρακάτω είναι πραγματικό?
Ευχαριστώ.
Παιδιά έχω μια απορία...!! Έχω γραψει 2 κριτικές και δεν εχουν αναρτηθεί...Τι συμβαίνει?![]()
Μία για την Katty και μία για την Μαρία που δούλευε παλιά στο dba. Αυτή την είχα γραψει παλιά όταν δούλευε ακόμα αλλά τίποτα!Για ποιές έχεις γράψει;
Ειχα παει και γω πριν καμποσο καιρο.έφαγα φόλα Κυρία 50 +++ ρουσίδα στο σταθμό Λαρίσης. καμμία σχέση με τις φωτό, πιθανόν να είναι η ίδια πρίν 15 και βάλε χρόνια. στραβοκατάπια 5 φορές προσποιήθηκα πως ξέχασα τα χρήματα στο αυτοκίνητο και έφυγα. η ντροπή δική της. κάποτε όλα τελειώνουν κορίτσια, το μέλλον φυγείν αδύνατον.
A ναι. Την ειχα ξεχασει αυτη...
Με αφορμή όσα γράφτηκαν... δοκίμασα την κυρία στην αχαρνων στο δωμάτιο της. Από την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε χώρο δικό της. Γενικώς μετρια.. βυζαρες μεν... αλλα δεν νομίζω πως χρειάζεται να πληρώσεις για να γαμησεις τέτοια γκομενα... σαν να γαμας τη θεία Σταυρουλα από το χωριό.. η κοιλιά από τις εγκυμοσύνες άπειρα χαλαρή με σημάδια... κωλος για την ηλικία καλός που δεν τον δίνει.. βυζι καλό.. μούρη καλούτσικη.. αυτά..
Ειχα παει και γω πριν καμποσο καιρο.
Τρομαξα και εφυγα αμεσως.
Νομιζω οχιΑυτη ειναι η ιβανκα ; γιατι εχω 2 και στις 2 οτι εχουν 2-3 ιδιες φωτογραγιες.
αδερφε μου και για σεχ μιλησα ... με ενδιαφερει να δωσω ας πουμε μαξ 300-400 αναλογα .. απλα θελουμε η φαση να ειναι πχ σε ενα δωματιο ενοικιαζομενο να κανουμε ενα μικρο παρτακι δεν ξερω αν με πιανεις για την φαση. και φυσικα και ψαχνουμε για σεχ απλα λεω οτι το σεχ δεν θα ειναι 4 ωρες αλλα μια .. απο τις 4 ωρες που θα ειναι μαζι μας .bachelor party Λες χωρις σεξ με 4 κοπελες θα σου παει 100 ευρο, το καλητερο είναι να παρεις ένα call girl Ανεξαρτητω με 350 ευρο για 5 ωρες και να πας σε ένα sex club όπως είναι το 2+2 στον πειραια και να περασεις καλα η Αντριαννα κανει ραντευου από τη γνωρίζω και αρκετες από εδώ μεσα φυσικα,μην περιμενεις να πας εκει μπαμ ισως κανεις πρωτα ένα ραντευου και πας την άλλη μερα
Σ καταλαβενω το εχω κανει με 2 cougar αλλα όχι βίζιτες ποιο παλια με 5 φιλους μου και ηταν αξεχαστη εμπειρια,κοιτα για παρτουζα με 400 ευρο μαξ για 4 ωρες και σε σπιτη θα βρεις ανετα εδώ μεσα εχει γκιλφ που περνουν 40 ευρο και 50 ευρο για 2 εκτονωοεις αν της δωσεις 250 η 300 ευρο θα κανει τουμπεςαδερφε μου και για σεχ μιλησα ... με ενδιαφερει να δωσω ας πουμε μαξ 300-400 αναλογα .. απλα θελουμε η φαση να ειναι πχ σε ενα δωματιο ενοικιαζομενο να κανουμε ενα μικρο παρτακι δεν ξερω αν με πιανεις για την φαση. και φυσικα και ψαχνουμε για σεχ απλα λεω οτι το σεχ δεν θα ειναι 4 ωρες αλλα μια .. απο τις 4 ωρες που θα ειναι μαζι μας .