- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 174
- Like
- 40.410
- Πόντοι
- 63.029
Βαρεθηκα τις μαλακιες..αν χρεώνουν έτσι με το χάσιμο χρόνο τους,Αυτό συνεπαγεται ότι θα είναι με το ρολόι στο χέρι και στο χοτελ...νιώσε
Παω για ποτακι εξω....
Βαρεθηκα τις μαλακιες..αν χρεώνουν έτσι με το χάσιμο χρόνο τους,Αυτό συνεπαγεται ότι θα είναι με το ρολόι στο χέρι και στο χοτελ...νιώσε
ωχ μαλακά σκας γαιδαρο...Καλά κανει και σε γαμαει ό αζα μεταΒαρεθηκα τις μαλακιες..
Παω για ποτακι εξω....
φίλος ειδικά αυτή τη στιγμή και οι 17 είναι κάτω του μετρίου σε υπηρεσίες...φολες αβερταχειρότερο από στραβάδι εξυπνάκια δεν έχω.
![]()
χειρότερο από στραβάδι εξυπνάκια δεν έχω.φωτο με ασπρες καλτσες δεν εχει. καπου μπερδευεσαι
φίλος ειδικά αυτή τη στιγμή και οι 17 είναι κάτω του μετρίου σε υπηρεσίες...φολες αβερτα

χειρότερο από στραβάδι εξυπνάκια δεν έχω.
![]()
ΔΕΝ την γαμάς με τόσα... Πίστεψέ με, φίλεΑίντε βρε που θέλουν και 160+30 για αυτές εδώ
Στην Αθήνα γαμάς την μις Ελλάς με τόσα
Βρήκαν κορόιδα και βαράνε![]()
Την προπερασμένη ίσωςΔΕΝ την γαμάς με τόσα... Πίστεψέ με, φίλε

Παίκτη να στα κάνω λιανά μιας κι επιμένεις.τουρμπινι μου, για την Νικα απαντησα εγω. εχεις quote το δικο σου ποστ

Καλημέρα,
Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά και στις παραλίες....
Καμιά άποψη για
Ευχαριστώ
Azazel σε ευχαριστώ, Οικονομικό θέμα έχουμε όλοι.... ξέρεις τι περιλαμβάνουν τα 300?
Azazel σε ευχαριστώ, Οικονομικό θέμα έχουμε όλοι.... ξέρεις τι περιλαμβάνουν τα 300?Χρεώνει 300/ώρα άμα δεν έχεις οικονομικό θέμα,μπορείς να πας..
Κριτικές που? κάτω από πιο όνομα....Έχει κριτικές εδώ μέσα,λένε τα καλύτερα αλλά τα 300€ εν έτη 2018 είναι εξωφρενικό ποσό!!!
Το προφίλ υπάρχειΤο διέγραψε το προφίλ ο απατεώνας![]()
Μια βοήθεια αναφορικά με το προφίλ σε παρακαλώ....Το προφίλ υπάρχει
Μια βοήθεια αναφορικά με το προφίλ σε παρακαλώ....